Skoleelevers Hjørne Med Garderobe (32 Bilder): Transformere Barnemøbler Med Et Sammenleggbart Skrivebord Og En Bokhylle For Lærebøker Og Bøker

Innholdsfortegnelse:

Video: Skoleelevers Hjørne Med Garderobe (32 Bilder): Transformere Barnemøbler Med Et Sammenleggbart Skrivebord Og En Bokhylle For Lærebøker Og Bøker

Video: Skoleelevers Hjørne Med Garderobe (32 Bilder): Transformere Barnemøbler Med Et Sammenleggbart Skrivebord Og En Bokhylle For Lærebøker Og Bøker
Video: 70 Bookshelf Bookcase Ideas 2024, Kan
Skoleelevers Hjørne Med Garderobe (32 Bilder): Transformere Barnemøbler Med Et Sammenleggbart Skrivebord Og En Bokhylle For Lærebøker Og Bøker
Skoleelevers Hjørne Med Garderobe (32 Bilder): Transformere Barnemøbler Med Et Sammenleggbart Skrivebord Og En Bokhylle For Lærebøker Og Bøker
Anonim

Barn vokser raskt opp. Det er som om barnet nylig lekte med leker, og plutselig kom skoletiden, timene, den første uavhengigheten umerkelig. Det er i denne perioden at foreldre må tenke seriøst på å arrangere et barnerom. Når du lager et interiør i et barnerom, må du først og fremst ta hensyn til ikke bare utseendet på rommet, men også dets sikkerhet og allsidighet. Møbler spiller en stor rolle i utformingen av barnehagen, det skal være behagelig for å sove, behagelig for spill og aktiviteter.

Nylig foretrekker de fleste foreldre moderne møbelmodeller og velger et hjørne for et skolebarn med garderobe. Denne designen kombinerer alt som er nødvendig for et barns daglige liv: et skrivebord, en romslig garderobe og hyller for bøker. Et slikt hjørne gjør barnehagen vakker og gjør at eleven kan lagre ting og skoleartikler riktig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

I mange leiligheter og hus lar boarealene foreldrene tildele et eget rom til barnet. Selvfølgelig anses dette som et utmerket alternativ for uavhengig utvikling av personligheten, studenten vil kunne trekke seg tilbake og føle sitt personlige rom. Men hvis boligen er liten, må voksne håndtere problemet med å organisere en arbeidsplass for barn, siden eleven fra første klasse må forberede lekser.

I dette tilfellet kommer elevhjørnet med en garderobe til unnsetning.

På grunn av sin allsidighet vil dette møbelalternativet sikre tilstedeværelsen i rommet av alle nødvendige ting for barnets liv, bli nøkkelen til god hvile og vellykket studie.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I motsetning til andre typer barnemøbler, har skolehjørnet sine egne særpreg:

  • Obligatorisk møbeloverensstemmelse med studentens høyde . For ikke å ta feil av disse indikatorene, anbefales det å være oppmerksom på vekstmarkørene, som er angitt på produktet, de vil også hjelpe til med å sette hjørnet i rommet riktig.
  • Praktisk plassering av alle elementene . Barnet vil kunne få eller sette ting på egen hånd uten hjelp fra voksne og vil vite hvor de befinner seg.
  • Full overensstemmelse med temaet og fargen på møblene til studentens gulv . Produkter for jenter skiller seg vesentlig fra modeller for gutter. Dette gjelder ikke bare fargeskjemaet, men også detaljene i hjørnet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Tilgjengelighet av et praktisk sted for leksjoner . Et komfortabelt skrivebord eller skrivebord vil gjøre leksene mer komfortable.
  • Multifunksjonalitet . Denne designen er utstyrt med mange hyller og ekstra plass til ting, bøker, leker og en romslig garderobe som lar deg effektivt bruke området og lagre klær.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kjennetegn

Uavhengig av antall barn i familien, må møbler for å dekorere arbeidsplassen til studentene være holdbare, funksjonelle og ta minst mulig plass. Alle de ovennevnte kravene oppfylles av et hjørne for et skolebarn.

Bilde
Bilde

Den kan være laget av forskjellige materialer, forskjellig i utseende, men alle dens bestanddeler er standard og inkluderer :

Pulten. Mange foreldre i et tenåringsrom foretrekker å installere ikke et studentbord med et deksel, men det analoge - en datamaskin. For å distribuere belysningen riktig, anbefales det å plassere hjørnene nær vinduet, slik at naturlig lys kan kombineres med elektrisk belysning

De fleste bordmodellene presenteres i en stasjonær form, men ofte er det alternativer som er festet på veggen. Alt avhenger av størrelsen på rommet.

  • Stol eller stol. I tilfelle det installeres en datamaskin på arbeidsplassen, velges myke stoler med justerbar høyde og elastisk rygg.
  • Bokhylle med bokhyller. Den kan brukes både til oppbevaring av bøker og annet skoleartikler. Noen ganger er det modeller av et barnehjørne bare med hengslede hyller og stativer.
  • Hengende struktur med TV.
  • Garderobe.
  • Seng.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er verdt å merke seg at alle komponentene i skoleeleverets hjørne kan endres med tanke på barnets alder. Så for eksempel, hvis en baby nettopp har begynt på skolen, trenger han et minimum av lagringsplass, mens tenåringer trenger mye mer plass, i så fall vil konvensjonelle møbelmodeller ikke fungere.

Avhengig av studentens alder tilbys derfor følgende designalternativer:

  • 7 til 11 år gammel . En ny periode i et barns liv, nye hobbyer, interesse for verden rundt ham. Derfor, i tillegg til skolebøker, har barna mange pedagogiske bøker, leksikon. Studenten vil også trenge ekstra plass til linjaler, en globus, blyanter og bokholdere. For å sikre at alle de ovennevnte tingene og lekene alltid er i orden, må foreldrene kjøpe romslige hjørneformede møbler.
  • Skolebarn fra 12 til 16 år . Dette er en vanskelig tenåringsperiode, da interessen for læring forsvinner, men forskjellige hobbyer dukker opp. For å skjule lærebøker og notatbøker er det nok å ha et hjørne med romslige skuffer, og sideveggene på møblene kan tjene som et sted for plakater. I tillegg bør designet også inneholde spesielle stativer, der tenåringen kan plassere bildene sine, sertifikater og andre akademiske prestasjoner.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Nylig har møbelmarkedet blitt representert av et bredt utvalg av skolehjørner med garderobe. Hver modell er designet for barns personlige preferanser, interiøret i rommet, alder og individuelle temperament. Derfor kan følgende typer strukturer skilles:

  • For tenåringer og store rom . Slike sett består av en garderobe, et multifunksjonelt datamaskinbord, en lenestol, en sekretær, hengende hyller, en garderobe med skuffer og en seng.
  • For mellomstore mellomrom . Slike vegger kan inneholde både de mest nødvendige elementene for hverdag og aktiviteter, og tillegg med skap med skuffer, hyller. Det finnes også modeller med garderobe og hyller for bøker, skriveutstyr og notatbøker.
  • For små barnerom . Et hjørne i form av en innebygd vegg med en transformator soveplass og et sammenleggbart bord er egnet. I tillegg kan en garderobe og hengslede hyller med skuffer også finnes i slike modeller.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til de ovennevnte møbelalternativene, tilbyr produsentene foreldre et utvalg av mer budsjettmessige typer design, bestående av et multifunksjonelt datamaskinbord, supplert med hyller og skuffer. Som regel har slike hjørner en kantet form, opptar rasjonelt plassen i rommet og laster ikke arbeidsplassen med unødvendige gjenstander.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge

Før du kjøper et skolehjørne til barnet ditt, må du ta hensyn til mange nyanser. Vanligvis, når du velger barnemøbler, må voksne først og fremst ta hensyn til størrelsen og kostnaden, men dette er feil, siden slike design må oppfylle mange krav, nemlig:

  • Ha en bordlengde på minst en meter . Når det gjelder bredden på arbeidsplassen, beregnes den individuelt og velges på en slik måte at albuene i timene ikke henger fra bordet, og dataskjermen og andre ting ikke forstyrrer arbeidsprosessen. Standard bordbredde er 60 cm. I tillegg bør det være en uttrekkbar plass til tastaturet i hjørnet. Dermed vil barnet sitte komfortabelt ved bordet og vil ikke ødelegge synet.
  • For å unngå skader fra skarpe hjørner, Det anbefales å kjøpe rektangulære arbeidsområder med avrundede hjørner … Ovalformede bord finnes også ofte, men det er verdt å merke seg at de ikke er praktiske å bruke og kan ha en negativ innvirkning på elevens holdning.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Høyden på bordet justeres etter barnets høyde og kan være 75 eller 80 cm. Men i denne indikatoren er det viktig å ta hensyn til at eleven vil vokse opp raskt, derfor kan høyden på strukturen justeres ved hjelp av en fotstøtte eller ved å justere stolen.
  • Alle hyller, uttrekkbar skuffer og hyller må være tilgjengelige for barnet i hvilken som helst posisjon. For å unngå rot og forvirring i boksene, er de valgt av middels dybde. Dermed vil de nødvendige tingene og skoleartiklene være på plass og ikke skape forvirring.
Bilde
Bilde

Interiørideer

Uavhengig av størrelsen på barnerommet, vil det være enkelt å installere et hjørne for en student med garderobe. Så for eksempel ville en grønn design være et utmerket valg for en ett-roms leilighet. Det er best å sette det nær vinduet, så bordet blir godt opplyst, og garderoben på siden av hjørnet vil spille sonen og gi god lydisolasjon.

Bilde
Bilde

Hvis en tenåringsjente vokser i huset, vil en elegant modell, dekorert i hvite og lilla nyanser, passe henne. Praktiske hyller og et skap vil være et utmerket sted å oppbevare en ung fashionistas garderobe, og et komfortabelt arbeidsområde vil påvirke produktiviteten i klassen positivt.

Bilde
Bilde

Ofte er det familier der foreldre oppdrar flere skoleelever. I dette tilfellet ville det riktige valget være å kjøpe et kompakt hjørne, som vil gi en arbeidsplass for hvert lille familiemedlem. I tillegg til garderober har slike modeller også et felles skrivebord og separate køyer.

Anbefalt: