Hodetelefoner For Jenter: Trådløse Og Kablede. Store Rosa Hodetelefoner For Ungdom 7-10 år Og Andre Flotte Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Hodetelefoner For Jenter: Trådløse Og Kablede. Store Rosa Hodetelefoner For Ungdom 7-10 år Og Andre Flotte Modeller

Video: Hodetelefoner For Jenter: Trådløse Og Kablede. Store Rosa Hodetelefoner For Ungdom 7-10 år Og Andre Flotte Modeller
Video: Best Over Ear Headphones 2021: Bose, Sony, Sennheiser, & More! 2024, Kan
Hodetelefoner For Jenter: Trådløse Og Kablede. Store Rosa Hodetelefoner For Ungdom 7-10 år Og Andre Flotte Modeller
Hodetelefoner For Jenter: Trådløse Og Kablede. Store Rosa Hodetelefoner For Ungdom 7-10 år Og Andre Flotte Modeller
Anonim

Når du velger hodetelefoner for barn, må du først og fremst tenke på å ikke skade helsen til barnet, fordi barns hørsel ennå ikke er dannet og har økt følsomhet.

Jenter er spesielt lunefulle når det gjelder valg av hodetelefoner, siden disse lydenhetene ikke bare er en måte for dem å lytte til favorittmusikken sin, men også et motetilbehør og for tenåringer - en måte å uttrykke seg på. I artikkelen vår vil vi snakke om hvilke modeller av hodetelefoner for jenter, og også gi råd om hva du skal se etter når du kjøper dem.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Et trekk ved barnas hodetelefoner er først og fremst sikkerheten ved bruk. Tross alt er de fleste problemene med høreapparater hos barn knyttet til feil bruk av disse lydenhetene. Barn er for unge til selvstendig å bestemme terskelen når lyder begynner å forårsake ubehag og kan forårsake hørselshemming, så voksne er alene ansvarlige for å velge de riktige hodetelefonene.

Hvis vi snakker om passende modeller som ikke vil skade barnet ditt når du hører på favorittlåter, da Vær oppmerksom på enheter hvis høyttalere ikke er plassert i nærheten av trommehinnen . Dette er først og fremst overheadmodeller som er plassert over auricleen. Det andre punktet å være oppmerksom på når du velger hodetelefoner til et barn er design fleksibilitet , siden en slik enhet under ingen omstendigheter skal klemme på hodet.

Det beste valget ville være en justerbar modell som kan justeres for å passe hodet ditt, slik at du til og med kan kjøpe hodetelefoner for vekst.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lydområdet er en svært viktig indikator på hodetelefoners egnethet for barn . Barnas hodetelefoner bør ha et lydnivå på 90 dB, mens voksne modeller kan ha et overdrevet volumnivå - over 115 dB. Materialene som hodetelefonene til barn er laget av, må være allergivennlige, det er best hvis du ser merket "for barn" på produktets kropp, så kan du være sikker på at dette tilbehøret ikke vil forårsake negative konsekvenser for helsen til ditt barn. Du bør også kjøpe produkter bare fra pålitelige merker.

Barnas hodetelefoner er mindre i sammenligning med voksne modeller, dimensjoner, vanligvis angir produktets egenskaper alderskategorien den er beregnet på, derfor bør du lese de vedlagte instruksjonene nøye når du kjøper. Og selvfølgelig Når du velger hodetelefoner for barn, må du være oppmerksom på det attraktive utseendet til slike enheter: Vanligvis har dekselet et lyst design som viser tegn fra favoritttegnene dine, og hodetelefoner for jenter har rosa eller syrinfarger som er hyggelige for små prinsesser.

Bilde
Bilde

Artoversikt

Avhengig av design er det to hovedtyper hodetelefoner:

  • med et buehodebånd;
  • uten hodebøyle.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den første typen inkluderer:

  • fraktbrev;
  • overvåke enheter.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den andre typen hodetelefoner inkluderer:

  • foringer;
  • plugger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Overhead enhetene er festet over hodet og dekker auricleen helt. Overvåk hodetelefoner Er profesjonelle enheter spesielt tilpasset lydbehandling i studioforhold. In-ear hodetelefoner festes ved hjelp av en membran plassert i den ytre delen av auricleen. Øreproppene passer direkte inn i øregangen.

Store hodetelefoner i full størrelse er tilgjengelig lukket og åpen type . Vedlagte enheter gir fullstendig undertrykkelse av ekstern støy, slik at du kan motta lyd av høyeste kvalitet. Imidlertid forårsaker slike enheter, som ikke har tilstrekkelig ventilasjon på grunn av en tettsittende tilpasning til øret, noe ubehag ved langvarig bruk. Åpne hodetelefoner har åpninger som lyden kan trenge gjennom både innover og utover. Du kan høre miljølyder, noe som er tryggere når du bruker hodetelefonene utendørs.

Det finnes modeller utstyrt med en spesiell mikrofon for å snakke i telefon . Avhengig av metoden for signaloverføring, er det kablede og trådløse hodetelefoner . Kablede enheter har en dedikert kabel som kobler enheten til høyttalerne. Trådløse hodetelefoner er nyttige hvis du trenger å motta et signal fra en enhet på en lengre avstand.

I dette tilfellet, i stedet for en kabel, brukes signaloverføringsmetoden som bruker Bluetooth, som enhetens kropp er utstyrt med.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Her er en rangering av de beste modellene for barnehodetelefoner for inneværende 2019.

Bilde
Bilde

COLOUD-C34

Dette sveitsiske merket er kjent for høy kvalitet på produktene, inkludert gjennomtenkt funksjonalitet og tekniske egenskaper. Denne modellen er lukkede hodetelefoner, festet med hodebånd . De reproduserbare frekvensene er fra 20 til 20 000 Hz, følsomhetsterskelen er 114 dB, og maksimal effekt er 20 mW. Tilbehøret har en slående design, høy lydkvalitet og utmerket støyisolering. Skiller seg ut i stor pålitelighet, egnet for barn over 9 år.

Ulempene med denne enheten inkluderer fravær av en volumbegrensning.

Bilde
Bilde

HARPER Kids HB-202

Dette er hodetelefoner montert i Russland med Bluetooth-støtte og en rekkevidde på opptil 10 m, som gjengir frekvenser i området 20-20.000 Hz. Fordelene med modellen inkluderer tilstedeværelsen av en mikrofon, en avtakbar kabel, en sammenleggbar design, en LED -skjerm, utmerket lydkvalitet, allsidighet, og også et vakkert design for barn.

Flott for barn over 10 år.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

JBL - JR300

Produkter fra det amerikanske selskapet JBL, som produserer lydutstyr av høy kvalitet . Hodetelefoner av dette merket er tilgjengelige i et veldig bredt utvalg. Denne modellen med overhead -enheter er tilgjengelig i blå og røde farger, ideell for barn over 8 år. Fordelene med modellen er perfekt justerbar passform, letthet og kompakthet, sammenleggbar design, volumbegrensning, lyd av høy kvalitet, frekvensfiltre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Koselige raser

Billige babyhodetelefoner i form av en kattunge, enhjørning eller monster - velg formen i henhold til barnets preferanser. Kroppen er laget av myk fleece som er lett å rengjøre. Innvendig er det høyttalere med en volumgrense på 85 dB. Veldig lette enheter er ideelle for langsiktig lytting til musikk, de har en regulator som du kan justere denne søte enheten til størrelsen på et barns hode . Av manglene kan bare svak lydisolasjon kalles, men på den annen side kan dette faktum tjene som en fordel når det gjelder barnesikkerhet på gaten.

Bilde
Bilde

JVC HA-KD5

Japanske lukkede hodetelefoner på øret, frekvensområde 15-23.000 Hz. Volumbegrensning 85 dB, flere designalternativer for modellen: i gul-blå, rosa-lilla, gul-rød og fiolett-grønne toner. Modellen er spesielt designet for barn fra 4 år . Blant fordelene er enhetens letthet og eleganse, tilgjengelige gullbelagte kontakter, myke pads, stilig barnesign, volumbegrensning.

Klistremerker følger med hodetelefonene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PHILIPS SHK400

Trådløse øretelefoner med Bluetooth-lydoverføring og en volumbegrensning for å redusere belastningen på barns hørsel. Denne modellen er perfekt for tenåringer, siden designen ikke kan kalles barnslig. Det fleksible hodebåndet lar enheten passe perfekt på hodet, tett mot ørene.

Den eneste ulempen er manglende evne til å koble enheten med en kabel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgkriterier

I dag prøver barn, som knapt fyller to år, å bruke forskjellige gadgets, for eksempel datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett og så videre. Moderne teknologi gjør det mulig å kjøpe hodetelefoner for de minste brukerne, for eksempel barn fra 2-4 til 7 år. Selskaper som produserer elektronisk utstyr av høy kvalitet for barn overvåker sikkerheten til produktene sine, og tenker også på design som kan interessere babyer.

Avhengig av barnets alder, du bør velge hodetelefoner som har både visse tekniske egenskaper og tilhørende design . For eldre barn, nemlig fra 10 -årsalderen, begynner de å produsere tilbehør som på den ene siden har et strengere design, på den andre siden et stilig design som får denne alderskategorien til å føles mer moden.

Bilde
Bilde

Tenåringer fra 12 år har andre krav til slike enheter, i tillegg til fasjonabelt design, og tar hensyn til lydkvaliteten, den brede funksjonaliteten og stilige grensesnittet til disse lydenhetene. For alle barn, uten unntak, er øretelefoner med volumbegrensere egnet, slik at du kan spare barnets delikate hørsel. Det fleksible hodebåndet passer perfekt på hodet, slik at du kan velge enheten i størrelse, de myke putene ikke trykker på ørene . Høyttalerne i slike modeller er plassert i tilstrekkelig avstand fra trommehinnene.

Det er derfor et stort antall modeller av barnehodetelefoner på salg alle kan velge enhetene i henhold til sine preferanser, basert på tipsene ovenfor.

Anbefalt: