Køyesengstransformator (47 Bilder): Seng-garderobe For To For En Liten Leilighet, Folding Og Folding Med Skuffer

Innholdsfortegnelse:

Video: Køyesengstransformator (47 Bilder): Seng-garderobe For To For En Liten Leilighet, Folding Og Folding Med Skuffer

Video: Køyesengstransformator (47 Bilder): Seng-garderobe For To For En Liten Leilighet, Folding Og Folding Med Skuffer
Video: 51 Smart decor ideas for Small Apartment 2024, Kan
Køyesengstransformator (47 Bilder): Seng-garderobe For To For En Liten Leilighet, Folding Og Folding Med Skuffer
Køyesengstransformator (47 Bilder): Seng-garderobe For To For En Liten Leilighet, Folding Og Folding Med Skuffer
Anonim

Moderne leiligheter, som Khrusjtsjovene, unner seg ikke opptak. Å innrede en liten leilighet for en familie er ikke en lett oppgave. Et utmerket alternativ er møbler som ikke tar mye plass, men kombinerer flere funksjoner, for eksempel en konvertibel køyeseng. Slike modeller passer ikke bare for en barnehage, men også for ethvert lite rom.

Fordeler

Alle modeller av moderne transformerende møbler er ganske praktiske å bruke. Hovedfunksjonen til enhver transformerende seng er å skjule et soveplass i løpet av dagen. Samtidig bør det ikke ta mye tid om morgenen å sette sammen sengen og dekke den med et teppe. Utvalget av farger og stiler lar deg velge en modell for ethvert interiør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hovedfordeler:

  • En av de store fordelene med slike modeller er rimelig pris. Sammenlignet med to standard senger, køyesenger sparer familiebudsjettet betydelig.
  • Sparer plass og bevarer sengens intimitet.
  • Plassoptimalisering.
  • Noen modeller kompletteres med lagringssystemer med hyller, nisjer og skuffer, som lar deg rasjonelt bruke hver kvadratmeter i rommet.
  • Høye sider for andre etasje beskytter mot fall.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Visninger

  • Klassisk versjon av en køyeseng representerer to køyer, som ligger under hverandre. Men som praksis viser, kan noen som sover i bunnen oppleve ubehag fra en voluminøs struktur på toppen. Derfor er et bedre alternativ å plassere sengene med litt forskyvning fra hverandre.
  • Design med en køye oppe og uttrekkbar seng til siden eller fremover nederst - dette er den enkleste versjonen av transformatormodellen med to køyer. Hvis oppgaven er å utstyre et barnerom for to barn, vil transformering av møbler være et utmerket valg. Barn sover lykkelig i køyesenger, mens alle kan opprettholde sitt eget bortgjemte hjørne. Hvis et av barna er redd for å sove på en høy seng eller venner ofte kommer til barnet med en overnatting, vil en uttrekkbar køyesengmodell gjøre det.

For små barn er det bedre å velge en seng med en høyde på ikke mer enn 116-120 cm, og for tenåringer - opptil 180 cm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Modeller med skuffer eller skap spare plass i rommet betydelig og optimalisere lagringssystemet. Moderne multifunksjonelle møbler ser ikke klumpete ut og "spiser ikke opp" ytterligere kvadratmeter.
  • For en familie med to studenter er møbler som kombinerer to senger og et bord egnet . Denne designen lar deg kombinere tre soner på 4 kvadratmeter og vil passe godt til resten av møblene. Det er verdt å velge en slik modell bare på grunn av de betydelige besparelsene i familiebudsjettet. Vanlige to senger og et skrivebord vil koste mer enn en skrivebordsseng.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Utformingen av sengebordet er ganske enkelt og holdbart . Den øvre køyen forblir uendret på alle modeller. Den nedre delen glir fremover over bordet eller vender for å forvandle seg til et bord. Det vil si at det alltid er et valg: enten et soveplass eller et arbeidsområde. Stigningen til andre nivå kan variere fra modell til modell. Det kan være en kommode eller en enkel stige som kan fjernes eller festes til rammen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sammenleggbar seng representerer møbler som forsvinner på dagtid. Sengetøy, sammen med madrasser, er gjemt i veggen og blir til en bred garderobe. Sammenleggbare solsenger kan enkelt løftes og senkes, slik at barnet ditt også kan gjøre jobben. I tillegg vil dette alternativet i stor grad lette rengjøring av rommet og frigjøre plass til studier og lek.

Kostnaden for slike senger er mye høyere enn konvensjonelle køyesenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For voksne er transformerende senger egnet, som ender i en sofa . Slike modeller lar deg kombinere et soverom og en stue og ha ytterligere to fullverdige komfortable soveplasser. Sofaen kan være med eller uten ryggstøtte. En metallramme med treelementer er et ganske pålitelig og trygt alternativ for slike møbler. Derfor vil modellen tjene i veldig lang tid.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En stige med en begrensende avsats vil ikke bare skape en komfortabel, men også en trygg søvn ovenpå. Når den er brettet, er det umulig å skille en transformerende sofa fra en vanlig sofa, så det er bare de initierte som vet om den hemmelige egenskapen til møblene.

Materialer

Ved fremstilling av transformerende møbler brukes en kombinasjon av flere materialer. Tre, metallelementer og tekstiler kombineres. Og plast fungerer som et attributt til innredningen.

Massiv tre senger tryggere og mer pålitelig. De mest populære er eik, valnøtt, bøk og furu. Systemet har høy miljøsikkerhet og tåler store belastninger. Strukturen kan males i hvilken som helst farge.

Massivt tremøbler er det dyreste, men metallsenger er mye billigere.

MDF og sponplater - de mest budsjettmessige alternativene, men også de mest upålitelige. Derfor, for køyesenger-transformatorer, er bruk av slike materialer uakseptabelt. Den kan bare brukes til ekstra elementer - hyller eller skuffer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Sammenleggbare modeller er etterspurt, noe som innebærer separasjon i to senger i fremtiden. Dette alternativet er veldig praktisk for to barn, når det er fare for at barna nekter å sove på andre etasje. Eller når utsiktene til å bosette barn i forskjellige rom er forutsett.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er mange alternativer for sengedesign. En rekke teksturer, materialer og farger lar deg velge møbler for ethvert rom. Barn vil glede seg over en seng med eventyrfigurer og karakterer fra favoritttegneseriene.

Perfekt for en familie med to barn i forskjellige aldre modeller med forskjellige køyer … Nede er det en seng for en nyfødt baby, ovenpå er det en seng for et voksen barn. Dessuten kan hele strukturen utstyres med en kommode eller en romslig garderobe.

Ifølge psykologer lar slike senger for barn i forskjellige aldre deg beholde kjærlighet og respekt i familien uten sjalusi, fordi foreldre tilbringer like mye tid ved sengen til to barn.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Venner modell - Denne to-nivås sengen forvandler lett den nedre sengen til et bord med to sofaer, der det er praktisk ikke bare å studere eller jobbe, men også å ta imot gjester og drikke te. Om kvelden kan den nedre delen enkelt gjøres om til en enkeltseng. Om ønskelig kan strukturen suppleres med skuffer under sengen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Seng "Duet-8 " er mer en en og en halv tier seng. Denne modellen passer for en familie med barn, har lav køye og trinn i stedet for trapper. Denne designen skiller seg fra andre Duet -modeller ved at det finnes et stort antall romslige esker for oppbevaring av barnesaker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modell "Karina plus " - en vakker treseng med høye sider. Bredden på sengen er 90 cm, slik at en voksen kan sove fredelig på sengen. Først vil det å sove med mor eller far la barnet raskt tilpasse seg et eget soverom. Modellen kan suppleres med romslige skuffer under den nedre sengen. Og hvis ønskelig, er en køyeseng delt inn i to vanlige.

Bilde
Bilde

Hvordan velge?

Det er ganske vanskelig å velge møbler for en liten leilighet. Hovedfaktorene som påvirker valget er størrelsen på rommet, tilgjengeligheten av andre møbler og budsjettet. Bare de mest funksjonelle, holdbare og pålitelige modellene bør prioriteres.

Grunnleggende regler før du kjøper en ny transformerende seng:

  1. Utforsk sertifikatene og alle dokumentene for hver modell du liker. Foretrekk bare møbler laget av naturlige og sikre materialer, bruk av sponplater og MDF er bare tillatt i individuelle elementer, for eksempel i hyller eller skuffer.
  2. Kontroller styrken og påliteligheten til alle elementene og sjekk brettemekanismene selv. Festelementene og krager må ikke være laget av plast.
  3. Regn ut flere alternativer for modeller med forskjellige typer organisering av soveplassen. Vurder sammenleggbare, uttrekkbare, uttrekkbare og frittstående alternativer.
  4. Hvilken modell du skal velge: med trapper eller trinn avgjøres basert på egenskapene til rommet. For et lite rom bør preferanse gis til en trapp med flate trinn, og den mest praktiske plasseringen skal være skrå.
  5. Sørg for kvaliteten på madrassene, hvis de er inkludert, fordi sengetøy er ansvarlig for sunn søvn og god hvile.
  6. Vær oppmerksom på at noen vakre modeller kan være finurlige når det gjelder rengjøring.
  7. Ikke stopp ved det første egnede alternativet, studer tilbudene til forskjellige selgere.

Garantiperioden for service må være minst 8 måneder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Moderne transformerende møbler er et flott alternativ for en liten leilighet eller for en familie med flere barn. Komfort, komfort og funksjonalitet til en rimelig pris. Sammenleggbare senger reiser noen tvil blant foreldrene. Derfor brukes slike modeller ikke veldig ofte, selv om etterspørselen etter dem er ganske høy.

Som produsentene forsikrer, hvis du plasserer sammenleggbare senger mot en bærende vegg, skiller ikke styrken og påliteligheten til slike møbler seg fra vanlige stasjonære modeller.

Kjøpere av modellene "Karina-Lux" og "Friends" gir bare positive kommentarer. Det er sant at det anbefales å kjøpe dem bare for voksne barn, fordi stigen kanskje ikke er behagelig og trygg nok for småbarn. Kjøpere av Duet -senger er generelt fornøyd med kjøpet, men de anbefaler å kjøpe slike modeller for mindre aktive barn, fordi designet ikke tåler utendørs spill og hopp. Og plussene inkluderer nettopp den komfortable høyden for barn, høye sider, trinnsikkerhet og en akseptabel pris.

Bilde
Bilde

Når det gjelder "Venner" -sengen, bemerket kjøperne et ubehagelig faktum - madrassen til den nedre sengen er satt sammen av fire elementer, så ikke alle barn kan være komfortable med å sove på en slik overflate. I tillegg anbefales det å bruke en overmadrass for å glatte leddene. Generelt er sengen laget av furu og har en solid ramme.

Vakkert interiør

En køyeseng med hyller vil ikke bare spare plass, men også bidra til å opprettholde orden i tenåringsrommet. Strukturen består av en autonom og bevegelig del. Høyde og antall hyller, samt farge og materiale er valgt av eierne av rommet.

Bilde
Bilde

Kompakt og funksjonelt møbelsett for skoleelever. Hodetelefonen er komplett med et bord og en garderobe og ser veldig harmonisk ut. Ekstra skuffer lar deg lagre alle barnas eiendeler på ett sted og lære dem å bestille. Og den lagrede plassen gir plass til aktive spill.

Bilde
Bilde

Møblersettet har en fast og den andre flyttbare sengen. En garderobe og skuffer er plassert langs den ene veggen. Den bevegelige sengen suppleres med et skrivebord som ikke bare har plass til studiemateriell, men også en bordlampe og bærbar datamaskin.

Den sammenleggbare modellen med saftige nyanser vil fylle barnets humør og farge.

Anbefalt: