Sconces I "retro" Stil (23 Bilder): Semi-antikke Vegglamper Og Vintage Modeller I Interiøret

Innholdsfortegnelse:

Video: Sconces I "retro" Stil (23 Bilder): Semi-antikke Vegglamper Og Vintage Modeller I Interiøret

Video: Sconces I
Video: Реставрация репортерной камеры S-VHS | Ретро Ремонтник Эпизод 12 2024, April
Sconces I "retro" Stil (23 Bilder): Semi-antikke Vegglamper Og Vintage Modeller I Interiøret
Sconces I "retro" Stil (23 Bilder): Semi-antikke Vegglamper Og Vintage Modeller I Interiøret
Anonim

Belysning spiller en veldig viktig rolle i innredningen av en leilighet. Med sin hjelp kan du fokusere på forskjellige områder i rommet, skape en spesiell atmosfære av komfort og ro i rommet. Moderne vegglamper er flotte for dette. I butikkataloger finner du et stort utvalg av sconces, som er laget i forskjellige stiler, farger og former. Nylig har retro -BH -er blitt særlig populær. Vi vil snakke om dem i detalj i dagens artikkel.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Ikke rart de sier: alt nytt er godt glemt gammelt. Og i dag trenger vintage -stilen inn på alle sfærer i menneskelivet. Produksjonen av vegglamper var intet unntak. Vurder flere hovedtyper av vintage-sconces i vintage-stil, og nevn også deres karakteristiske trekk:

  • Oljelamper . Hvis du vil legge til en spesiell vri på interiøret i hjemmet ditt, må du være oppmerksom på denne versjonen av lampen. Vintage lamper ligner bare utad ekte oljelamper. Moderne lamper fungerer fra vanlige pærer, så du vil definitivt ikke ha noen problemer med bruken av dem. På samme tid ser slike antikke sconces veldig imponerende og vakre ut.
  • Metallskjermer . Massive vegglamper av støpejern, jern og aluminium gir rommet en spesiell stil. De kan lages i både helt enkle og intrikate former. Videre tilbyr mange butikker sine kunder lamper av sølv, messing, bronse og til og med forgylte sconces.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Lysekrone … En vegglampe i form av en ekte lysestake eller lysestake er bare en gave fra elskere av antikken. Moderne produsenter supplerer apparater med spesielle pærer som ligner veldig mye på lys. Noen av dem etterligner til og med bevegelsen av en flamme fra vinden. Denne modellen av lampen vil pryde ethvert interiør.

Når du velger et retro vegglampedesign, er du ikke begrenset. Du kan kjøpe veldig enkle og lakoniske lamper eller intrikate sconces i form av blomster, afrikanske jenter, dyr og så videre.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produksjonsmaterialer

Vi har allerede sagt ovenfor at produsenter velger forskjellige typer metall for fremstilling av slike belysningsarmaturer. La oss nå se på hvilke andre materialer som er etterspurt for å lage vintage lamper:

Tre … Dette naturlige materialet er perfekt for ethvert interiør. Den er veldig sterk, holdbar, motstandsdyktig mot mekanisk skade. Antikke sconces laget av naturlig tre ser veldig vakkert og naturlig ut. Slike lamper vil tilføre varme og komfort til ditt interiør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Glass … Vegglamper i glass ser utrolig vakre og elegante ut. Murano -glassprodukter er spesielt populære blant kjøpere, som kjennetegnes ved det unike ved overløp, styrke og holdbarhet. Vintage -sconces er også ganske vanlige, for dekorasjonen av hvilken mosaikk brukes.

Et slikt lysarmatur er rett og slett uerstattelig for den gamle gotiske stilen eller ethvert annet interiør. Det vil bli en lys aksent i rommet, noe som gir det mysterium og originalitet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Plast … Siden plastprodukter er allment tilgjengelige og svært lave kostnader, er de vanlige selv i produksjonen av antikke sconces. Moderne syntetiske materialer er veldig lette og sterke. De etterligner vellykket enhver naturlig finish. På samme tid trenger ikke plastskjermer spesiell omsorg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Listen over materialer som vegglamper i retrostil er laget av er uendelig. Det er modeller supplert med elementer av krystall, gull, rhinestones, smi, edle metaller og andre. Valget av en bestemt modell avhenger utelukkende av dine preferanser og størrelsen på lommeboken.

Hvor er passende?

Hvis du tror at retro-stil sconces ser organisk utelukkende i riktig romdesign, så er dette ikke helt sant. Vurder de vanligste alternativene for romdesign som følgende lamper er egnet for:

Loft … Populariteten til denne trenden i dekorasjon av lokaler vokser hvert år. Loft er en veldig vakker og moderne stil som alltid vil være etterspurt. For et slikt design passer vegglamper i retrostil best. De vil ikke bare passe perfekt inn i det generelle interiøret, men også markere kompetent egenskapene til interiøret. For loftstil er bronse, smidde, antikke metaller i metall ideelt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Provence … For en så lett og grasiøs stil er lysekroner og oljelamper ideelle. Det viktigste er at enhetene ikke er laget av veldig tungt og grovt materiale. Det er også veldig viktig at vintage sconces matcher fargen på rommet og ikke er for mørke.
  • Barokk … Denne luksuriøse og praktfulle stilen understrekes perfekt av antikke lamper. De kan lages i form av bisarre figurer, samt suppleres med forskjellige elementer: edelstener, grasiøse figurer og så videre.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vintage sconces kan være et flott tillegg til det generelle interiøret eller være en ekte dekorasjon av rommet. Det viktigste er alltid at fargen, størrelsen og materialet for fremstilling av lampen kombineres med den generelle atmosfæren i rommet. Dermed får du et funksjonelt og vakkert lysarmatur for din leilighet, bar eller restaurant.

Anbefalt: