Den Beste TV -en På 43 Tommer: Vurdering Av Budsjettmodeller. Hvilket Merke Er Bedre å Kjøpe? Rimelige Og Førsteklasses 43 -tommers Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Den Beste TV -en På 43 Tommer: Vurdering Av Budsjettmodeller. Hvilket Merke Er Bedre å Kjøpe? Rimelige Og Førsteklasses 43 -tommers Modeller

Video: Den Beste TV -en På 43 Tommer: Vurdering Av Budsjettmodeller. Hvilket Merke Er Bedre å Kjøpe? Rimelige Og Førsteklasses 43 -tommers Modeller
Video: BEST 43 INCH 4K TV ⚡ 2021 COMPARISON BETWEEN 12 TV's ⚡ BEST TV UNDER 25000 ⚡ BEST 4K TV 2024, April
Den Beste TV -en På 43 Tommer: Vurdering Av Budsjettmodeller. Hvilket Merke Er Bedre å Kjøpe? Rimelige Og Førsteklasses 43 -tommers Modeller
Den Beste TV -en På 43 Tommer: Vurdering Av Budsjettmodeller. Hvilket Merke Er Bedre å Kjøpe? Rimelige Og Førsteklasses 43 -tommers Modeller
Anonim

I dag er 43-tommers TVer veldig populære. De regnes som små og passer perfekt inn i den moderne utformingen av kjøkken, soverom og stuer. Når det gjelder funksjonalitet og ytelse, produserer produsenter forskjellige modeller - både budsjett (enkelt) og dyrt (avansert).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Karakteristisk

TV med en diagonal på 43 tommer regnes som den mest populære modellen, som på grunn av skjermens kompakte størrelse tar liten plass og er i stand til ikke bare å se filmer av høy kvalitet, men også en spennende fordypning i konsollspill.

Utviklerne av disse enhetene har gjort sitt ytterste for å gjøre dem så nær datamaskiner som mulig . For å gjøre dette ble de supplert med forskjellige applikasjoner, interaktive og multimediefunksjoner. Sammenlignet med konvensjonelle TV -er har de tilgang til Internett, noe som lager enhetene helt uavhengig av antennesignalet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg, TVer med en diagonal på 43 tommer er utstyrt med innebygd minne og har spesielle kontakter for tilkobling av eksterne lagringsmedier . Takket være praktiske innstillinger kan du på slike TVer spille inn favoritt sportsprogram, film eller TV -serier og deretter se alt på fritiden. Fans av konsoll- og dataspill kan om ønskelig installere spillprogrammer på slike TV -er.

Det eneste er at en slik nyhet med husholdningsapparater er dyr. Derfor, hvis familiens økonomiske evner ikke tillater det, kan du velge budsjettalternativer, de er mye billigere og er på ingen måte dårligere i lydkvalitet, fargegjengivelse, men funksjonaliteten er lavere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

Husholdningsapparatmarkedet er representert med et stort utvalg av TV -er med skjermer fra 107 til 109 cm (43 tommer), mens alle modeller er forskjellige i tilstedeværelse av tilleggsfunksjoner og pris. Derfor må du ta hensyn til dens tekniske egenskaper ved å ta et valg til fordel for denne eller den TV -en. Hvis du kjøper et billig alternativ, da du bør definitivt ta hensyn til omdømmet til produsenten og kvaliteten på skjermen, slik at det ikke er bluss og døde piksler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Budsjett

Til en rimelig pris kan du enkelt velge en god TV med grunnleggende egenskaper, som vil være nok til å se filmer av høy kvalitet. Det eneste budsjettmodellene ikke kan glede med tilstedeværelsen av tilleggsfunksjoner. Dette er de beste slike modellene.

LG 43LK5000 … Det er en relativt billig TV med HDR-støtte og en 43-tommers skjerm. Funksjonaliteten er minimal og består bare av Wi-Fi og Smart-TV-plattformer. Tuneren på slike modeller fanger ikke bare det analoge signalet, men også kabelen "digital" S2 / - DVB -T2 / C. Produsenten har lagt til enheten på baksiden og siden med separate HDMI -kontakter og 1 USB -port for å lese informasjon fra flyttbare stasjoner. TV -lydsystemet er representert av to kraftige 10 W høyttalere og støtter virtuell surroundlyd.

De viktigste fordelene med modellen inkluderer: tilstedeværelsen av en Direct LED -matrise med bakgrunnsbelysning, en unik skaleringsfunksjon, teknologi for å øke lysstyrken og kontrasten til farger. I tillegg har disse TV-ene en FHD 1080p-forlengelse, innebygde spill og et støyreduksjonssystem.

Når det gjelder manglene, er det få av dem. Det er en enkeltkjerners prosessor og ingen line-out for hodetelefoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Samsung UE43N5000AU . Samsungs produkter er etterspurt på grunn av høy kvalitet og rimelige priser. Denne modellen passer godt for eldre mennesker som ikke er interessert i online moro, men bare ser på film. Produsenten har laget TV-en i en spesiell design, 43-tommers "kjekk" har en forlengelse på 1920 * 1080 px, og en unik Clean View-teknologi er gitt i designet for å eliminere forstyrrelser. I tillegg har disse TVene et Wide Color Enhancer -system for å lage en fargepalett.

Denne modellen kan koble til bærbare datamaskiner, datamaskiner, multimediaspillere og BD-spillere, det er også en kontakt for tilkobling av flash-stasjoner og en USB-port. Fordelene med denne modellen inkluderer: bilde av høy kvalitet (utjevning av dynamiske scener tilbys), Hyper Real-prosessor, multifunksjonell tuner, rimelig pris.

Ulemper: dårlige synsvinkler, den innebygde spilleren støtter kanskje ikke alle formater.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

BBK 43LEM-1051 / FTS2C . Denne modellen fra BBK -varemerket regnes som den beste og mest budsjettmessige siden montering utføres på Russlands territorium. Utformingen av TV-en er enkel: små ben i plast, tynne kanter og en 43-tommers 1080p Full HD-skjerm med en matrise av høy kvalitet. Om ønskelig kan enheten kobles til en datamaskin via en spesiell kontakt. Fordeler: tilfredsstillende kvalitet til en rimelig pris, tilstedeværelsen av en kompakt fjernkontroll og en trippel tuner for lesing av digitale formater DVB-T2 / S2 / C, i tillegg har designet en digital lydutgang og hodetelefoner. Ulemper: svak lyd, synsvinklene er for begrensede.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En 43-tommers TV kan fullføre vurderingen av budsjettmodeller Philips 43PFS4012 . Til tross for at modellen dukket opp på markedet for første gang i 2017, er det fortsatt stor etterspørsel i dag. Dette skyldes tilstedeværelsen i utformingen av Full HD -oppløsning og direkte LED -bakgrunnsbelysning. I tillegg har matrisen aldri problemer med synsvinkler og fargegjengivelse. Den eneste ulempen med modellen er at det ikke er Wi-Fi-støtte.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Middels priskategori

Nylig har det vært mange 43-tommers plasma-TVer på markedet som kan kjøpes til en gjennomsnittlig pris. De, i motsetning til budsjettalternativer, har lavt strømforbruk, er utstyrt med god "fylling" og har mange smarte funksjoner, som utvider evnene deres. Toppen av disse modellene presenteres som følger.

Philips 43PFS4012 … Dette er ikke en helt ny modell (den dukket opp i 2017), men på grunn av sine fordeler fortsetter den å nyte enorm popularitet selv nå. Den 43-tommers skjermen har en IPS-matrise, så synsvinklene kan betraktes som ideelle. I tillegg er det en direkte belysning. Fordelene med denne TV-en inkluderer: tilstedeværelsen av en timer for automatisk avstenging, Eco-modus, tre HDMI-kontakter og en line-out for hodetelefoner (3,5 mm), samt mottak av alle typer fjernsynssendinger. Ulemper: svak lyd, kontrollpanelet er upraktisk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

LG 43LK6200 . Denne modellen regnes som ledende blant "smarte" 43-tommers Full HD-TVer. Produsenten ga den høy funksjonalitet, bilder av høy kvalitet, en moderne Smart TV-plattform, praktiske kontroller og en innebygd spiller. Skjermutvidelsen er 1920 * 1080 piksler, matrisen har nøyaktig fargegjengivelse og en behagelig synsvinkel. Fordeler: høy bildeklarhet, 4-kjerners prosessor, forbedrede farger (dynamisk farge), to USB- og HDMI-porter, digital tuner av høy kvalitet. Ulemper: svart farge vises som en mørk grå fargetone, ingen hodetelefonkontakt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Samsung UE43N5500AU . Til tross for rimelige kostnader og avansert funksjonalitet, har denne modellen ikke en veldig god innebygd spiller, den støtter ikke DTS-lydkoder. Når det gjelder grafisk gjengivelse, er skjermen utstyrt med en moderne Ultra Clean View -funksjon, takket være at klarheten i bildet forbedres og forvrengning elimineres. I tillegg støttes Smart TV -plattformen, den er basert på Tizen OS. Fordeler: 3 * HDMI-tuner, DVB-T2 / S2 / C-tuner, Wi-Fi-tilkobling, 4-kjerners prosessor, bilde av høy kvalitet, spillprogrammer er tilgjengelige.

Ulemper: lav funksjonell USB -spiller, noen ganger er det lys i hjørnene på skjermen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hitachi 43HL15W64 . Denne modellen er preget av et ideelt bilde, siden skjermen har en utvidelse på 3840 * 2160 piksler og har en direkte LED -bakgrunnsbelysningstype. Fordelene med en 43-tommers TV inkluderer gjennomsnittskostnaden, muligheten til å jobbe via Wi-Fi og lese informasjon fra eksterne medier, utmerket montering, elegant design og lang levetid. Det eneste denne TV -en mottok fra brukerne mange klager på Smart TV, den fryser når mange applikasjoner lanseres.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Premium klasse

For kjennere av høy kvalitet tilbyr produsentene 43-tommers TV-er med de beste matrisene og høyhastighetsprosessorene. Premium-modeller er også forskjellige i design, skjermen er utstyrt med et antireflekterende belegg. De beste high-end TV-ene er dyre, men vel verdt kjøpet. De mest populære 43-tommers TV-ene i denne klassen inkluderer disse.

Sony KDL-43WF804 … Denne modellen har en ledende posisjon i markedet, men er den andre siden den ustabile Android TV -plattformen. TV -en ser solid ut, har en uvanlig design og en utmerket konstruksjon. Fordeler med denne modellen: slank kropp, stemmestyring, kantbelysning, HDR-støtte, 16 GB innebygd minne. I tillegg har produsenten supplert enheten med støtte for DTS, Dolby Digital og utstyrt den med en digital DVB-T2 / S2 / C-tuner og muligheten for ClearAudio + lydbehandlingsmodus.

Når det gjelder manglene, er det ikke mange av dem: det er få applikasjoner i Play Market og operativsystemet fryser (dette skjer noen ganger).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sony KD-43XF8096 . Dette er en av de mest avanserte 43-tommers modellene, som ikke har sin like i det realistiske bildet. Utvider skjermen til 3840 * 2160, den støtter 4K HDR -område og gir overlegen fargeytelse. I tillegg har produsenten i denne modellen implementert rammeinterpolasjon, samt muligheten for underholdning og surfing. Hovedfordeler: praktisk stemmekontroll, surroundlyd, montering av høy kvalitet. Ulemper: høy pris, bare to HDMI -kontakter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Før du kjøper en god 43-tommers TV, må du ta hensyn til mange nyanser, siden levetiden til utstyret og kvaliteten på visning og lyd vil avhenge av dette. Derfor anbefaler eksperter å ta hensyn til følgende indikatorer.

  • Pris . Nå på markedet kan du finne både budsjett- og luksusmodeller. De er forskjellige i funksjonalitet. Hvis du bare planlegger å se filmer, kan du foretrekke rimelige alternativer. For elskere av teknologiske innovasjoner er premium -TV -er egnet, men du må betale et anstendig beløp for dem.
  • Skjerm . Produsenter produserer TVer med en diagonal på 43 tommer, utstyrt med LCD -skjermer, OLED og HD. I dette tilfellet regnes det siste alternativet som det vanligste, siden det har en forlengelse på 1920 * 1080 piksler. Billige modeller har lav kontrast, unaturlige farger og dårlige synsvinkler. Derfor er det best å velge mellomprismodeller med 4K-skjermer.
  • Tilgjengelighet av smart -TV . Ikke alle 43-tommers TV-er har støtte for smart-TV, alt dette skyldes operativsystemet til teknologien. De mest funksjonelle er modellene med innebygd Android og webOS. De er preget av rask tilgang til applikasjoner og har en rekke programvarer.
  • Lyd . På grunn av at mange produsenter prøver å gjøre TV -skapet så tynt som mulig, lider lyden. Derfor må du på kjøpstidspunktet være interessert i nivået på den totale utgangseffekten til høyttalerne. Som regel bør dette tallet ikke være lavere enn 20 watt. I tillegg bør du spørre om teknologien har tilgang til å koble til eksterne høyttalere og Bluetooth -støtte. Med en trådløs tilkobling kan du når som helst installere et kraftig høyttalersystem.
  • Hvordan utføres installasjon og festing . Før du kjøper en så viktig teknikk, er det nødvendig å på forhånd bestemme hvor og hvordan du skal installere den. Hvis du planlegger å montere på en horisontal overflate, bør TV -en være utstyrt med et spesielt stativ med økt stivhet. Imidlertid henger de VESA-kompatible modellene lett vertikalt fra takkonstruksjonene, de roterer i to plan. Under installasjonen bør du også ta hensyn til tilgjengeligheten til tilkoblingen til portene.

Anbefalt: