Bekjempelse Av Veggedyr: Oversikt Over Spray. Instruksjoner For Bruk Av Midler Mot Veggedyr. Kunde Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Bekjempelse Av Veggedyr: Oversikt Over Spray. Instruksjoner For Bruk Av Midler Mot Veggedyr. Kunde Anmeldelser

Video: Bekjempelse Av Veggedyr: Oversikt Over Spray. Instruksjoner For Bruk Av Midler Mot Veggedyr. Kunde Anmeldelser
Video: WIFI veggedyr felle - PELIAS Norsk Skadedyrkontroll 2024, April
Bekjempelse Av Veggedyr: Oversikt Over Spray. Instruksjoner For Bruk Av Midler Mot Veggedyr. Kunde Anmeldelser
Bekjempelse Av Veggedyr: Oversikt Over Spray. Instruksjoner For Bruk Av Midler Mot Veggedyr. Kunde Anmeldelser
Anonim

Bekjempende insektprodukter er tilgjengelig utelukkende i form av spray - andre former for legemidler mot blodsugende insekter er rett og slett ikke effektive. Det er derfor, når du velger en aerosol, er det verdt å studere ikke bare kundeanmeldelser, men også produsentens anbefalinger, så vel som andre viktige nyanser av ødeleggelsen av disse skadedyrene. Detaljerte instruksjoner om bruk av anti-veggedyr rettsmidler lar deg unngå feil, gi rask avhending av blodsugende parasitter i et hus eller leilighet.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Bekjempende insektprodukter er kategorisert som øyeblikkelige kjemikalier. De ødelegger insekter på en kontakt måte og lammer nervesystemet. Produksjonsselskapet er en del av Henkel -konsernet, i Russland har produktene blitt solgt siden 1996, gjennomgått full testing for sikkerhet og miljøvennlighet . Den eneste formen for frigjøring er en spray, siden veggedyr, som er blodsugende parasitter, ikke spiser annen mat. Å prøve å forgifte dem med giftstoffer i form av agn, feller er rett og slett meningsløst.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Funksjonene i Combat -rettsmidler for veggedyr inkluderer følgende

  1. Lav toksisitet . De valgte ingrediensene er trygge for mennesker og kjæledyr når anbefalte forholdsregler følges.
  2. Høy effektivitet . I sine aerosoler bruker selskapet stoffer fra pyretoidgruppen, som har vist seg effektive i kampen mot krypende insekter.
  3. Behagelig aroma . Etter bruk av aerosolen er det ingen spesifikk lukt som er karakteristisk for de fleste skadedyrbekjempelsesprodukter.
  4. Praktisk emballasje . Aerosolboksen er utstyrt med en spesiell spiss for presis og presis sprøyting.
  5. Stort volum . Kampprodukter er tilgjengelige i beholdere med et volum på 400 ml, designet for langvarig gjentatt bruk. For de fleste konkurrenter er dette tallet halvparten av det.

Hver for seg er det verdt å vurdere kjemikaliene som Combat bruker for å lage sine produkter. Selskapet foretrekker insektmidler som tilhører den tredje fareklassen.

De er godkjent for bruk ikke bare i boligbygg, men også i kommersielle anlegg, inkludert restauranter, lagre, hoteller.

Bilde
Bilde

Combat inneholder bare 2 hovedkjemikalier

  1. Imiprotrin . Et pyretoid insektmiddel oppnådd ved kjemisk syntese. Har en nerveeffekt på insekter, relativt ufarlig for mennesker, men anbefales ikke for innånding. Dette stoffet ble utviklet i 1996-1998 i Japan og USA. Produktet beholder sin effekt en stund etter sprøyting, det anbefales for to applikasjoner med et intervall på 7-14 dager.
  2. Cyphenothrin . Et stoff som også er inkludert i II -gruppen av pyretoider, men med høyere toksisitet for mennesker og dyr ved innånding, praktisk talt ufarlig ved kontakt med huden.

I motsetning til preparatene der insektmidler fra de siste generasjonene brukes, har Combat -formuleringene en raskere virkning, har en langvarig effekt. De fungerer bedre mot veggedyr enn produkter basert på permetrin, tetrametrin.

Sammenlignet med organofosfatforbindelser er de sikrere, mindre sannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner.

Bilde
Bilde

Aerosol Oversikt og applikasjoner

Combat produserer veggedyr i flere versjoner, men alltid i form av en spray. Merkede sylindere er utstyrt med et spesielt lokk med spray, samt en rørformet dyse for punktmålrettet bruk. En detaljert oversikt over hvert produkt vil hjelpe deg å forstå funksjonene til hvert produkt.

Bilde
Bilde

Multi Spray

Et universelt insektmiddel i sylindere på 400 ml takler ikke bare insekter og andre krypende insekter. Verktøyet kan også brukes mot flygende skadedyr, og ganske vellykket, selv i det fri. MultiSpray har følgende funksjoner.

  1. Behagelig aroma . Sitron duft maskerer den spesifikke lukten av insektmiddel. Den gjenværende aromaen eroderes lett fra klær, møbler, tekstiler.
  2. Umiddelbar handling . Når de kommer i kontakt med en aerosolstråle, immobiliserer insekter og dør veldig raskt.
  3. Allsidighet . Verktøyet fungerer både utendørs og innendørs. Formelen er svært konsentrert, men oppfyller sikkerhetsstandarder. Det er ikke nødvendig å kjøpe separate preparater for beskyttelse mot flygende og krypende skadedyr.
  4. Økonomisk forbruk . Legemidlet i en aerosolbeholder har en spesiell spray som begrenser doseringen.

MultiSpray -serien har muligheten til å drepe voksne insekter og deres larver. Det fungerer ikke på veggedyregg. Det er derfor det er nødvendig å utføre gjentatt behandling etter 7-10 dager.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

SuperSpray

Dette er et av merkets mest kjente produkter. Sprayen i en 500 ml boks er egnet for utendørs bruk så vel som i hjem, leiligheter, hoteller og campingplasser . Insektmidlet virker raskt. Ballongen varer lenge, og etter behandling forblir resultatet en stund.

Dette produktet er lett å bruke, det er ikke farlig for personer i kontakt med huden . Det er ikke nødvendig å holde rommet stengt lenge etter behandling. Combats SuperSpray er økonomisk, egnet for desinfestering av polstrede møbler, og flekker ikke på polstringsoverflaten.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

SuperSpray +

Aerosolinsektmiddelet i en lys 400 ml gul boks har en dobbel effekt. Combat SuperSperay + er formulert med antibakterielle ingredienser. Det ødelegger ikke bare veggedyr, men gjenoppretter også et høyt nivå av hygienisk renslighet i rommet. Dette er veldig viktig, siden avfallsproduktene til skadedyr er et sterkt allergen. Fordelene med denne sprayen inkluderer følgende.

  1. Høy grad av sikkerhet . Sammensetningen er giftfri, kan brukes i hjem der det er dyr.
  2. Brukervennligheten . I tillegg til standard sprøytedyse, er en fleksibel dyse inkludert i sylinderen, som det er praktisk å utføre desinfestasjon på punkt eller på steder med vanskelig tilgang.
  3. Rask ødeleggelse av insekter . Den kombinerte virkningen av insektmidler garanterer rask død av voksne insekter og ungdom. Tilstedeværelsen av cyphenotrin gjør det mulig å forlenge effekten av behandlingen en stund.
  4. Antibakteriell effekt . Bare SuperSpray + kan gi en ekstra sanitær effekt. Bakterier, mugg, soppinfeksjoner som bæres av insekter ødelegges innen 15 minutter. Ulike overflater og materialer kan behandles.
  5. Økonomisk forbruk . 1 flaske produkt er designet for en fullstendig behandling av et areal på 65 m2. Doseringsnøyaktighet sikrer tilgjengeligheten av 2 alternativer for sprøyting av insektmiddel samtidig.
  6. Allsidighet . Verktøyet er lov til å brukes ikke bare i boligbygg og leiligheter. Det viser ikke mindre effektivitet i forholdene til kommersielle anlegg, transport. Dette lar deg gjøre kampen mot veggedyr og andre insekter komplett.

SuperSpray + er et av merkets mest populære produkter.

Det er lov å bruke det selv i medisinske institusjoner og barneinstitusjoner, noe som bare bekrefter insektmidlets sikkerhet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Instruksjoner for bruk

Bekjempede aerosoler for veggedyr må også brukes riktig. Selv om sprayen er helt klar til sprøyting, bør visse tiltak tas for å øke effekten. Det er optimalt hvis clutchen eller "reiret" til veggedyr allerede er funnet. I dette tilfellet er det nødvendig å begynne å spraye aerosolen fra dette punktet.

De viktigste anbefalingene for bruk av insektdrepende spray er som følger

  1. Foreløpig forberedelse . Det er lurt å lukke vinduer og dører, fjerne tepper og gardiner, eller behandle dem med en dampgenerator ved høye temperaturer. Møbler bør flyttes bort fra veggene, sengetøy bør fjernes.
  2. Ta av beskyttelseslokket . Det forhindrer utilsiktet sprøyting av produktet.
  3. Sikring av det fleksible festet . For punktbehandling blir den plassert direkte. Når du bruker hovedsprøytedysen, må du bøye røret nedover.
  4. Sprøyting av produktet . Ballongen holdes i en avstand på 20-30 cm fra behandlingsstedet. Ved å trykke på sprøyten dannes en dosert frigjøring av midlet. På 1 sekund kommer omtrent 1 g stoff ut av munnstykket.
  5. Behandling av vanskelig tilgjengelige steder . Etter å ha satt på en rørformet dyse på sylinderen, må du gå til lokal sprøyting av sprekker i møbler, bak gulvlistene, bakveggen i skapet og bokser for sengetøy.
  6. Forventning . Det er nok å la det behandlede rommet være lukket i 15-20 minutter. Deretter kan du lufte ut, støvsuge overflatene, vaske gulvene der barn eller kjæledyr kan komme i kontakt med insektmidlet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når skadedyrbekjempelse med Combat spray er svært viktig å være spesielt oppmerksom på soveområder . Madrassen er behandlet fra 2 sider, puter og tepper krever samme oppmerksomhet. Myke sofaer og lenestoler sprøytes ute og inne, og prøver å ikke gå glipp av et eneste sted. Gjentatt behandling med et insektmiddel utføres etter 10-14 dager.

Det er nødvendig for å ødelegge 2. generasjon veggedyr, som får tid til å komme ut av eggene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gjennomgangsoversikt

Ifølge kjøpere gjør Combat-merket sengelusavvisende sin jobb ganske vellykket. Mange positive anmeldelser bekrefter dette fullt ut. Blant de positive egenskapene til aerosoler bemerkes øyeblikkelig handling . - hvis det blir funnet et rede, dør insektene umiddelbart etter sprøyting. Nesten alle kjøpere indikerer tilstedeværelsen av en spesiell rørformet dyse i settet - for sprøyting av produktet i sprekker på møbler, under gulvlistene, på andre steder med vanskelig tilgang. Denne faktoren refererer også til betydelige fordeler.

Blant andre plusser som forbrukere noterer seg, kan brukervennlighet noteres . Bekjempede aerosoler er enkle å spraye og har en retningsspiss for å forhindre utilsiktet sprøyting i ansiktet ditt. Eiere av katter og hunder bemerker at merkets formuleringer er tillatt å brukes i lokaler der dyr lever på permanent basis. Dette gjør dem merkbart forskjellige fra andre kjemikalier.

Det er også negative anmeldelser . De er hovedsakelig forbundet med de høye kostnadene ved produktet - kjøp av sylindere for behandling av alle lokaler er ikke billig. I tillegg bemerker kjøpere at med sterk forurensning må aerosoler brukes lenge.

Mangelen på en barriereeffekt forhindrer ikke penetrering av nye parasitter fra naboer.

Anbefalt: