"Rent Hus" For Veggedyr: Spray, Aerosoler Og Støv. Instruksjoner For Bruk Av Midler, Spesielt ødeleggelse Av Kakerlakker Med Pulver Og Andre Giftstoffer, Anmeldelser Av S

Innholdsfortegnelse:

Video: "Rent Hus" For Veggedyr: Spray, Aerosoler Og Støv. Instruksjoner For Bruk Av Midler, Spesielt ødeleggelse Av Kakerlakker Med Pulver Og Andre Giftstoffer, Anmeldelser Av S

Video:
Video: Slik unngår du veggedyr 2024, Kan
"Rent Hus" For Veggedyr: Spray, Aerosoler Og Støv. Instruksjoner For Bruk Av Midler, Spesielt ødeleggelse Av Kakerlakker Med Pulver Og Andre Giftstoffer, Anmeldelser Av S
"Rent Hus" For Veggedyr: Spray, Aerosoler Og Støv. Instruksjoner For Bruk Av Midler, Spesielt ødeleggelse Av Kakerlakker Med Pulver Og Andre Giftstoffer, Anmeldelser Av S
Anonim

Veggedyr er insekter som har levd side om side med mennesker i århundrer . Disse blodsugende parasittene er ikke bærere av farlige sykdommer, men de kan forårsake mye trøbbel for en person med bittene, og frata ham ro og søvn. Insektene ble beseiret bare på 50-60-tallet i forrige århundre ved hjelp av et kraftig og svært giftig plantevernmiddel DDT. Samtidig ble dette plantevernmidlet forbudt. Mer enn 40 år senere har disse skadedyrene minnet om seg selv igjen. Moderne insektmidler hjelper til med å bli kvitt dem.

Etter å ha funnet i leiligheten vår spor etter ubudne gjesters bolig - veggedyr og muligens andre parasitter (kakerlakker, husdyr- eller hagemyrer, lopper, termitter), er noen av oss klare til umiddelbart å begynne å ødelegge dem og glemme alt om dem eksistens. På dette tidspunktet oppstår spørsmålet - hvilket verktøy som skal brukes.

En av de pålitelige og rimelige løsningene for hus- og hageinsekter er "Clean House" -produkter.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Når du velger et legemiddel for ødeleggelse av blodsugende parasitter, må du ikke glemme at noen av dem er et insektmiddel . Enkelt sagt - gift eller gift. Clean Home -kampanjen inneholder to pyretroider, cypermetrin og tetrametrin.

Cypermetrin er et syntetisk pyretroidinsekticid med kontakt-tarm som brukes til å bekjempe skadelige insekter både i sommerhytter, i åker, grønnsakshager, i bakgårder og innendørs. Det virker gjennom nervesystemet til skadedyrene. Ved kontakt med kitinøse membraner lammer cypermetrin insektet og dreper det derved. Tetrametrin er et kontaktmiddel som dreper skadelige insekter, fra lopper og fluer til veggedyr og møll. Virkningen ligner cypermetrin; ved kontakt med tetrametrin i leddyr oppstår øyeblikkelig lammelse, og de dør.

Bilde
Bilde

Pyretroider er analoger av det naturlige stoffet pyrethrum, som finnes i blomstene til krysantemum eller dolmat kamille.

Fordelen med et syntetisk stoff er det virkningen varer minst en måned, mens naturlige stoffer oppløses i løpet av få timer under påvirkning av luft og lys . Under handlingen er insektmidlet i stand til å ødelegge både nymfer (larver) og seksuelt modne individer, noe som bidrar til å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr i lang tid.

På grunn av den lave konsentrasjonen av det aktive stoffet, er midlet lavtoksisk, hvis det brukes riktig, er det ufarlig for barn og dyr. Når du arbeider med insektmidler, må det tas forholdsregler. Ethvert selskap som produserer produkter for kontroll av leddyr vil gi deg detaljerte instruksjoner om sammensetning, påføringsmetode, fareklasse, forholdsregler når du arbeider med disse stoffene .… Clean Home -kampanjen er intet unntak. Derfor, før du begynner å behandle, må du nøye studere instruksjonene for bruk av det kjøpte veggedyret og først deretter fortsette med handlingen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Typer midler

Clean House -kampanjen produserer legemidler mot veggedyr i flere former:

  • aerosol (sylindre med væskeinnhold);
  • spray (spray inneholdende væske med kamilleekstrakt);
  • pulver (plastposer med støv);
  • fargestifter (plastposer med fargestifter).
Bilde
Bilde

Avhengig av bruksområder og graden av skade på hjemmet ditt av skadelige insekter, må en eller annen form for utsetting brukes til behandling.

Aerosoler

Insektmiddel av Clean House-serien i form av en aerosol er et helt klar til bruk preparat for øyeblikkelig ødeleggelse av alle typer innenlandske insekter . Settet til beholderen med det ferdige stoffet inneholder en spesiell dyse som lar deg behandle alle vanskelig tilgjengelige overflater. Dysen er et tynt rør med kort lengde, festet på sylinderen i sprøyteområdet.

De aktive ingrediensene er insektmidler fra pyretroidgruppen - cypermetrin og tetrametrin i lav konsentrasjon . Dette gjør midlet lite giftig for mennesker, men dødelig for insekter. Cypermetrin og tetrametrin virker på lignende måte, de ødelegger insekter gjennom lammelse av nervesystemet. På grunn av innholdet i to aktive ingredienser, er produktet allsidig og i stand til å ødelegge mange flyktige, krypende, blodsugende skadedyr.

Bilde
Bilde

Sprayer

Sammensetningen av sprayen "Clean House" ligner sammensetningen av aerosolen , men det er forsterket med en annen komponent - piperonylbutoksid. Takket være denne komponenten er stoffet enda mer effektivt i kampen mot skadedyr i husholdningene. Den skiller seg fra aerosol ved at den har samme trykk både inne i flasken og utenfor den. Partikler av insektmiddel sprøytet med spray er større (ca. 5 mikron) enn aerosol (ikke mer enn 2-3 mikron).

Praktisk ved at den kan brukes i en sommerhytte eller i en grønnsakshage ved å helle sammensetningen i en hagesprøyte … Erfaring har vist at flytende former for bet -kontrollprodukter er mer effektive enn pulverformede. Du kan tilberede et flytende produkt selv, fortynne pulveret med vann til ønsket konsentrasjon (for 0,5 liter vann, 5 g tørt støv), hell det i en sprøyte og behandle sprekker, sprekker og rygg i møbler, tepper og andre bortgjemte steder der de liker å gjemme feil.

Bilde
Bilde

Pulver

Clean House skadedyrsbekjempelsespulver er faktisk et velkjent støv . I sammensetningen ligner pulveret på en spray og inneholder tre virkestoffer - cypermetrin, tetrametrin og piperonylbutoksid, noe som forbedrer stoffets effektivitet sterkt, siden det øker varigheten av virkningen av to andre skadelige komponenter betydelig. Den langvarige virkningen av insektmidlene som utgjør produktet gjør det mulig å behandle de infiserte lokalene en gang, ingen ny behandling er nødvendig. Å bruke produktet i sin rene form utgjør en potensiell fare for små barn og kjæledyr.

Pulver "Clean House" brukes på to måter

  • I form av en løsning , tilberedt av vann og pulver i en andel på 5 g støv til 0,5 liter vann. Hell løsningen i en sprayflaske, behandle overflatene på møbler og vegger.
  • Direkte tørt pulver ved å spre den på steder der veggene til veggedyr passerer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargestifter

Fargestifter "Clean House" - det mest økonomiske middelet for å håndtere husdyr … Det konsumeres sakte når det brukes. Sammensetningen av midlet inkluderer alfa-cypermetrin, som alle agenter i denne gruppen forårsaker det lammelse av insekter og deres død.

Når du bruker fargestifter, tegner du brede striper på harde overflater langs feilen. På stoffer og myke overflater anbefales ikke bruk av denne formen for preparatet, siden slike overflater etter behandling er vanskelige å rengjøre for skadelige stoffer. Produktet tilhører den fjerde fareklassen, noe som betyr at det ikke er giftig for mennesker og kjæledyr … Det anbefales ikke å bruke stoffet ofte på grunn av risikoen for insektresistens mot gift.

Bilde
Bilde

Instruksjoner for bruk

Vurder metoder for påføring og forholdsregler for ødeleggelse av veggedyr ved hjelp av "Clean House" av forskjellige former for frigjøring.

Aerosoler

Hvis du har kjøpt Clean House -aerosolen for ødeleggelse av veggedyr, følger du anbefalingene

  • Før du behandler lokalene med Clean House -aerosolen det er nødvendig å forberede rommet . Vi fjerner støv fra alle overflater, fjerner gardiner, sengetepper, tepper, sengetøy, utsetter dem for høy temperaturbehandling. Flytt møblene bort fra veggene for å få tilgang til gulvlistene og bakveggene i skapene. Etter å ha kontrollert at teppet ikke er infisert med insekter, ruller vi det sammen og tar det ut av rommet. Hvis teppet er infisert, behandler vi det sammen med andre overflater. Sofaen må demonteres delvis for å få tilgang til de innvendige overflatene. Vi fjerner madrassene fra sengene.
  • Ta på seg verneutstyr - respirator, hansker, vernebriller, et lommetørkle for å beskytte hud, slimhinner, hår mot gift.
  • Vi fjerner akvarier, terrarier fra lokalene eller forsegler dem med glass ved å slå av kompressoren . Hvis det bor andre kjæledyr i leiligheten, fjerner vi dem fra det behandlede rommet.
  • Vi lukker vinduer og dører .
  • Overflatebehandling fra en sprayboks med insektmiddel utføres fra en avstand på 20-25 cm i en liten vinkel .
  • Etter behandling av alle overflater forlater vi rommet lukket i flere timer , hvis du utfører ekspressbehandling, er 30 minutter nok.
  • Grundig lufte lokaler.
  • Vi utfører våtrengjøring såpevann på de mest brukte overflatene for å fjerne insekticidplakk. Dette er armlener til stoler, sofaer, bordflater, sengegavler og andre overflater.
  • Vi behandler rommet på nytt aerosol "Clean House" på 1, 5-2 uker.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sprayer

Bruksanvisningen er den samme som for aerosolen, med unntak av behovet for etterbehandling. Tilsetningen av piperonylbutoksid til stoffets sammensetning gjør sprayens virkning langvarig.

Bilde
Bilde

Pulver

Anbefalinger for bruk av midler for veggedyr "Clean House" i pulverform er som følger

  • Forberedelse av rommet ligner de forberedende tiltakene før flytende behandling. Den eneste forskjellen er at pulverformig middel ikke brukes til desinseksjon av vevsoverflater.
  • Bruk av verneutstyr - ligner på flytende former av stoffet.
  • Behandlingen av lokaler krever ikke nødvendigvis lukkede vinduer og dører , pass bare på trekk under arbeidet slik at insektmidlet i pulverform ikke blåses bort.
  • Dryss pulveret hvor det er størst opphopning av spor etter parasitter, langs gulvlistene, inne i strukturene til polstrede møbler, senger, på alle horisontale overflater.
  • Vi går pulver i flere timer eller dager.
  • Vi fjerner hovedmengden av pulverisert insektmiddel , vi forlater på utilgjengelige steder.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fargestifter

Tegn krittlinjer som ikke er smalere enn 4 cm langs gulvlister, skadedyrsbaner, på horisontale overflater, inne i polstrede møbler og sengemekanismer. Resten av anbefalingene for bruk ligner de for pulveriserte produkter. Når du velger et middel for å ødelegge veggedyr, må du lese på emballasjen for hvilket behandlingsområde denne eller den doseringen av Clean House -middelet for veggedyr er beregnet på.

Bilde
Bilde

Gjennomgangsoversikt

Ifølge forbrukeranmeldelser har "Clean House" rettsmidler for veggedyr mange positive egenskaper - Dette er både høy effektivitet i bruk, og en rimelig pris, og brukervennlighet, en rekke former for utgivelse , som gjør det mulig å velge det mest praktiske stoffet for deg selv.

Som noen av ulempene peker forbrukerne ofte på en skarp lukt og behovet for å forlate det behandlede rommet i flere timer, eller bedre for en dag. Det er verdt å huske at insektmidler er giftstoffer, de er potensielt farlige for mennesker og kjæledyr; de kan bare være trygge hvis de brukes riktig. Alle forholdsregler anbefalt av produsenten og omtalt ovenfor må følges.

Ved å bruke verneutstyr, grundig rengjøring av området etter behandling og ventilasjon, kan du unngå problemer.

Bilde
Bilde

Forbrukerne tror at en annen ulempe er produktets lave effektivitet . En av årsakene til slike avvik etter oppfatning av forbrukere som brukte Clean House-rettsmidler for veggedyr, er manglende overholdelse av doseringen under behandlingen. Det er mulig at du ikke har funnet alle insekthabitater og ikke har utsatt dem for skadedyrbekjempelse. Du kan ha kjøpt en falsk.

Det er verdt å huske det du må behandle alle kroker og kroker i leiligheten eller huset ditt . For dette formålet, bruk flere former for frigjøring av Clean House -produktet, for eksempel spray og pulver eller aerosol og kritt. For best resultat, skadedyr hjemme flere ganger. Følg produsentens anbefalinger om behandlingsprosedyren, ikke haste for å ventilere og vaske det behandlede området … Etter rengjøring av rommet, la et insektmiddel eller kritt i pulverform ligge i bortgjemte hjørner, verktøyet vil fungere i en måned til.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å unngå å kjøpe en falsk, må du kjøpe Clean House -produkter i spesialforretninger som verdsetter rykte.

Veggedyr er veldig ubehagelige parasitter som blir ubudne gjester i hjemmene våre. Clean House -produkter vil hjelpe deg med å håndtere disse og andre skadedyr raskt, effektivt og lenge.

Anbefalt: