Haier Vaskemaskin / Tørketrommel: HWD80-B14686, Smale Og Brede Vaskemaskiner

Innholdsfortegnelse:

Video: Haier Vaskemaskin / Tørketrommel: HWD80-B14686, Smale Og Brede Vaskemaskiner

Video: Haier Vaskemaskin / Tørketrommel: HWD80-B14686, Smale Og Brede Vaskemaskiner
Video: Стиральная машина Haier HWD80-B14686 2024, Kan
Haier Vaskemaskin / Tørketrommel: HWD80-B14686, Smale Og Brede Vaskemaskiner
Haier Vaskemaskin / Tørketrommel: HWD80-B14686, Smale Og Brede Vaskemaskiner
Anonim

Å kjøpe en tørketrommel kan spare deg for tid og plass i leiligheten din. Men feil valg og bruk av slikt utstyr kan ikke bare føre til skade på klær og sengetøy, men også til høye reparasjonskostnader. Derfor er det verdt å vurdere sortimentet og hovedfunksjonene til Haier vaskemaskin og tørketrommel, i tillegg til å gjøre deg kjent med råd om valg og bruk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Haier ble grunnlagt i den kinesiske byen Qingdao i 1984 og var opprinnelig engasjert i produksjon av kjøleskap. Utvalget har gradvis utvidet seg, og i dag produserer det nesten alle typer husholdningsapparater. Selskapets produkter dukket opp på det russiske markedet i 2007.

Eksperter viser til de viktigste fordelene med Haier vaskemaskin / tørketrommel:

  • livstidsgaranti for omformermotor;
  • muligheten til å forlenge garantiperioden for en tilleggsbetaling fra standard 1 år til 3 år;
  • høy energieffektivitet for denne utstyrsklassen - de fleste av de nåværende modellene tilhører A -klassen for strømforbruk;
  • høy kvalitet og skånsomhet for vask og tørking av produkter fra forskjellige typer tekstiler;
  • et bredt spekter av driftsmoduser, som lar deg sikre sikkerheten til delikate produkter;
  • et ergonomisk og intuitivt kontrollsystem, som, i tillegg til manuelt modusvalg, også gir mulighet for å koble maskinen til smarttelefonen din via Wi-Fi ved hjelp av Haier U + -appen;
  • lavt støynivå (opptil 58 dB ved vask, opptil 71 dB ved vridning);
  • tilstedeværelsen av et bredt nettverk av sertifisert SC i Russland, som skiller merket gunstig fra annet utstyr fra Kina.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

De viktigste ulempene med denne teknikken vurderes:

  • høy, som for kinesisk teknologi, prisen - kostnaden for disse maskinene er sammenlignbar med analoger fra mer kjente merker som Bosch, Candy og Samsung;
  • dårlig skyllekvalitet i hovedmodus - etter det forblir spor av pulver ofte på ting, noe som tvinger til bruk av gjentatt skylling;
  • muligheten for skade på ting ved spinning i høye hastigheter (modeller med WaveDrum og PillowDrum teknologi denne ulempen er nesten ikke typisk);
  • noen brukere står overfor med en sterk lukt av gummi , som kommer fra ny teknologi og eroserer gradvis.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

Det er for tiden tre modeller av Haiers vaskemaskin og klær for vaskemaskin og tørketrommel.

HWD80-B14686

Smal (bare 46 cm dyp) kombinasjonsmaskin med et moderne design, stilig og informativ trommelys (blått lys betyr at maskinen vasker, og gult lys betyr at enheten tørker) og en maksimal belastning på 8 kg for vask og 5 kg når den er tørr. Putetrommelen beskytter sengetøy og klær mot skader . Det er en vaskemodus med damping, som ikke bare gjør det mulig å rengjøre klær, men også å desinfisere og glatte dem.

Kontrollsystem - blandet (LED -display og klassisk roterende modusvalg). Har 16 vaske- og tørkeprogrammer , inkludert spesielle moduser for forskjellige typer stoffer og en selvrensende funksjon.

Den eneste ulempen med denne modellen er at dette alternativet, i motsetning til alle andre vaskemaskiner og tørketromler fra det kinesiske selskapet, som tilhører energiklassen A, tilhører B-klassen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

HWD100-BD1499U1

Slank og romslig modell, som med dimensjoner på 70, 1 × 98, 5 × 46 cm, kan du laste opptil 10 kg klær når du vasker og opptil 6 kg når du tørker . Maksimal sentrifugehastighet er 1400 o / min. Modellen er utstyrt dampvaskemodus , og også funksjonen automatisk veiing av lastede gjenstander , som lar deg velge riktig vaskemodus.

Putetromlen, som også har en antibakteriell overflate, beskytter ting mot slitasje. Kontrollsystem basert på en stor berøringsskjerm LED -skjerm. Det er 14 vaskemoduser for forskjellige materialer.

Den største ulempen er mangelen på et fullverdig lekkasjesikringssystem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

HWD120-B1558U

En unik enhet med et ganske sjeldent dobbelt-trommeloppsett. Den første trommelen har en maksimal belastning på 8 kg, den andre - 4 kg. Tørketrommelen er bare utstyrt med den nedre trommelen, hvor du i denne modusen kan legge opptil 4 kg tøy . Dette lar deg tørke det første partiet med klær og vaske det andre samtidig, noe som i stor grad vil lette livet til store familier og småbedriftseiere i servicesektoren. Maksimal klemhastighet er 1500 o / min. Det er separate vaske- og tørkeprogrammer for bomull, syntetikk, ull, silke, babyklær, denim og sengetøy.

Kontroll - elektronisk basert på TFT -display … Trommene med Pillow Drum -teknologi gir beskyttelse mot slitasje. Takket være den automatiske veiingen av ting, kan maskinen selv velge ønsket vaskemodus og vannforbruk, og samtidig rapportere en overbelastning, noe som er spesielt viktig ved tørking. Enheten er utstyrt med AquaStop -sikkerhetssystemet, som automatisk stopper vanntilførselen og slutter å vaske når vannlekkasjer oppdages av sensorene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Hovedkarakteristikken som bør vurderes når du velger en bestemt modell, er trommelens kapasitet. For enheter med en trommel (og dette er alle modellene i selskapet, bortsett fra HWD120-B1558U), er det bedre å estimere det nødvendige volumet med maksimal belastning i tørkemodus, i stedet for vask. Ellers må du tømme noen av gjenstandene fra trommelen etter vask, og dette negerer nesten alle fordelene med kombinasjonsteknikken.

Du kan beregne det nødvendige trommelvolumet fra følgende omtrentlige forhold:

  • én person en trommel med en belastning på opptil 4 kg vil være nok;
  • en familie på to en modell med en belastning på opptil 6 kg er nok;
  • store familier det er verdt å fokusere på alternativer med en maksimal belastning på 8 kg;
  • hvis du har den store familien eller planlegger du å bruke teknikken for din egen virksomhet som en frisør, vaskeri, kafé eller mini-hotell-bør du ta hensyn til versjonen med to trommer (HWD120-B1558U), som har en total kapasitet på 12 kg.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den nest viktigste verdien er størrelsen på enheten. Sørg for at modellen du velger passer der du har tenkt å installere den … En annen viktig parameter er mengden strøm som forbrukes. Haier -enheter i denne forbindelse er mye mer økonomiske enn de fleste analoger , men hvis du vil vurdere varer fra andre produsenter, må du umiddelbart ekskludere modeller med en energiforbruksklasse under B - driften vil koste mye mer enn de mulige besparelsene når du kjøper dem.

Til slutt er det viktig å være oppmerksom på tilgjengeligheten av tilleggsfunksjoner og moduser. Jo flere moduser apparatet har for forskjellige typer stoffer, desto mindre risiko for å skade ting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Brukermanual

Før du installerer utstyret, må du forberede stedet der det skal stå. Tilgang til all nødvendig kommunikasjon (vann og elektrisitet) må gis. T Siden den kombinerte maskinen har høy effekt i forhold til andre husholdningsapparater, er det strengt forbudt å koble den til et uttak gjennom dobler eller skjøteledninger. Sørg for at etter installering og tilkobling av maskinen alle ventilasjonsgitterene har fri luftstrøm og hindres ikke av andre apparater eller møbler.

Før du vasker eller tørker ting, du må sortere dem etter farge og materiale . Dette lar deg velge riktig arbeidsmodus, vaske alt skitt og unngå skade på ting.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vær spesielt oppmerksom på størrelsen på lasten når du tørker. I vaskemodusen er enheten i prinsippet i stand til å behandle hele volumet av varer som passer i trommelen, men for tørking av høy kvalitet er det nødvendig at minst halvparten av volumet forblir fritt . Det er viktig å ta hensyn til at maksimal belastning angitt i instruksjonene refererer til allerede tørket, og ikke til våte ting.

Produsenten anbefaler å rengjøre maskinen selv med riktig modus hver 100 driftssyklus. For best effekt er det verdt å legge til en liten mengde pulver eller annet vaskemiddel i dispenseren, eller bruke spesielle vaskemidler for pleie av vaskemaskiner.

Det er også viktig å rengjøre vannforsyningsventilen og filteret fra den dannede skalaen i tide. Dette kan gjøres med en myk børste. Etter rengjøring må ventilen skylles med vann.

Anbefalt: