Projektorer Med WI-FI: Velg Hjemme Med En TV-tuner Og Bluetooth På Android, Mini Og Med En Epson-adapter. Hvordan Koble Til Laptop Og Telefon?

Innholdsfortegnelse:

Video: Projektorer Med WI-FI: Velg Hjemme Med En TV-tuner Og Bluetooth På Android, Mini Og Med En Epson-adapter. Hvordan Koble Til Laptop Og Telefon?

Video: Projektorer Med WI-FI: Velg Hjemme Med En TV-tuner Og Bluetooth På Android, Mini Og Med En Epson-adapter. Hvordan Koble Til Laptop Og Telefon?
Video: ОБЗОР: Умный мини-проектор Meauro APT01 1080P FHD! Wi-Fi + Bluetooth + ОС Android 2024, Kan
Projektorer Med WI-FI: Velg Hjemme Med En TV-tuner Og Bluetooth På Android, Mini Og Med En Epson-adapter. Hvordan Koble Til Laptop Og Telefon?
Projektorer Med WI-FI: Velg Hjemme Med En TV-tuner Og Bluetooth På Android, Mini Og Med En Epson-adapter. Hvordan Koble Til Laptop Og Telefon?
Anonim

Hvis projektorene tidligere hadde et minimalt sett med funksjoner og bare reproduserte bildet (ikke av beste kvalitet), kan moderne modeller skryte av rik funksjonalitet. Blant dem er det mange enheter utstyrt med trådløse nettverksmoduler. I denne artikkelen tar vi en titt på funksjonene til Wi-Fi-projektorer.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Moderne modeller av projektorer med Wi-Fi-funksjon er veldig populære på grunn av praktisk og brukervennlighet. Denne teknikken kan skryte av et tilstrekkelig antall særegne egenskaper som tiltrekker den moderne forbrukeren.

  1. Hovedtrekk ved de betraktede enhetene er deres høye funksjonalitet . Projektoren med innebygd Wi-Fi kan enkelt synkroniseres med mange andre enheter.
  2. Slike enheter har elementær kontroll .… Du trenger ikke å være ekspert for å finne ut hvordan du bruker slike enheter. I tillegg kommer det komplette settet med enhetene alltid med detaljerte bruksanvisninger som kan svare på spørsmål fra brukere.
  3. Mange av disse enhetene for hjem eller reise er presentert i kompakte karosserier . Slike enheter er en av de mest populære, siden de ikke er krevende innen transport og ikke krever mye ledig plass for plassering.
  4. Kvalitets Wi-Fi-projektorer kan glede brukere høy kvalitet på det gjengitte bildet … Funksjonelle modeller er preget av høy kontrast og bildemetning.
  5. De fleste moderne Wi-Fi-projektorer har en attraktiv, stilig design . Enheten passer lett inn i mange miljøer.
  6. Mange Wi-Fi-enheter kan spille volumetrisk bilde i 3D -format .
  7. Lignende multimedieteknologi presentert i et rikt utvalg . Selv den mest krevende kunden kan finne den perfekte modellen for seg selv.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

La oss vurdere ulempene med slike enheter

  1. Det er verdt å vurdere rekkevidden til det trådløse nettverket når du synkroniserer forskjellige enheter med hverandre via Wi-Fi. Standardverdien er 10 meter.
  2. Det gir ingen mening å forvente bildekvalitet, som på en TV, fra moderne projektorer.
  3. Hvis teknikken spiller av en opprinnelig videofil av høy kvalitet, vil alle dens mangler bli markert tydelig under sendingen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Det er mange forskjellige typer Wi-Fi-projektorer

Bærbar . Bærbare projektormodeller er veldig populære i dag. Slike miniprodukter er enkle å transportere. De blir ofte tatt med til ulike presentasjoner. Dette er et flott arbeidsalternativ og kan også brukes i utdanningsprosessen.

Noen mennesker bruker disse enhetene som hjemmeutstyr.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med TV -tuner . Moderne projektorer med Wi-Fi og TV-tuner er spesielt populære i dag. Disse modellene er funksjonelle og brukes ofte som erstatning for en TV, spesielt hvis de kan gjengi bildet av høyest mulig kvalitet.

Bilde
Bilde

Lomme . Lommeprojektorer er de minste. Mange av dem kan virkelig gjemmes i lommen, der de vil være helt usynlige.

Selvfølgelig er denne teknikken ikke egnet for hjemmekino, men som ledsager på veien kan den være en vinn-vinn-løsning.

Bilde
Bilde

For hjemmekino . Denne kategorien inkluderer modeller av høy kvalitet med høy funksjonalitet og utmerket bildekvalitet. Mange enheter gjengir bildet i Full HD- eller 4K -kvalitet. Dette er flotte modeller, men mange er veldig dyre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

Vurder flere populære modeller av høy kvalitet av projektorer med Wi-Fi-funksjon

Epson EH-TW650 . Modell med 3LCD -projeksjonsteknologi. Aspektforholdet er 16: 9. Projektoren støtter ikke 3D -format. Lampetypen til enheten er UHE. Lampens effekt er 210 W. Kan overføre bilder fra USB -pinner. Har en innebygd 2W høyttaler.

Bilde
Bilde

Xiaomi Mi Smart kompakt projektor . En kompakt Wi-Fi-projektor fra et kinesisk merke med Bluetooth-støtte. Modellen kjører på operativsystemet Android TV9.0. Har 2 høyttalere med en total effekt på 10 watt. Kan spille av filer fra USB -lagring.

Bilde
Bilde

Infocus IN114XA . WiFi -projektor med DLP -projeksjonsteknologi. Størrelsesforholdet er 4: 3. Støtter 3D -surround -bilder. Har mange nødvendige kontakter og 1 innebygd 3W høyttaler.

Bilde
Bilde

Epson EB-990U . En god Wi-Fi videoprojektor egnet for streaming av video. Drevet av 3LCD -projeksjonsteknologi. Bildeforhold - 16: 10. Det er 1 UHE -lampe. Teknikeren kan spille av filer fra USB -stasjoner. Har 1 innebygd høyttaler, hvis effekt er 16 watt.

Bilde
Bilde

Asus ZenBeam S2 . Topp Wi-Fi lommeprojektor fra taiwansk merke. Drevet av DLP -projeksjonsteknologi. Aspektforholdet er 16: 10. Det er en RGB LED -lampe. Minste projeksjonsavstand er 1,5 m. Fast zoom tilbys. Det er en høyttaler med en effekt på 2 watt.

Bilde
Bilde

BenQ MU641 . Moderne Wi-Fi-projektor med DLP-teknologi, 335 W lampe og innebygd 2 W høyttaler. Det er en takfeste for enheten. Projektoren veier bare 3,7 kg. Kan spille av filer fra USB -stasjoner. Bildeforholdet er 16: 10.

Bilde
Bilde

ViewSonic PG603W . En vakker DPL-projektor med innebygd Wi-Fi. Støtter 3D -format, viser et sideforhold på 16: 10. Lysstrømmen er 3600 lumen. Den kan overføre innhold fra USB -stasjoner, men har ikke en minnekortleser, samt en TV -tuner. Modellen er utstyrt med en innebygd høyttaler med en effekt på 10 watt.

Bilde
Bilde

Ricon PJ WX3351N . DLP -projektor av høy kvalitet. Har en innebygd Wi-Fi-modul, støtter 3D, spiller av filer fra USB-medier. Har 1 innebygd høyttaler, hvis effekt er 10 watt.

Projektoren er utstyrt med alle nåværende kontakter. Styres av en fjernkontroll.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Atom-816B . Budsjett Wi-Fi-projektor med LCD-teknologi. Gir et sideforhold på 16: 9. Leser ikke informasjon fra USB -kilder, leser ikke minnekort og har ikke en TV -tuner. Det er 2 innebygde høyttalere, den totale effekten er 4W. Vekten til en billig modell når bare 1 kg.

Bilde
Bilde

LG CineBeam HF65LSR-EU Smart . Populær modell av høy kvalitet Wi-Fi-projektor. Har 2 HDMI -utganger, USB Type A. Støynivået på enheten er 30 dB. Det er 2 innebygde høyttalere av høy kvalitet, hvis totale effekt når 6 watt. Enheten har en attraktiv design og lav vekt - bare 1,9 kg.

Bilde
Bilde

Phillips PPX-3417W . Kvalitet Wi-Fi lommeprojektor. Støtter størrelsesforholdet 16: 9. Utstyrt med DGB LED -lampe. Enheten støtter avspilling av filer fra USB -stasjoner, det er mulig å lese informasjon fra minnekort. Batteridrevet mulig. Enheten leser de fleste moderne formater, men viser ikke 3D -bilder.

Bilde
Bilde

Acer P5330W . Den populære modellen for Wi-Fi-projektor med et sideforhold på 16: 10. Enheten gir støtte for 3D-surroundbilder. Utstyrt med en 240W UHP -lampe. Enheten har imidlertid ikke en innebygd TV-tuner, leser ikke informasjon fra USB-medier og leser ikke minnekort. Har 1 høyttaler av høy kvalitet, hvis effekt når 16 watt. Støynivået til Acer P5330W er 31 dB. Modellen er ikke batteridrevet og er ikke designet for takmontering. Utstyret veier bare 2, 73 kg.

Bilde
Bilde

Asus F1 . Høy kvalitet Wi-Fi-projektor med 16: 10. oppløsning. Støtter 3D. Viser et kontrastforhold på 800: 1. Modellen er utstyrt med en RGB LED -lampe og har en fast zoom. Utstyrt med 2 innebygde høyttalere med en effekt på 3 watt.

Bilde
Bilde

Hvordan koble til og administrere?

Moderne modeller av projektorer som støtter et trådløst Wi-Fi-nettverk kan enkelt synkroniseres med andre enheter som er utstyrt med et lignende alternativ. Utstyret kan kobles til en PC, bærbar datamaskin . Selv en mobiltelefon kan brukes til å overføre bildet.

La oss se på hvordan du kan synkronisere enheter ved hjelp av en smarttelefon som et eksempel

  1. Start Wi-Fi på smarttelefonen din.
  2. Slå på projektoren. Velg Wi-Fi som kilde i de tilsvarende enhetsinnstillingene.
  3. Deretter må du koble telefonen (eller nettbrettet - opplegget vil være det samme) til det nødvendige Wi -Fi -nettverket. Navn og passord er vanligvis spesifisert i bruksanvisningen for multimediautstyret.
  4. Gå nå til systeminnstillingene til smarttelefonen din. Gå til "skjerm" -menyen.
  5. Sett elementet "trådløs tilkobling". Navnet på betegnelsene kan være annerledes, men like i betydningen.

Du kan også synkronisere projektoren med en annen enhet, men hvis den ikke har en innebygd Wi-Fi-modul, kan du i stedet installere en spesiell adapter som erstatter den opprinnelig manglende funksjonen.

Anbefalt: