Bose -høyttalere: Bærbare Høyttalere. Trådløs, Bluetooth -høyttalere Og Andre Varianter. SoundLink -funksjoner

Innholdsfortegnelse:

Video: Bose -høyttalere: Bærbare Høyttalere. Trådløs, Bluetooth -høyttalere Og Andre Varianter. SoundLink -funksjoner

Video: Bose -høyttalere: Bærbare Høyttalere. Trådløs, Bluetooth -høyttalere Og Andre Varianter. SoundLink -funksjoner
Video: Bose Portable Speaker Lineup Explained 2024, April
Bose -høyttalere: Bærbare Høyttalere. Trådløs, Bluetooth -høyttalere Og Andre Varianter. SoundLink -funksjoner
Bose -høyttalere: Bærbare Høyttalere. Trådløs, Bluetooth -høyttalere Og Andre Varianter. SoundLink -funksjoner
Anonim

Det nåværende lydmarkedet er fullt av merker. Blant dem er det både veldig populære og lite kjente produsenter. I dagens artikkel skal vi se nærmere på Bose og høyttalerne den lager.

Om merket

Før du blir kjent med all den akustiske teknologien som Bose har å tilby, er det verdt å lære mer om Bose. Bose -konsernet er et privat amerikansk selskap som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av lydutstyr av høy kvalitet. Selskapets produkter selges bokstavelig talt over hele verden.

Merket ble grunnlagt i 1964 av Amar Bose . Bose sysselsetter mer enn 8000 mennesker. Mest av alt er dette merket kjent for sine høykvalitets hjemmelydsystemer, i tillegg til høyttalere, støydempende hodetelefoner, profesjonelle høyttalersystemer. Selskapet har også utført dedikert forskning på bilsuspensjoner, tunge lastebiler og kaldfusjon.

Bose er en produsent som er kjent for sin iver for sine egne patenter, utviklinger og varemerker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Moderne Bose -høyttalere er veldig populære. De kjennetegnes ved utmerket utførelse så vel som reproduserbar lyd av høy kvalitet. La oss bli kjent med noen av hovedtrekkene i musikkproduksjonen til det aktuelle amerikanske merket.

  • Bose akustikk er utførelsen av unike lydbehandlingsteknologier, som alltid sikrer det profesjonelle nivået til produserte enheter.
  • Bose -høyttalere er stilige og attraktive. En gang var det dette berømte merket som snudde ideen om utformingen av slike musikalske enheter.
  • Bose gleder stadig forbrukere med nye modeller av høyttalere og høyttalere. Produsenten står ikke stille og utvikler regelmessig ferske produkter av høyeste kvalitet.
  • Alt utstyr til det amerikanske selskapet kjennetegnes ved upåklagelig byggekvalitet. Ekte Bose -produkter vil aldri være defekte i designet. Enheter av høy kvalitet inspirerer tillit til utseendet alene.
  • Boss Musical Technology har høy funksjonalitet. Merket produserer ikke bare høykvalitets, men også multitasking-enheter. Mange modeller har Bluetooth, USB -port.
  • Vi er fornøyd med kvaliteten på de populære Bose bærbare systemene. De er ikke bare funksjonelle, men også kompakte i størrelse, noe som gjør dem veldig populære. Slike modeller utvikles for både den vanlige brukeren og for DJ -er eller musikere.
  • Merket produserer et bredt spekter av lydprodukter av høy kvalitet. Hver kjøper kan finne den optimale modellen med de egenskapene han trenger.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er ingen alvorlige feil i utstyret til den amerikanske produsenten. Noen modeller virker imidlertid urimelig dyre for forbrukerne. Den høye kostnaden er typisk for reservedeler og tilbehør designet spesielt for Bose musikkutstyr.

Varianter

Det amerikanske merket produserer høyttalere av forskjellige typer. Hvert alternativ har forskjellige egenskaper og parametere. La oss bli bedre kjent med dem.

Bærbar

Bærbare Bose -høyttalere av høy kvalitet er etterspurt i dag. Disse musikalske enhetene er vanligvis veldig små i størrelse, noe som ikke påvirker kvaliteten på den gjengitte lyden på noen måte. For eksempel, populær bærbar modell S1Pro det er fullt mulig å lytte ikke bare innendørs, men også i forskjellige åpne områder - både i den ene og den andre innstillingen, oppfører enheten seg perfekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bærbare høyttalere fra det amerikanske selskapet er utstyrt med lette og kompakte skap . De fleste alternativene er utstyrt med et praktisk bærehåndtak, noe som bare øker bekvemmeligheten ved denne teknikken. Moderne Bose -høyttalere er designet spesielt for de musikkelskere som tilbringer mye tid på veien og ikke liker å bo på ett sted lenge.

Merkets bærbare musikkutstyr er utstyrt med strømforsyninger av høy kvalitet. Høyttalere kommer vanligvis med et valgfritt litiumionbatteri. Sistnevnte gir autonom drift av bærbar akustikk i flere timer (denne parameteren er individuell for hver modell).

Bilde
Bilde

Trådløst

Den amerikanske produsenten produserer mange populære trådløse høyttalere. De er forskjellige både i direkte konfigurasjoner og i design . Trådløs avspilling av spor her utføres via Bluetooth. Noen enheter har en USB2.0 -port. Spesielt populær er modeller med sprutsikkert hus.

Produsenten tilbyr kvalitets trådløse høyttalere drevet av et Li-ion-batteri . De fleste enheter har en mini-jack 3, 5. Trådløs akustikk er vanligvis ikke veldig stor og er laget i forskjellige farger. Det er ikke bare tradisjonelle sorte eller grå prøver, men også røde, hvite, grønne og blå prøver.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tak

Bose takakustikk kan skryte av uovertruffen kvalitet. I de fleste tilfeller er slikt utstyr dyrt. Montering av overheadhøyttalere kan forenkles sterkt ettersom mange modeller er utstyrt med sikre klemmer og gitter . Sistnevnte er veldig enkle å sette på riktig sted. Bose -høyttalere av denne typen kjennetegnes av utmerket balansert lyd gjennom hele frekvensområdet.

Utstyret er utstyrt med usynlige høyttalere, hvis lyd ikke er så umerkelig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bærbar

Bose bærbare høyttalere er veldig populære blant folk på farten. De fleste av disse modellene er små og lette, derfor lette å bære . Mobil akustikk gjengir også lyd av høy kvalitet, men effektnivået til små høyttalere er sjelden for høyt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For datamaskin

Bose lager gode høyttalere designet for datamaskinen. De kjennetegnes ikke bare ved utmerket lyd ved forskjellige frekvenser, men også ved en moderne, lakonisk design som lett passer inn i både hjemmemiljøer og forretningsmiljøer . I sortimentet av det amerikanske merket er det kompakte datamaskinhøyttalere av høy kvalitet, som du ikke trenger å frigjøre for mye ledig plass på bordet.

Det er sant at mange Boss-akustikk er ganske dyre i sammenligning med produktene fra andre kjente produsenter.

Bilde
Bilde

Automotive

Den amerikanske produsenten produserer veldig gode høyttalere til biler. Originale billydsystemer er valgt av mange brukere som foretrekker å kjøpe virkelig holdbart utstyr av høy kvalitet. Bose bilhøyttalere høres bra ut.

Korrekt utvalgte systemer høres høyt, rikt og saftig ut, noe som umiddelbart får forbrukerne til å bli forelsket i seg selv.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Bose lager mange modeller av praktiske høyttalere av høy kvalitet som gir god lyd. Men la oss se nærmere på noen av de mest populære enhetene.

Bose SoundLink Mini . Denne bærbare høyttaleren fra den amerikanske produsenten er veldig populær. Dette er en av de mest kjøpte og etterspurte modellene. Høyttaleren er liten, men gir flott lyd med dyp bass. Du får tilgang til stemmeassistenten. Du kan svare på anrop med Bose SoundLink Mini. Tilkoblingen er via Bluetooth. Modellen har også en moderne design, en AUX-inngang, en USB-port og en nominell effekt på 100-240V.

Bilde
Bilde

Bose SoundLink Revolve … Dette er en trådløs bærbar Bluetooth-høyttaler, supplert med kvalitetsbeskyttelse mot skadelige effekter av fuktighet. Dette systemet regnes som et av de beste i sin kategori. Det gir 360 graders jevn lyddekning. Det finnes en spesiell trykkfelle, som kan forhindre selv den minste spretten under drift. Det er også en akustisk diffusor som fordeler den gjengitte lyden jevnt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Bose SoundDock XT . Dette er en musikkdokk spesielt designet av Bose for iPod og iPad. Denne smarte modellen er kompatibel med Apple Lightning -kontakt. Det gir også ekstra kontakter for tilkobling av andre enheter. Dockingstasjonen har en interessant og moderne design, i tillegg til den mest praktiske og intuitive betjeningen. Akustikken er kompakt i størrelsen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ledsager 2III . Et utmerket valg for brukere som liker å lytte til musikk av høy kvalitet, spille spill og se filmer på datamaskinen. Companion 2III garanterer lydgjengivelse av høy kvalitet. Lyden av modellen er bred og livlig. Companion 2III -høyttalerne har et minimalistisk og elegant design.

Du kan koble eksterne enheter til høyttalerne i dette lydsettet og lytte til sporene som er tilstede på dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ledsager 50 . Topp multimediasystem av upåklagelig kvalitet for hjemmet. Ideell for utstyr av datautstyr. Lyden til disse høyttalerne er detaljert, med et utvidet lydbilde, som gjør at brukeren helt kan fordype seg i den gjengitte lyden. Det er dype lave frekvenser, som en spesiell Acoustimass -modul er ansvarlig for (den kan fjernes under bordet hvis det plager deg).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan skille en original fra en falsk?

Boss lydutstyr av høy kvalitet blir ofte kopiert. La oss vurdere i detalj hvordan du kan skille originalhøyttalerne fra en falsk.

  • De første forskjellene kan beregnes ved å være oppmerksom på utformingen av teknikken. Å forveksle et Boss -skript med en kopi er vanskelig hvis du forbereder deg på forhånd. Utseendet til mange modeller viser seg å være ganske merkbart. For eksempel, hvis du tar den originale SoundLink Mini til en kopi, vil du legge merke til at den andre er mye bredere. Kinesiske versjoner er vanligvis gjort mer kantete og grove. De har ofte et merkbart utstående beskyttelsesgitter.
  • Fargen på brødteksten på både kopien og originalen kan være helt identisk. Men for den samme SoundLink Mini vil den originale grillen være svart med en grå kant, mens for en forfalskning blir denne delen ofte grå og uten kant.
  • Forfalskninger skiller seg fra originalene og i fremstillingsmaterialet. Disse modellene, som er laget av det amerikanske merket av aluminium av høy kvalitet, av de kinesiske "håndverkere" er laget av billig plast.
  • Ofte har kontrollknappene på kopiene åpne tilbakeslag som er vanskelig å gå glipp av. Ved å lirke litt på disse delene med neglen din, kan du enkelt få dem ut av enhetens struktur. Noen ganger kan hele frontpanelet på en kompakt høyttaler fjernes på samme måte, siden kineserne ofte bare fester det til dobbeltsidig tape. Du kan ikke utføre slike manipulasjoner med den originale enheten. Det dekorative panelet på originalene er et eget stykke designet for å tilføre skjønnhet. I dette tilfellet er kontrollknappene uthevet i en egen blokk og kan ha en annen farge.
  • Du vil ikke se noen merkede logoer i de kopierte modellene. Ekte enheter bærer alltid den stolte Bose -signaturen på frontgitteret. Du bør finne de samme merkene på emballasjen og til og med merket tilbehør.
  • Ofte mangler kopierte modeller kontakter, eller det er flere av dem enn i den originale enheten. Derfor, før du kjøper, er det viktig å gjøre deg kjent med alle egenskapene til denne modellen for å vite nøyaktig hva som skal være i den og hva som ikke bør være der.
  • De originale høyttalerne vil sømløst kommunisere med en smarttelefon på en avstand på 15 meter i et åpent område. Kinesiske kopier vil uendelig utstede "frakoblinger", selv om avstanden bare er 1 meter. Hvis du forlater 3-4 meter, vil forbindelsen forsvinne helt.
  • De kjennetegnes ved forfalskninger og svak lyd. Ved denne parameteren kan alle skille dem fra originalen. Ekte Bose -høyttalere leverer god lyd som ingen kopier kan matche.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kjøp slike ting i spesialforretninger, hvor du får all medfølgende dokumentasjon som bekrefter akustikkens opprinnelige opprinnelse. Bestill enheter fra nettbutikker fra Bose. Aldri se etter originale produkter på markedet eller på tvilsomme salgssteder.

Anbefalt: