Tyske Madrasser: De Beste Premium -modellene Fra Schlaraffia, Malie Og Hukla I Tyskland

Innholdsfortegnelse:

Video: Tyske Madrasser: De Beste Premium -modellene Fra Schlaraffia, Malie Og Hukla I Tyskland

Video: Tyske Madrasser: De Beste Premium -modellene Fra Schlaraffia, Malie Og Hukla I Tyskland
Video: 15 кемперов и караванов, которые произведут впечатление 2024, Kan
Tyske Madrasser: De Beste Premium -modellene Fra Schlaraffia, Malie Og Hukla I Tyskland
Tyske Madrasser: De Beste Premium -modellene Fra Schlaraffia, Malie Og Hukla I Tyskland
Anonim

Søvn er en veldig viktig del av hver persons liv. Sunn søvn gir et livskraftig løft hele dagen og holder deg frisk, og derfor foretrekker mange mennesker påviste merker av ortopediske madrasser. De utvilsomt ledende på markedet for ortopediske madrasser er tyske produsenter.

Bilde
Bilde

Fordeler

Markedet for søvnprodukter er fullt av en rekke produkter fra produsenter fra forskjellige land, men det er tyske madrasser som vekker tillit hos potensielle kjøpere. Dette skyldes en rekke faktorer:

  • Tyskland er et land som er kjent for kvaliteten på produktene, tyske varer produseres ved hjelp av avansert teknologi og de nyeste materialene.
  • Overholdelse av de strengeste medisinske forskrifter og krav. Ved produksjon av forbruksvarer brukes utviklingen for medisin og militære strukturer.
  • Tyske fabrikker har en ledende posisjon i verden innen produksjon av ortopediske madrasser, og samarbeider også med verdens medisinske ortopediske sentre i Tyskland og Sveits.
  • Produsenter bryr seg ikke bare om de ortopediske egenskapene, men også om kvaliteten på dekselet, som bevarer produktet og gir ekstra komfort.
  • Produktene er holdbare og har økt slitestyrke.
Bilde
Bilde

Produksjonsteknologi og materialer

Ved produksjon av tyske madrasser brukes materialer som gir varme i den kalde årstiden og en kjølende effekt i varmen. Ulike typer fjærblokker brukes - avhengig av modell.

Ved produksjon av førsteklasses produkter brukes stoff som husker kroppens kurver og gir maksimal komfort, holder ryggen frisk.

Bilde
Bilde

Ledende merker

Utvalget av produkter fra tyske produsenter er mangfoldig, noe som gjør kjøpere veldig fornøyde. Tyske selskaper som spesialiserer seg på å lage ortopediske produkter er engasjert i utvikling og implementering av ny teknologi for produksjon av ortopediske produkter av høy kvalitet.

Tyske produsenter er representert av følgende merker:

  • Schlaraffia;
  • Malie;
  • Hukla;
  • Breckle;
  • Hukla;
  • FAN.;
  • Diamona og andre.

Hver produsent garanterer produkter og kamper av høy kvalitet for sine kunder ved hjelp av en rekke teknologier og materialer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Schlaraffia

Produsenten Schlaraffia begynte sin historie i byen Bochum, ved å bruke fjærer i produksjon av madrasser som lar deg ligge lenge uten å bevege deg.

I sin produksjon bruker den vesteuropeiske produsenten forskjellige innovative patenterte materialer: Bultex -skum er strukturelt lik en havsvamp, på grunn av porene gir det hygroskopisitet av produktet. Det innovative materialet Geltex brukes også.

Bilde
Bilde

Schlaraffia -sortimentet er representert med produkter med fjær og fjærløse blokker:

  • grunnleggende;
  • for tung vekt;
  • maksimal størrelse;
  • barn.

Designere og utviklere har heller ikke glemt omslagene. Trekkene bruker klimafibre som gir komfort i alle temperaturregimer. Stoffet på dekslene er behandlet med Panthenol antimikrobiell impregnering.

Produsentens garanti på produkter er 10 år.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Malie

Malie, en kjent tysk produsent av ortopediske søvnprodukter, begynte arbeidet i 1936 (i byen Varin). Det er en kjent tysk produsent med en produksjonskapasitet på 1000 enheter per dag. Produksjonen av Malie-madrasser er håndlaget, med den nyeste teknologien.

Utvalget av madrasser fra Malie -merket:

  • med uavhengige fjærblokker;
  • madrasser med kaldt skum;
  • latex;
  • XXL -serien - opptil 200 kg;
  • barn.
Bilde
Bilde

Malie -produktene er allergivenlige, holdbare og pålitelige. Malie samarbeider med ortopediske organisasjoner i Tyskland og Sveits.

I serien med premium madrasser produseres produkter i henhold til kundens individuelle parametere.

Følgende utviklinger brukes i produksjonsteknologien:

  • kaldt skum fra naturlige ingredienser;
  • skumfyllstoff for produkter med økt belastning;
  • fjærelementer uten bruk av metallkomponenter som påvirker menneskekroppen negativt;
  • ved produksjon av deksler brukes cellulosefibre som gjennomgår spesiell behandling.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hukla

Hukla -fabrikken produserer sine produkter sammen med medisinske ortopediske sentre i Tyskland.

Madrassfyllstoffer (øko-gel med cellesystem, minneskum, meget elastiske fyllstoffer) er patentert og samsvarer med deklarerte egenskapene til produktene.

Produktene fra Hukla -fabrikken er laget med forskjellige hardhetsgrader - som de fleste tyske madrasser.

Sortimentet av fabrikken er representert av følgende produkter:

  • vår ("Berlin", "Louvre", "Belvedere", "Jasmine" og andre);
  • fjærfri (Amore, Clean Star, Vision Plus, Refle);
  • tosidig (modeller med ulik stivhet, modeller med vinter-sommerdeksel);
  • for store forbrukere.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For å sikre optimale temperaturforhold brukes naturlige fibre i vinter-sommerdeksler: bomull og silke (sommer), naturlig ull (vinter). Fabrikkens madrasser har 5 eller 7 lastfordelingssoner, de gir komfort og sunn søvn.

Produsenten gir 5 års garanti på sine produkter.

Bilde
Bilde

Anmeldelser

Det er mange positive anmeldelser om den tyske kvaliteten på originale produkter, men kjøpere noterer seg visse fordeler med individuelle merker, som gjør at de kan velge.

Mange eiere av tyske madrasser hevder at det beste alternativet er å bestille et slikt produkt i en nettbutikk med levering. Dette sparer både tid og penger.

Spesielt russiske forbrukere legger merke til tjenesten og bevisstheten til Schlaraffia -konsulenter. Selv med det første valget av et annet merke, vil lederne av nettbutikken velge passende alternativer og fortelle deg detaljert om produktene sine, gi råd om fyllstoffer og sammensetning.

Nettbutikker som spesialiserer seg utelukkende på produkter fra tyske produsenter er like punktlige og ansvarlige som tyskerne selv. Varene vil bli levert i tide - uavhengig av sesong og arbeidsmengde (for eksempel på helligdager).

Bilde
Bilde

Schlaraffia -madrasser er de beste på markedet . Fornøyde kunder bekrefter hvert ord fra konsulenten.

Kunder elsker den utmerkede kvaliteten på Schlaraffia -produkter. De er ikke engang flau over den ganske høye prisen, som begrunnes med produsentens garanti, sunn søvn og besparelser på ryggmassasje.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot Hukla fjærfrie madrasser. For det første kan varene av dette merket kjøpes til en svært rimelig pris; for det andre er disse madrassene veldig komfortable og gir hvile for hele kroppen - takket være det unike fyllstoffet.

Noen forbrukere har lagt merke til at et nytt Hukla -produkt har en liten ubehagelig lukt som forsvinner i den første bruksuken.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er få, men positive anmeldelser om madrasser fra Malie. Kanskje blant de forskjellige tyske produsentene, har dette merket ikke vunnet popularitet i Russland, selv om det har eksistert i mer enn 80 år. Anmeldelser fra eiere av Malie -produkter ligner reklame for dette produktet. Prisen er over gjennomsnittet. Kjøpere bemerker at det er en mulighet til å kjøpe en tysk madrass til en rimeligere pris.

Du vil lære mer om tyske madrasser i den følgende videoen.

Anbefalt: