Trådløse ørepropper: Drypp Bluetooth -modeller For Telefonen, Funksjoner Og Tips For Valg

Innholdsfortegnelse:

Video: Trådløse ørepropper: Drypp Bluetooth -modeller For Telefonen, Funksjoner Og Tips For Valg

Video: Trådløse ørepropper: Drypp Bluetooth -modeller For Telefonen, Funksjoner Og Tips For Valg
Video: J4 True Wireless Stereo Earphone,Trådløse ørepropper,Bluetooth-hodetelefoner,China Factory,Leverandø 2024, April
Trådløse ørepropper: Drypp Bluetooth -modeller For Telefonen, Funksjoner Og Tips For Valg
Trådløse ørepropper: Drypp Bluetooth -modeller For Telefonen, Funksjoner Og Tips For Valg
Anonim

Trådløse ørepropper har blitt en kultartikkel som fasjonable hipsters, ivrige idrettsutøvere og vanlige borgere ønsker å ha. Funksjonene til et slikt tilbehør og råd om valg er av stor interesse for de brukerne som bare ser på nye versjoner av kjente hodetelefoner. I mellomtiden, i tillegg til Apples Airpods, har det allerede dukket opp bemerkelsesverdige drypp Bluetooth -ørepropper for telefon og spiller på markedet, som er verdt å vurdere mer detaljert.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hva det er?

Trådløse ørepropper er et tilbehør for telefonen din som støtter streaming av musikk, podcaster, lydbøker via Bluetooth. Designet tilhører intrakanale modeller satt inn i øregangen. Den spesielle formen gjør disse hodetelefonene helt uavhengige av ledninger og fester . Inne i øret holdes de utelukkende av designfunksjonene og driften av fysikkens lover. I bruk dekker spesielle øretelefoner en del av øregangen, ikke fly ut selv med maksimal aktivitet - du kan løpe, hoppe, danse, parkere og trene med dem.

Prinsippet for bruk av et miniatyrtilbehør er mye mer komplisert enn det ser ut ved første øyekast . Inne i øreproppen er det 2 magneter og et "anker" som vibrerer under påvirkning av feltet de lager. Inngangssignalet mottas av enheten gjennom den trådløse modulen inne, behandles og overføres til membranen.

Fraværet av ledninger og miniatyrdimensjoner har gjort ørepropper til det mest populære tilbehøret for mobiltelefoner, og konstant arbeid med lydkvalitet gjør at selv ekte musikkelskere kan finne den beste modellen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Drypp trådløse ørepropper har sine egne fordeler og ulemper. Blant deres åpenbare fordeler er følgende.

  • Miniatyr dimensjoner . Ørepropper er enkle og praktiske å lagre, ta med deg på veien, for en tur eller jogge.
  • Allsidighet . Takket være den innebygde Bluetooth -modulen kan du koble dem til nesten hvilken som helst enhet - fra TV til spiller.
  • Ufølsomhet for risting, vibrasjonsbelastninger . Lydkvaliteten påvirkes ikke av aktiv bevegelse.
  • Gode isolerende egenskaper . Å slå nabo eller bjeffe hunder utenfor vinduet vil ikke skade å nyte din favorittmusikk eller TV -serie.
  • Høy renhet av lyd . På grunn av tettheten avslører vakuum- eller drypphodetelefoner alle nyansene i musikalske komposisjoner mye bedre. De kan sammenlignes med ekstern akustikk, mens enhetsformatet forblir kompakt.

Det er også ulemper. På grunn av den høye tettheten, forhindrer ørepropper en person fra å reagere tilstrekkelig på trafikksituasjonen og andre ytre stimuli. Det kan være farlig når du beveger deg rundt i byen til fots eller på sykkel eller scooter.

I tillegg, etter de vanlige øreproppene, kan disse modellene i utgangspunktet forårsake litt ubehag.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Toppmodeller

Inntil nylig har markedet for trådløse ørepropper ikke gledet seg over en rekke produktvalg. I dag kan du enkelt finne dusinvis av modeller for enhver smak og budsjett. De mest populære er mer verdt å vurdere.

JayBird Bluebirds X

Stilig stereohodesett for sport vil være passende på andre områder av livet. Modellen har ikke et aktivt støydempende system, men det er et høyt lydisolasjonsnivå. Formen på enheten er så ergonomisk som mulig . Innsiden er batterier basert på litiumpolymer. Når de er fullastet med maks volum, holder hodetelefonene i mer enn 8 timer med å lytte til musikk. Ladingstiden er ca. 2,5 timer.

JayBird Bluebirds X -øreproppene har mange fordeler . De er veldig behagelige å bruke, supplert med en innebygd mikrofon, og støtter musikk og samtalekontroll. Modellen har et vanntett etui, hodetelefonene kan kobles til en spesiell ledning.

Bilde
Bilde

Xiaomi Redmi AirDot

Den populære modellen med den moderne standarden for trådløs kommunikasjon Bluetooth 5.0, kan fungere som et håndfritt headset, headset. Signal mottaksradius er opptil 10 m. Øretelefoner fra Xiaomi har ikke vedlegg, men de har et godt fuktighetsnivå . Tiden for kontinuerlig drift er opptil 4 timer, med ekstra lading i etuiet - opptil 12 timer. Modellen implementerer funksjonen til å motta anrop fra knappen og taleoppringing.

Bilde
Bilde

Ære AM61

Veldig lette hodetelefoner uten montering inkludert - veier bare 19,7 g, inkluderer USB -kabel, etui og utskiftbare øreputer, snor. Modellen fyller på ladningen på 2 timer, fungerer på lysdioder. Den støttede trådløse protokollen er Bluetooth 4.1. På saken er det en knapp for å motta et anrop, volumkontroll.

Bilde
Bilde

CaseGuru CGPods 5.0

Trådløse ørepropper i en stilig, forseglet aluminiumskasse av flykvalitet med powerbank. Takket være ham kan du lade enheten på farten og øke den totale driftstiden fra 4 til 16 timer. Modellen har en gjennomtenkt ergonomisk form, det er en silikonpute som demper trykket . I tillegg er øreproppene vanntette i henhold til IPX6 -standarden, som gjør at de kan brukes selv i dusjen uten konsekvenser. Modellen får skryt for sin renhet av lyd, attraktive utseende og allsidighet i bruk.

Bilde
Bilde

Elari NanoPods

Billig "grunnleggende" modell for daglig bruk. Av de interessante alternativene for hodetelefoner kan man skille ut justeringen av deres posisjon i øret. Støtte for flere driftsmoduser lar deg kringkaste lyd, fjernstyre lyd- og videoutstyr og holde kontakten med smarttelefoner. Modellen er ikke egnet for aktiv sport.

Bilde
Bilde

Motorola stream

Billige ørepropper fra Motorola. Settet inneholder en moderne Bluetooth med en rekkevidde på opptil 18 m, en mikrofon, fuktbeskyttelse, motstand mot vibrasjonsbelastninger. Dette er hodetelefoner for aktive borgere, idrettsutøvere. Modellen har en knapp som du kan ringe til stemmeassistenten med. Blant de åpenbare fordelene er budsjettprisen og god stereolyd, batterilevetiden er opptil 3 timer uten lading.

Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Når du velger trådløse ørepropper, bør du ta hensyn til følgende parametere

  • Dimensjoner og design . Disse faktorene påvirker både brukerkomforten og batterilevetiden til hodetelefonene. Uansett bør saken passe i en lomme uten problemer, og membranene i seg selv bør ikke forårsake ulemper under bruk.
  • Lydkvalitet . Det er optimalt hvis det er en mulighet til å teste den valgte modellen på musikk i forskjellige stiler. Noen ganger er bass av hardrock eller de høye tonene i en opera rett og slett tapt på grunn av dårlig akustikk.
  • Tilstedeværelsen av lydisolering . Det fjerner helt fremmede lyder, hjelper til med å høre samtalepartneren godt i nærvær av en mikrofon selv på et overfylt og veldig støyende sted.
  • Flere alternativer og kodeker . Lyddetaljeringsfunksjonene gir bedre oversikt over instrumenter i massen. AAC -kodeken er ansvarlig for å holde den ren og fri for forstyrrelser. SBC eliminerer forvrengning av musikk.

Med disse punktene i tankene er det lett å finne de ideelle øreproppene blant de mange kommersielt tilgjengelige alternativene.

Anbefalt: