Doble Hjørnesenger: Modeller Av Møbelfabrikker "Osiris" Og "Sirius" Med Hodegjerde

Innholdsfortegnelse:

Video: Doble Hjørnesenger: Modeller Av Møbelfabrikker "Osiris" Og "Sirius" Med Hodegjerde

Video: Doble Hjørnesenger: Modeller Av Møbelfabrikker
Video: brunstad_ultimo_aug_2010.wmv 2024, Kan
Doble Hjørnesenger: Modeller Av Møbelfabrikker "Osiris" Og "Sirius" Med Hodegjerde
Doble Hjørnesenger: Modeller Av Møbelfabrikker "Osiris" Og "Sirius" Med Hodegjerde
Anonim

Det er ikke alltid et ønske eller en mulighet til å ordne møbler i henhold til alle reglene. For de som er tvunget til å spare plass nøye eller vil være originale, i stedet for standard senger, er det hjørnemodeller.

Særegenheter

Fra andre modeller kjennetegnes en dobbel hjørneseng ved tilstedeværelsen av ikke bare et hodegjerde, men også en sidevegg som er smeltet sammen med den. Til sammen danner disse elementene en hjørnestruktur som lett vil passe inn i den vanligvis ubrukte delen av rommet - hjørnet. Samtidig er ryggstøtten ved beina på en slik seng helt fraværende, noe som etterlater to gratis tilnærminger til soveplasser.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ellers er utformingen av hjørnesenger ikke annerledes enn klassiske modeller. Slike møbler er pålitelige og holdbare, og de innebygde skuffene gjør det også multifunksjonelt. Den kan installeres både på soverommet og i fellesrommet i en leilighet i studio. Slike senger sparer mye plass, spesielt hvis det er begrenset . Denne modellen er mer enn vanlig, egnet for plassering i hjørnet. Sideveggen beskytter den sovende mot nedkjøling fra veggene og gjør halv sittende hvile mer behagelig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det er venstresidige og høyresidige senger, som må vurderes på forhånd ved kjøp. I fremtiden vil ombygging være begrenset, siden sengen bare vil stå i motsatt hjørne av originalen. I tillegg er ikke alle modellene designet for å stå, for eksempel i midten av et rom, da de vil ødelegge det generelle interiøret. Det er bare en ulempe med en kriminell seng - på grunn av tilstedeværelsen av et sidepanel som er koblet til hodegjerden, skapes et massivt utseende. Jo større og mer voluminøs veggen er, jo mer tungvint virker hele strukturen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modeller og visninger

Hjørnesenger er ikke vanlige alene. Blant dem er runde senger enda sjeldnere modeller . Selvfølgelig har slike møbler ikke sidevegger, men en av sidene er utstyrt med et hjørnegavl eller et innebygd nattbord. Runde senger er originale, du kan sove på dem fra alle vinkler. Blant ulempene er vanskeligheten med å kjøpe sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Den mest populære formen er rektangulær . De fleste modellene av hjørnesenger er akkurat slik. Samtidig er de også, som vanlige, egnet for å plassere kjøpte madrasser. Dobbeltsenger har følgende dimensjoner: fra 180 cm til 200 cm i bredden og opptil 225 cm i lengden. Ofte finner man med samme lengde møbler med en bredde på 160 cm, men denne modellen regnes som halvannen sovende og er ikke alltid egnet for to personer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sengegavl og sidevegg kan være forskjellige eller like i høyden. Formen er oftest enten rektangulær, eller litt avrundet eller buet med glatte linjer.

Rammen av hjørnesenger, som vanlige senger, er hovedsakelig laget av tre og sjeldnere av metall, MDF, sponplater. Tre, forskjellige treplater, spesielt sponplater, samt plast brukes som materialer for ryggstøtten. De kan bli igjen i sin opprinnelige form eller trukket med stoff, for eksempel skinn, fløyel, velour, jacquard. Sengen er solid av plater, sponplater og kryssfiner, eller gitter laget av tre- eller plastlameller. Det anbefales å kjøpe modeller av den andre typen, siden en slik bunn gir nødvendig ventilasjon av madrassen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mange modeller av hjørnesenger er utstyrt med innebygde skuffer for oppbevaring av sengetøy. Oftest er de plassert ved foten av produktet og har en utrullingsmekanisme. Sjeldne modeller er laget med en løftemekanisme for hele madrassen, noe som åpner for tilgang til oppbevaringsrom. Noen ganger er det hyller og skuffer ved hodegjerde og sidevegg, men du kan ikke sette en slik seng i et hjørne.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

  • Vanlige senger, hjørnesofaer og til og med hjørnesko -sofaer er vanlige, for eksempel fra møbelbedrifter som f.eks " Sirius " eller i supermarkeder Ikea , Hoff .
  • Fullverdige doble hjørne-modeller er en sjeldenhet. Blant utenlandske firmaer kan man trekke frem ukrainsk Garant-NV .
  • Blant de store russiske produsentene er en møbelfabrikk Osiris som spesialiserer seg på produkter av massivt tre.
  • Podiumseng " Mirabella " tilgjengelig i flere størrelser. Det er også mulig å i tillegg installere ortopediske lameller og velge stoff og farge på møbeltrekk.
  • Det er en rund hjørneseng i fabrikkens katalog " Eloise-3 " med en hylle på toppen av sengegavlen.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hjørneseng for to kan kjøpes fra selskapet " Søvnens anatomi ". Alle modellene er laget av massiv furu, og eik og bøkfiner og kunstskinn brukes som etterbehandling.

Anbefalt: