Dexter Stikksag: Funksjoner I Den Trådløse Stikksagen. Jigsaw Egenskaper. Valg Av Guidevals

Innholdsfortegnelse:

Video: Dexter Stikksag: Funksjoner I Den Trådløse Stikksagen. Jigsaw Egenskaper. Valg Av Guidevals

Video: Dexter Stikksag: Funksjoner I Den Trådløse Stikksagen. Jigsaw Egenskaper. Valg Av Guidevals
Video: Stikksag 2024, Kan
Dexter Stikksag: Funksjoner I Den Trådløse Stikksagen. Jigsaw Egenskaper. Valg Av Guidevals
Dexter Stikksag: Funksjoner I Den Trådløse Stikksagen. Jigsaw Egenskaper. Valg Av Guidevals
Anonim

Puslespillet regnes som et ganske allsidig verktøy, det vil definitivt komme godt med for de som er engasjert i byggearbeid profesjonelt eller på amatørnivå. På hjemmemarkedet for tekniske produkter kan du finne mange forskjellige stikksager, men alternativer fra merket Dexter Power fortjener spesiell oppmerksomhet. Videre vil vi se nærmere på hvorfor mange fagfolk velger disse stikksagene, finne ut hovedoppstillingen og selvfølgelig anmeldelser fra spesialister.

Særegenheter

Stiksager fra merket Dexter er veldig kompakte, de er ideelle for kutting av metall, tre og mange andre materialer. Dessuten er kundene fornøyd med sine rimelige priser. Så du kan kjøpe et stikksag av høy kvalitet med utmerkede egenskaper bare innen 2000 rubler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dexter stikksager:

  • ideell for hjemmebruk, selv nybegynnere kan håndtere dem;
  • veldig funksjonell og ergonomisk, de lar deg jobbe selv med de vanskeligste og stiveste materialene;
  • kompakt, noe som er en utvilsomt fordel ved transport og oppbevaring hjemme.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenten gir 24 måneders garanti på alle stikksager. De er laget i Kina.

Område

Til dags dato er det bare noen få modeller av stikksager i merkets sortiment. La oss vurdere deres egenskaper.

Dexter elektrisk stikksag 500 W:

  • denne modellen veier litt mer enn halvannen kilo, den er veldig kompakt;
  • i tillegg til instruksjonene er guider og en fil inkludert i denne teknikken;
  • det er en mulighet for hastighetsregulering, bladet er laget av stål, og plattformen er laget av støpejern;
  • kabellengden er tre meter.
Bilde
Bilde

Denne stikksagen er perfekt for korte og buede kutt. Til tross for de akseptable egenskapene, har ikke denne modellen en funksjon for undergraving. Ikke glem dette når du kjøper.

Også i sortimentet av merket kan du finne Dexter 600 W stikksag med svært høy ytelse. Bladet festes raskt til det, det er ikke nødvendig å bruke ekstra utstyr. I tillegg til en effekt på 600 W, er den praktisk talt ikke forskjellig i egenskaper fra den forrige modellen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dexter 750 W stikksag er enda kraftigere . For å utføre det mest nøyaktige arbeidet med skjærematerialer, følger et spesielt tilbehør for rengjøring av støv med denne stikksagen. Denne modellen har evnen til å justere hastigheten på stikksagen. Plattformen er laget av aluminium, det er ikke noe vibrasjonsdempende system.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ovennevnte produkter vil koste kjøperen fra 1300 til 2100 rubler, men den dyreste modellen fra merkevaren er ansett for å være Li-ion 18 B trådløs stikksag, den koster omtrent 3,5 tusen rubler og har veldig gode egenskaper. Denne sagen er ideell for alle treslag.

I tillegg:

  • etter vekt, veldig lett, praktisk og ergonomisk;
  • veldig enkel å betjene;
  • egnet for både profesjonelle og amatører;
  • egnet for tre og metall;
  • har god skjæreevne.
Bilde
Bilde

For små og store jobber er denne modellen ideell, som mange amatører tror, som denne stikksagen har tjent for i mer enn et år.

Generelt kan vi si at det er fullt mulig å finne din egen stikksag i merkevaren, det viktigste er å gjøre deg mer kjent med egenskapene til hver modell og velge den som vil tilfredsstille alle dine behov.

Kunde anmeldelser

Mange kjøpere er forskjellige i anmeldelser. Så det er bemerket at stikksager fra dette merket tilsvarer deres lave pris, og derfor fungerer de "så som så". Noen mestere kaller dem til og med engangsbruk, siden de ikke tåler store arbeidsmengder.

Mange kjøpere var fornøyd med kjøpet , bemerket de at merkets stikksager kuttet rett, ideelt for hjemmebruk og husholdningsbehov under byggingen. Noen fagfolk anser ledningen som upålitelig, siden den ofte går i stykker, men hvis det er en garantiperiode, kan dette problemet lett løses.

Kjøperne bemerker også at hvis guidevalsen mislykkes, vil kjøpet ikke treffe lommen, fordi den koster innen 200 rubler. Men hvis større deler går i stykker, kan kostnadene være høyere.

Anbefalt: