Trådløs Mikrofon For Telefon: Valg For IPhone Og Andre Smarttelefoner. Lavalier Radiomikrofoner, Bærbare, Eksterne Og Andre Typer, Deres Egenskaper

Innholdsfortegnelse:

Video: Trådløs Mikrofon For Telefon: Valg For IPhone Og Andre Smarttelefoner. Lavalier Radiomikrofoner, Bærbare, Eksterne Og Andre Typer, Deres Egenskaper

Video: Trådløs Mikrofon For Telefon: Valg For IPhone Og Andre Smarttelefoner. Lavalier Radiomikrofoner, Bærbare, Eksterne Og Andre Typer, Deres Egenskaper
Video: Recording Your Lav Mic into Your Smartphone: MyMyk Review 2024, April
Trådløs Mikrofon For Telefon: Valg For IPhone Og Andre Smarttelefoner. Lavalier Radiomikrofoner, Bærbare, Eksterne Og Andre Typer, Deres Egenskaper
Trådløs Mikrofon For Telefon: Valg For IPhone Og Andre Smarttelefoner. Lavalier Radiomikrofoner, Bærbare, Eksterne Og Andre Typer, Deres Egenskaper
Anonim

Med utviklingen av teknologi begynte mange mennesker å bruke trådløse mikrofoner mer og mer, og sannheten er at det er mye mer praktisk enn å bruke gammel teknologi, der ledninger dingler overalt, noe blir forvirret hele tiden. I tillegg har de siste årene begynt å erstatte stasjonære PC-er med mobile enheter, noe som betyr at flere og flere mennesker trenger enheter av høy kvalitet til smarttelefonene sine.

Mikrofontildeling og egenskaper

Det viktigste er når du kjøper en trådløs telefon for å finne ut hva du trenger den til. Derfor vil vi analysere hvem som trenger en trådløs ekstern mikrofon.

  • Musiker . For dem er en slik enhet nødvendig for å fange den helt nødvendige melodien når som helst og spille den inn med høy kvalitet.
  • Student og elev . I dette tilfellet er det nødvendig med en lydopptaksenhet for å ta opp forelesninger som kan transkriberes med lyd i et praktisk miljø.
  • Blogger og journalist . For disse menneskene er mikrofonen en av de viktigste hjelperne for å tjene brødet sitt, det er veldig viktig for dem at den innspilte lyden er lesbar og forståelig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For alle disse menneskene er kvaliteten på lydopptaket av stor betydning, så valg av mikrofon må tas på største alvor. For å velge en opptaksenhet, må hver av disse personene kjenne tilkoblingstypene til enhetene og deres egenskaper.

  • Radiokanal … Denne typen er preget av høy kvalitet og uavbrutt lydoverføring, men ulempen her er den for upraktiske og omfangsrike mottakeren.
  • Bluetooth -mikrofoner. Dette er en mer moderne overføringsteknologi, men her må det tas i betraktning at for at lydkvaliteten skal være god både på selve mikrofonen og på overføringsmottakeren, må versjonen av Bluetooth -protokollen være minst 4,1
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

" Knapphull " … Disse mikrofonene har en lav pris, små dimensjoner, men har samtidig god lydkvalitet, passer for journalister eller bloggere, for innspilling av intervjuer og samtalevideoer, i tillegg har de ofte et klipp som er vedlagt et sted. Men denne typen har også sine ulemper, i tillegg til den "nyttige" lyden av "lapel" skriver de også fremmede lyder som må fjernes ved hjelp av spesielle dataprogrammer. Av samme grunn er denne mikrofonen ikke egnet for musikere.

For ikke så lenge siden begynte trådløse versjoner av disse enhetene å vises på markedet.

Bilde
Bilde

Radiomikrofon . Disse enhetene opererer over en radiokanal, noe som betyr at de har alle egenskapene til radiokanalmikrofoner. De trenger ikke kabler, de har god lydkvalitet, så de er flotte for utøvende artister på scenen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Desktop trådløse mikrofoner … Denne typen bærbar enhet er flott for streaming og videoopptak.

Bilde
Bilde

Eksterne stereomikrofoner . Det er et stort antall forskjellige underarter her, slike trådløse lydopptaksenheter er flotte for å spille inn spor fra musikere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

Her er de tre beste trådløse mikrofonmodellene

Sennheiser Memory Mic … En utmerket representant for lavalier trådløse mikrofoner, men en av de dyreste, koster omtrent 15 tusen rubler. Mikrofonutformingen er kondensator, så det er bedre å bruke den med telefoner av mellomstore og store størrelser. Sennheiser Memory kobles til hvilken som helst telefon med Android- og iOS -base via Bluetooth versjon 4.1; pakken inneholder et gratis lydbehandlingsprogram.

Flott for hjemmelydopptak, utendørs og studiofilm. Lydkvaliteten forvrenges ikke.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ritmix RWM-221 . Selges 2 mikrofoner og en mottaksmodul inkludert. De fungerer perfekt for prisen - de koster rundt 5 tusen rubler. I henhold til egenskapene er det oppgitt at enhetene vil fungere innenfor en radius på 10 meter fra mottakeren, de vil definitivt komme godt med for bloggere og journalister, lydkvaliteten er ikke egnet for musikere. Mikrofonene er enveis, så de tar ikke opp tredjepartslyder. De kan fungere i 6-8 timer fra batterier.

Bilde
Bilde

UF - 6 UHF . Flott budsjett studiomikrofon, flott for musikere. Denne trådløse enheten koster omtrent 3 tusen rubler, settet inneholder selve mikrofonen og et stativ for den. Den kobles til nesten alle mottakere. Radius opptil 50 meter. Ladingen av batteriet varer opptil 5 timers kontinuerlig drift.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valg anbefalinger

Når du velger en mikrofon, er det verdt å ta utgangspunkt i formålene du kjøper den for, så vel som fra enheten den skal installeres på, ettersom iPhone -gadgets på noen måter skiller seg fra Android -mikrofoner.

  • Først må du sørge for at enheten støtter denne typen mikrofon. Noen av opptaksenhetene støttes dessverre bare av iPhones, så ta kontakt med din forhandler før du kjøper.
  • Utstyr. Det må huskes at når du kjøper noen enheter, må du kjøpe frontruter, så vel som spesialutstyr, for eksempel klipp, når det gjelder knapphull
  • Dimensjoner på enheten. Denne egenskapen er spesielt viktig for musikere som trenger å unngå eksterne lyder og formidle lyd så naturlig som mulig, noe små enheter ikke kan. Under noen forhold er det imidlertid nettopp den lille størrelsen som er nødvendig.

Under moderne markedsforhold kan du finne nesten hvilken som helst enhet og enhet, men ikke glem riktig bruk av hvert utstyr, fordi selv den dyreste enheten kan gå i stykker.

Anbefalt: