Sportsspillere: Løpemodeller Og De Beste Trådløse MP3 -treningsspillerne For Sport

Innholdsfortegnelse:

Video: Sportsspillere: Løpemodeller Og De Beste Trådløse MP3 -treningsspillerne For Sport

Video: Sportsspillere: Løpemodeller Og De Beste Trådløse MP3 -treningsspillerne For Sport
Video: Обзор ударного ключа Ryobi P261 2024, April
Sportsspillere: Løpemodeller Og De Beste Trådløse MP3 -treningsspillerne For Sport
Sportsspillere: Løpemodeller Og De Beste Trådløse MP3 -treningsspillerne For Sport
Anonim

Å gå inn for sport betyr å lede en sunn livsstil, holde seg i form, bruke tid med fordel. Du kan gjøre enhver trening enda morsommere ved hjelp av en gadget - en spiller. I tillegg har den riktige musikken vist seg å være effektiv for å forbedre treningen din, og enda viktigere, øke treningsytelsen og øke humøret.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Spilleren bør først spille musikk, men alle tilleggsfunksjonene forbedrer bare denne prosessen. Sportsspilleren har en rekke funksjoner som er verdt å ta hensyn til.

  • Sports gadget for å spille musikk må være av minimumsstørrelse , Tross alt må utøveren bruke den under fysisk aktivitet, og overvekt er ubrukelig.
  • Sportsspilleren må ha fester , fordi en idrettsutøver ofte har sportsutstyr i hendene, og ikke et musikkontrollpanel. Spilleren kan monteres på en hånd, på en ryggsekk, på en skulder, det viktigste er at den ikke opptar hendene dine.
  • Enhetsbehandling skal være så enkel som mulig … Det beste alternativet i dette tilfellet ville være sensitive berøringsknapper. Vær oppmerksom på at en sportsspiller ikke trenger en skjerm, selv den minste og mest funksjonelle. Når du velger slike modeller, er det en mulighet for et problem, ikke bare med festingen, men også med kontrollen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg til hovedtrekkene er det verdt å understreke og avanserte funksjoner i sportsmodeller … For eksempel vil tilstedeværelsen av trådløse hodetelefoner i settet være en sterk fordel, fordi det oftest er ledningene som forstyrrer fullverdig sport. I tillegg tilbyr moderne produsenter enheter som samtidig er både hodetelefoner og spilleren selv, for å avlaste brukerne fra behovet for å montere slike gadgets.

Generelt, bortsett fra noen nyanser, er det ingen forskjell mellom en sportsspiller og en vanlig. Det nødvendige sporet for et minnekort, tilstrekkelig batterikapasitet, et hyggelig design - disse kravene er ikke fremmede for vanlige gadgets i hverdagen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

Sportsgadgets er delt inn i typer i henhold til flere kriterier: type sport, type tilbehør, type hodetelefoner. Hver av artene vil ha noen særegenheter.

Spilleren kan være for løping (med sikker passform på armen), for svømming (vanntett), for kondisjon (støtsikker) og for andre sporter. I henhold til dette kriteriet vil spilleren være universell for jogging, vanntrening og trening i treningsstudioet, men alt avhenger av prioriteten til utøveren . MP3 -spilleren kan utstyres med et klipp eller armbånd for maksimal bekvemmelighet. Sportsspilleren kan også være trådløs, der hodetelefonene er koblet til enheten via Bluetooth.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modellvurdering

En spiller for sport bør velges blant produktene fra slike ledende verdensprodusenter som Sony, Apple, Digma.

Apple i sitt sortiment hadde Blandemodell . Det er en firkantet enhet på 5 x 5 cm med en klips for festing. Modellen oppfylte ideelt sett funksjonene til en sportsspiller: den måtte lades ikke mer enn en gang i uken, det var flere alternativer for minnestørrelse og kroppsfarger, høykvalitets hodetelefoner inkludert.

Dessverre har modellen blitt avviklet, men det er kanskje fortsatt en mulighet til å kjøpe den i Russland.

Bilde
Bilde

Sony tilbyr et mer moderne og mer praktisk system for sport, nemlig modellen Sony NW-WS413 . Modellen er en ramme - hodetelefoner med innebygd spiller. Enkel å bruke med bare noen få berøringer og letthet, produktet er ideelt for enhver sportsaktivitet.

Bilde
Bilde

Sportsspillere fra Digma er et rimelig og praktisk alternativ for musikkelskere. Modell Digma R3 8 GB - en klar bekreftelse på dette: den har et enkelt grensesnitt, beskjeden design, komfortable hodetelefoner og en batterilevetid på opptil 10 timer - ideell for daglige treningsøkter.

Bilde
Bilde

Utvalgskriterier

En spiller for sport skal være enkel, men funksjonell, liten, men med et romslig batteri - alle disse kravene gjør at det ikke alltid er lett å velge en musikkinnretning. Det blir lettere å gjøre det hvis du vurderer alternativer i henhold til klart strukturerte kriterier.

  • Størrelsen . Når du driver med bryting eller friidrett, er det ikke nødvendig med en ekstra belastning under treningen, så størrelsen på spilleren fortjener nøye oppmerksomhet: jo mindre den er, jo mer praktisk og mer behagelig er den for utøveren.
  • Festing . Det er mange typer fester, men deres rolle er den samme - å beskytte gadgeten mot å falle, da de må være solide, spesielt når det gjelder løping. I dette tilfellet vil klesnålspillere være det beste alternativet. Imidlertid er en fest et must for enhver sportsspiller, ikke bare for løping eller treningsstudio. Det kan være et spillerarmbånd med vedlegg på underarmen - det viktigste er at det holder godt fast og tåler treningen til enden.
  • Innebygd minne og (eller) et spor for et minnekort . Det er vanskelig å trene med den samme musikken i flere timer, og derfor må hele mangfoldet passe inn i en gadget gjennom det innebygde minnet eller gjennom et flash-kort.
  • Batterikapasitet . Treninger kan foregå 1, 2, 3 eller 7 ganger i uken, siste 30 minutter eller 3 timer - og spilleren må kunne tåle enhver tidsplan. Ladingen bør være nok for minst 1 treningsøkt uten ekstra lading. Jo større batterikapasitet, jo lengre batterilevetid. Det er imidlertid verdt å merke seg at mangelen på et stort antall funksjoner og en lys skjerm sparer eiere av sportsspillere fra å lade opp i hele uker, fordi enheten rett og slett ikke har noe å bruke den på, bortsett fra å spille musikk.
  • Hodetelefontype . Valget av hodetelefoner er en individuell prosess. Et stort utvalg av modeller og former lar deg velge din egen modell, hovedbetingelsen for hver av dem er en tettsittende passform til ørene. En behagelig passform holder øreproppene godt på plass og forhindrer at de faller ut under treningen.
  • Tilleggsfunksjoner . Den moderne MP3 -spilleren er mer enn bare en musikkenhet. Produsentene har gitt den mange interessante funksjoner. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot muligheten til å kombinere lytting til musikk med vanntrening. Vi snakker om vanntette spillere som tåler nedsenking opptil flere meter under vann. Det viktigste er ikke å miste dette apparatet under trening.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Før du kjøper, er det verdt å på forhånd bestemme det nødvendige settet med funksjoner, og da vil spilleren bli et godt kjøp og et ideelt tillegg til sport.

Anbefalt: