Smale Tørketrommel: 40 Cm Bred Og Andre Grunne Vaskemaskiner

Innholdsfortegnelse:

Video: Smale Tørketrommel: 40 Cm Bred Og Andre Grunne Vaskemaskiner

Video: Smale Tørketrommel: 40 Cm Bred Og Andre Grunne Vaskemaskiner
Video: Vaskemaskiner Plejemidler og Tilbehør 2024, Kan
Smale Tørketrommel: 40 Cm Bred Og Andre Grunne Vaskemaskiner
Smale Tørketrommel: 40 Cm Bred Og Andre Grunne Vaskemaskiner
Anonim

En tørketrommel gjør livet mye lettere. Slike husholdningsapparater lar deg ikke lenger henge ting over hele leiligheten. Det er praktisk å installere tørketrommelen på toppen av vaskemaskinen, i en kolonne. De mest praktiske og kompakte er smale modeller.

Fordeler og ulemper

Moderne tørketrommel gjør det mye lettere å ta vare på klærne. Hovedfordeler:

  1. effektiv tørking av tøy på en kort periode;
  2. det er ikke nødvendig å henge klær og ta plass;
  3. under tørkeprosessen glattes våte klær ut;
  4. et stort antall programmer for skånsom behandling av forskjellige stoffer;
  5. enkel bruk og pleie;
  6. smal teknikk er kompakt, tar liten plass;
  7. tørking frisker opp klær, gjør lukten mer behagelig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Smale tørketromler er ikke ideelle, som enhver annen teknikk. Hovedulemper:

  1. utstyr bruker mye strøm;
  2. ikke legg så mye som mulig, ellers tørker ikke tøyet;
  3. det er nødvendig å sortere klærne etter stofftype.

Driftsprinsipp

Tørkemetoden avhenger av typen tørketrommel. De fleste klassiske ventilasjonsmodeller blåser ganske enkelt ut fuktig luft gjennom et rør. Som et resultat kommer det inn i ventilasjonssystemet. Moderne kondenserende modeller er dyrere og fungerer litt annerledes.

Bilde
Bilde

Trommelen snur og luften sirkulerer. Først varmer strømmen opp til 40-70 ° C og ledes til klærne. Luften samler opp fuktighet og går inn i varmeveksleren. Deretter blir strømmen tørr, avkjølt og igjen ledet til varmeelementet. Den smale tørketrommelen har en trommel som roterer med opptil 100 o / min.

Hvori temperaturen for oppvarming av luft avhenger av det valgte programmet … Det bør velges for egenskapene til materialet i klærne.

Det er vaskemaskin og tørketrommel for sengetøy. De kan vaske klærne først og deretter tørke dem på samme måte.

Bilde
Bilde

Dimensjoner

Den smale tørketrommelen har en grunn dybde. Minste indikator er 40 cm, og maksimum er 50 cm . De mest populære modellene har et bredde -til -dybde -forhold på 60x40 cm. Denne teknikken er kompakt, men romslig. Den grunne tørketrommelen kan til og med plasseres på et lite bad eller skap.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

I dag er smale tørketromler sjeldne. Det er bare Candy -modeller på markedet . Det skal bemerkes at produsenten har opparbeidet seg tillit fra forbrukerne.

Candy CS4 H7A1DE

Populær varmepumpemodell av kondenserende type. Den største fordelen er 7 kg trommelen . Det er spesielle sensorer som overvåker fuktighetsnivået i klær. Omvendt rotasjon lar ikke tøyet rynke seg og gå seg vill i koma. Det er 15 programmer tilgjengelig for brukerne, som dekker alle typer tekstiler. Blant annet er det en modus som bare oppdaterer duften. Det er en indeksering, som indikerer at det er på tide å helle ut væsken fra tanken.

Væsken er helt ren når den passerer gjennom filtrene . Maskinens dybde er bare 47 cm med en bredde på 60 cm og en høyde på 85 cm. Det er verdt å merke seg at luften i rommet ikke varmes opp under tørking, noe som er en stor fordel. Skal ikke brukes til ullartikler - det er fare for krymping.

Et alternativ til en tørketrommel er en vaskemaskin med tørkefunksjon. Denne teknikken er allsidig og praktisk. Vurder de populære modellene av vaskemaskin / tørketrommel.

Bilde
Bilde

LG F1296CD3

Modellen har et lavt støynivå. Takket være det direkte drivsystemet er det ingen unødvendige deler som vanligvis mislykkes raskt . Motoren er festet direkte til trommelen, noe som gjør det enkelt å reparere ved et sammenbrudd. Dybden er bare 44 cm, bredden er 60 cm, og høyden er 85 cm. Modellen kan tørke opptil 4 kg tøy om gangen. Det er programmer for rask og delikat behandling av tøy. Det er en egen modus for tørking av ullartikler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Haier HWD80-B14686

Den intelligente modellen veier ting selv mens trommelen lastes. Du kan tørke opptil 5 kg tøy. Vaskemaskinen / tørketrommelen er bare 46 cm dyp, 59,5 cm bred og 84,5 cm høy. Teknikken kjennetegnes ved sin hyggelige design og tilstedeværelsen av belysning av åpningen for lasting av tøyet . Modellen fungerer ganske stille.

Bilde
Bilde

Valgtips

En tørketrommel forenkler livet til husmødre. Når du velger en smal modell, er det verdt å ta hensyn til en rekke viktige kriterier.

  1. Makt … Den optimale indikatoren varierer mellom 1, 5-2, 3 kW. Samtidig er maksimal effekt 4 kW, men for husholdningsbruk er dette mye.
  2. Laster vekt . Etter vask blir tøyet omtrent 50% tyngre. Tørketromler kan designes for 3,5-11 kg. Det er verdt å velge basert på antall personer i familien.
  3. Antall programmer … Tørkemetoder varierer vanligvis basert på stoffet og plaggets tørrhet. På denne måten kan du forberede tøyet for stryking eller umiddelbart for bruk. Det er best å velge tørketrommel med 15 programmer.

For en familie på 3-4 personer uten barn vil en modell med en belastning på 7-9 kg være nok. Hvis det er mer enn 5 personer, vaskes det ganske mange ting. Du trenger en tørketrommel på 10-11 kg. Hvis det er barn i huset, er det verdt å vurdere tilstedeværelsen av en knappelås for sikkerhet. En person eller en ung familie trenger en modell på 3,5-5 kg.

Anbefalt: