Bærbare Høyttalere Sven: PS-650 Og Andre Trådløse Høyttalere Med Bluetooth. Velge Et Bærbart Lydsystem

Innholdsfortegnelse:

Video: Bærbare Høyttalere Sven: PS-650 Og Andre Trådløse Høyttalere Med Bluetooth. Velge Et Bærbart Lydsystem

Video: Bærbare Høyttalere Sven: PS-650 Og Andre Trådløse Høyttalere Med Bluetooth. Velge Et Bærbart Lydsystem
Video: DEN PERFEKTE HØYTTALER 2024, April
Bærbare Høyttalere Sven: PS-650 Og Andre Trådløse Høyttalere Med Bluetooth. Velge Et Bærbart Lydsystem
Bærbare Høyttalere Sven: PS-650 Og Andre Trådløse Høyttalere Med Bluetooth. Velge Et Bærbart Lydsystem
Anonim

Sven er en russisk produsent av akustikk og datamaskinutstyr. Selskapet er registrert i Finland, produksjonen er lokalisert i Taiwan og Kina. Opprinnelig spesialisert seg på montering av overspenningsvern, men har levert bærbare lydhøyttalere i lang tid. Utmerket lyd i en kompakt størrelse er kjennetegnet på den produserte akustikken.

Fordeler og ulemper

Selskapets produkter er rettet mot forbrukere med lave økonomiske ressurser. derfor Sven -merkeprodukter er mest vanlige i budsjett -segmentet . Etterspørselen er preget av relativ innstramning, mangel på tilleggsfunksjoner og enkle materialer. Dessuten er alle produktene laget av høy kvalitet og tjener forbrukere i lang tid. Det er ikke for ingenting at selskapet ikke har skilt seg med tittelen "Årets merke" siden 2002.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å ta en beslutning om å kjøpe en bærbar Sven -høyttaler, er det verdt å gjøre deg kjent med funksjonene til alle alternativene som presenteres.

La oss starte med de viktigste fordelene

  1. Enhetene er enkle å bruke. Du trenger ikke koble til en forsterker.
  2. Det er mulig å synkronisere med maksimalt moderne gadgets.
  3. Kompakthet. Om ønskelig kan mange modeller enkelt installeres på en sykkelramme eller plasseres i en ryggsekk.
  4. Autonomt arbeid på eget batteri. Lading fra strømnettet og Power Bank er mulig.
  5. Et bredt spekter av modeller lar deg finne det beste produktet i harmoni med forholdet mellom pris og kvalitet.

Det er umulig å glede absolutt alle, så et par linjer om manglene:

  • begrenset driftstid i fasen av en enkelt ladning;
  • ufullkommen avspillingskvalitet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gjennomgang av de beste modellene

De beste bærbare høyttalerne fra Sven er verdt å snakke om mer detaljert. For å forstå hva funksjonene i trådløs akustikk er, og samtidig sammenligne deres tekniske egenskaper.

Sven 120

Det beste paret med bærbare høyttalere for pengene dine. Lyden høres ikke ut og endres ikke fra mobiltelefoner. Bunnene er behagelige og rene for lytteforståelse. Høyttalerne er laget av slitesterk plast i form av små sorte terninger. Du bør ikke forvente stor lyd fra dem, men lydsystemet er ganske bra for størrelsen.

Av minusene kan du bare nevne den utilstrekkelige lengden på ledningene. Det er en USB -kontakt for tilkobling til en smarttelefon. Volumkontrollen er praktisk for taktil oppfatning.

Enkel å sette opp. Praktisk når du reiser og reiser.

Bilde
Bilde

Sven 312

Et bærbart budsjettalternativ som en kompakt datamaskinakustikk. For en beskjeden pris tilbyr dekselet fylling av høy kvalitet for ren lyd . Praktisk plassering av volumkontrollen. Det er ingen bass. Ved maksimumsmerke hveser eller kveles ikke lyden.

Den kan kobles til en smarttelefon, spiller, bærbar PC og andre gadgets. Lang tilkoblingskabel. Enkel justering i equalizeren.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sven PS-650

En skikkelig feriekolonne! Den brutale designen med avrundede frontpanelelementer gjør enheten til midtpunktet for enhver fest . Den kraftige høyttaleren gir virkelig høy lyd. Når du kobler et par høyttalere til en felles kilde, vises en stereo lydeffekt. Dette er ideelt for å organisere et diskotek på ethvert praktisk sted.

Den balanserte lyden forsterkes av den romslige bassen og frekvensene til de to høyttalerparene. Lyden korrigeres av den innebygde equalizeren. En spesiell funksjon ved enheten er tilstedeværelsen av en mikrofoninngang med volumkontroll og et "ekko" -alternativ for et større volum vokal.

Hvis du kobler en mikrofon til høyttaleren, får du en fullverdig karaokestasjon . Enheten med "spesialeffekter" utføres av dynamisk belysning på høyttalerne. Høyttaleren er koblet til kilden via Bluetooth, men en kablet tilkobling er også mulig ved å lese filer fra USB-flash og microSD-medier. For radioelskere har PS-650 en innebygd FM-tuner. Det er en informativ LED -skjerm på kroppen. Det er et praktisk håndtak for å bære enheten.

Kolonnen varer lenge takket være et par 4000 mAh litiumionbatterier hver.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sven PS-470

Bærbar høyttaler med kraftig og klar lyd, Bluetooth, FM -radio og bærehåndtak. Høy akustikk vil skape stemning og moro på piknik på landsbygda og på turer . Modellen var selvsikker alene blant de stemmige publikummet på festen. Høyttalerne er i stand til å levere imponerende 18 watt. Dette er helt greit for bærbart utstyr.

Samtidig har enheten en imponerende bass og renheten i gjengivelse av enhver musikalsk sjanger. Et romslig batteri vil ikke tillate spor å ende midt i et diskotek. Systemet gjenkjenner microSD, USB Flash, kobles til en lydkilde via en kabel, kobles via Bluetooth til smarttelefoner og nettbrett . I tillegg er det en innebygd FM-radio.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sven PS-210

Driftsmodusen vises på et informativt display på forsiden av huset med et Soft Touch -belegg. Til tross for den lille størrelsen, PS-210 leverer 12W lyd fra to kraftige 50 mm høyttalere i flere retninger . Dette er nok for den musikalske akkompagnementen til enhver fest. Men hvis noen ikke har nok strøm, kan den forsterkes ved å koble til en annen identisk enhet. PS-210 lar flere høyttalere kobles til en felles lydkilde samtidig.

Kroppen til modellen er beskyttet mot fuktighet, og 1500 mAh batteri gir en lang driftsmodus uten å "fylle drivstoff" fra strømnettet . Det er Bluetooth, FM-radio og muligheten til å spille musikk via kabel eller fra forskjellige medier, for eksempel microSD og USB-flash-stasjoner.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sven PS-88

En enhet for å erobre kompromissløse musikkelskere. En bærbar høyttaler for fullverdige stereokjennere som er vant til å leve med musikk hvor som helst. Design for elskere av minimalisme. Enheten er, om ønskelig, festet til et belte eller en pose med en stilig metallkarabiner.

Miniatyr PS-88 er ikke redd for regn og kort nedsenking . En håndgripelig fordel med denne Sven -høyttaleren er Bluetooth -tilkoblingen til to identiske modeller med én kilde. Implementert TWS (True Wireless Stereo) teknologi. Tilstedeværelsen av et akustisk par gjør at en stereofest kan skje hvor som helst og uten tunge ledninger! Høyttalerne mister ikke den trådløse tilkoblingen innenfor en radius på opptil 10 meter.

Det er mulig å koble en smarttelefon, datamaskin, nettbrett til akustikken via Bluetooth. Det er en innebygd spiller for microSD-minnekort.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sven PS-115

En høyttaler for å nyte den fantastiske panoramalyd av favorittlåtene dine. Bluetooth -tilkobling av to høyttalere av samme modell, støttet av TWS. Hvis det er en liten forskjell i lyd mellom høyre og venstre kanal, skapes en hyggelig surroundlyd . Derfor produseres ikke ekte stereo uten et akustisk par fra høyttalerne i samme kabinett.

Bluetooth-høyttaler med innebygd FM-tuner og spiller med microSD og USB-blits. En fantastisk multimedieenhet for spennende fritid. Ladingen varer i 12 lange timer.

PS-115 er tilgjengelig i svart, rød og dypblå karosserifarger . Flettet er holdbart og stilig, iøynefallende og visuelt behagelig å ta på. Kontrollknappene er laget av gummiert materiale, de reagerer lett på å trykke.

Modellen har to høyttalere med høy effekt. Bassen er helt hørbar, det er ingen fremmede lyder ved maks volum.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sven PS-47

Med denne akustikken kan du holde en brennende fest hvor som helst. Den spiller virkelig høyt og tilfører stemningen en viss grad med flerfargede overløp av belysning langs omkretsen av saken. Et ekte mobilt diskotek for frigjøring av kropp og sjel!

Modellen er i stand til å spille musikk fra smarttelefoner via Bluetooth, lansere en spilleliste fra en USB -flash -stasjon, microSD -kort . Hvis denne musikken ikke er nok, vil radioen hjelpe. PS-47 har også en kablet lydtilkobling.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Det viktigste er å bestemme seg for et passende akustikkalternativ. I denne saken vil kunnskap om parametrene du må ta hensyn til komme til unnsetning.

Prislappen avhenger av de tekniske egenskapene og tilleggsfunksjonaliteten til modellen . Derfor vil den eneste riktige tilnærmingen være - først og fremst å forstå til hvilket formål kolonnen er kjøpt. Deretter må du bestemme riktig avspillingskvalitet, type strømforsyning til enheten, alternativer for å koble den til forskjellige lydkilder. Og bare etter det ta et valg.

Bilde
Bilde

Det gir ingen mening å betale for mye for funksjoner som vil være nyttige i ekstremt sjeldne tilfeller eller ikke er nødvendig i det hele tatt. Det er viktig å vurdere hovedtrekkene.

  • Utgangseffekt . Dette tallet påvirker lydstyrken og stabiliteten i nærvær av bakgrunnsstøy. Men du må ta hensyn til - jo høyere denne indikatoren er, desto mer energiforbruk.
  • Emitter størrelse . Jo større dimensjoner, desto bedre er lyden til høyttaleren. Men her må du bestemme hva som er viktigere - lyd eller kompakthet.
  • Frekvensområde . Den ideelle frekvensen er 20 - 20 000 Hz. På grunn av de individuelle egenskapene til menneskelig hørsel, anses avvik ikke som kritiske.
  • Høyttalere og striper . Antallet deres påvirker lyden. Jo flere høyttalere, jo "saftigere" lyd. Enfeltsmodellen er det mest budsjettvennlige alternativet. To- og trebånds enheter lyder renere.
  • Batteri . Autonomien påvirkes av kapasitet, men for å gjenopprette energi kan du ikke klare deg uten en oppladningskilde. Forresten, det er modeller som selv kan fungere som eksterne batterier. Mange Sven -høyttalere kan holde en lading i opptil 24 timer. Slik akustikk er egnet for en smarttelefon: hvis batteriet er på grensen, drives det av høyttaleren.
  • Kildetilkobling . Tilkoblingstypen kan være forskjellig: via Bluetooth, via WI-FI, minijack.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du velger en enhet, må du selv bestemme og formålet med bruken. Det er lettere å velge en kolonne når det gjelder størrelse og kraft. For soloturer og fotturer trenger du noe lett og mobilt. Husfester kan kastes med en større, høyere enhet.

Anbefalt: