Ikea Barngarderobe (30 Bilder): En Vegg For Oppbevaring Av Klær Og Leker Fra Ikea, Hvite Modeller På Barnerommet

Innholdsfortegnelse:

Video: Ikea Barngarderobe (30 Bilder): En Vegg For Oppbevaring Av Klær Og Leker Fra Ikea, Hvite Modeller På Barnerommet

Video: Ikea Barngarderobe (30 Bilder): En Vegg For Oppbevaring Av Klær Og Leker Fra Ikea, Hvite Modeller På Barnerommet
Video: Caesar 2 år o 8 mån spikar bakstycket på IKEA-byrå 2024, Kan
Ikea Barngarderobe (30 Bilder): En Vegg For Oppbevaring Av Klær Og Leker Fra Ikea, Hvite Modeller På Barnerommet
Ikea Barngarderobe (30 Bilder): En Vegg For Oppbevaring Av Klær Og Leker Fra Ikea, Hvite Modeller På Barnerommet
Anonim

Et barnerom kan med rette betraktes som et mangefasettert rom. Foreldre prøver å passe en stor mengde møbler i den, mens de ikke glemmer de riktige og stilige kombinasjonene.

Bilde
Bilde

Ikea barneskap er utmerkede ledsagere for alle møbler i barnehagen, fordi de er laget i samme lakoniske design.

Om produsenten

Ikea -firmaet har vært kjent for vårt hjemland i over 15 år. Hun er elsket og klarert for klassen av høy kvalitet fra Nederland. Samtidig har selskapet svenske røtter, så alle produktene oppfyller alle svenske standarder. Til enhver tid prøver selskapet ikke bare å selge møbler, men også å gi det koselig tilbehør som kan gjenopplive enhver plass.

Bilde
Bilde

I dag er Ikea -butikker tilstede i nesten alle byer i Russland, og derfor er produktene av dette merket tilgjengelig for alle.

Særegenheter

Ikea barngarderobe er lett å kjenne igjen selv i overflod av møbler, fordi den alltid og alltid inneholder nyttige detaljer som kan beskytte og forbedre rommet på babyens rom. Så de fleste skapene har flyttbare hyller og en bar, slik at du kan utstyre det indre rommet avhengig av barnets alder. Slik oppmerksom holdning og omsorg for babyens komfort lar deg lære barnet ditt å rydde opp i huset fra en ung alder.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En nyttig del kan også vurderes lukkere av skapdører , takket være at dørene lukkes ikke bare jevnt, men også lydløst. I dette tilfellet vil det praktisk talt ikke være mulig å knipe babyens fingre, og derfor kan selskapets skap trygt rangeres som sikre produkter. I tillegg er de fleste modellene blottet for klassiske håndtak. I stedet er det krøllete spor i sashene, som tar tak i hvilken babyen enkelt kan åpne døren på egen hånd.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På innsiden kompletteres store nok spor med gjennomsiktige plastinnlegg som beskytter barneklær mot støv.

Når vi går tilbake til temaet sikkerhet, er alle selskapets skap tett festet til veggene ved hjelp av plugger eller selvskruende skruer som følger med i settet. Denne lille nyansen reduserer muligheten for å tippe skapet til null, noe som selvfølgelig er viktig for aktive gutter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Ikea garderober er oppdelt i klesmodeller og lagringsalternativer, for eksempel leker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hver av garderobene som tilbys kan organisk suppleres med lyse beholdere som rydder opp i små elementer i babyens garderobe.

Garderobe

Busunge

En av de populære og allsidige modellene som passer for enhver setting, er garderoben garderobe Busunge . Med sine små dimensjoner 80x139 cm passer den enkelt og harmonisk selv i den lille plassen i barnehagen. Dybden på 52 cm gir en behagelig plassering av hengeren. Slissene for å åpne rammen er laget i form av sirkler. Hyller over hele skapets bredde gjør det enkelt å plassere flere beholdere på dem for oppbevaring av babyhatter eller sko.

Bilde
Bilde

Busunge -garderoben er også tilgjengelig i pastellrosa. Materialet for produksjonen er sponplater og fiberplater. Møbler med slike parametere er uunnværlig for barn fra tre til syv år. Det er verdt å si at i tillegg til en slik garderobe, ga selskapet også en praktisk kompakt kommode for oppbevaring av babys sengetøy.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sniglar

For barn fra tre år til eldre tilbyr selskapet en multifunksjonell garderobe Sniglar skap i en kombinasjon av hvitt og naturlig tre. Dimensjonene på skapet 81x50x163 cm er optimale for et kompakt arrangement i rommet. En spesiell fordel her er en smal skyvedør som kan lukke en av de to seksjonene i skapet og ikke tar opp unødvendig veggplass, slik tilfellet er med skyvedører.

Den første garderobeseksjonen med to stenger gir et kompakt arrangement av garderoben og sortering av klær etter sesong. Den andre delen med tre flyttbare hyller lar deg lagre klesvask, samt beholdere med leker.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stuva

I tilfellet når det praktisk talt ikke er ledig plass på barnerommet, kommer den populære i dag til å redde foreldre Stuvs garderobe , laget i lyse oransje og hvite eller rosa og hvite farger. 60 cm bredde lønner seg med høyden 192 cm. Den medfølgende stangen, hyllen og trådkurven sikrer optimal plassering av barnets klær.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Sundwick

Hver av de beskrevne modellene passer perfekt inn i det moderne interiøret på barnerommet takket være den blanke, lyse overflaten. Det er imidlertid attraktive alternativer for klassiske rom. Så, Sundvik garderober , laget i imitasjon av tre i hvite og gråbrune toner, på bena, med en nedre skuff, passer de organisk inn i det konservative interiøret.

Dimensjoner 80x171 cm brukes maksimalt, for i tillegg til stangen har modellen en øvre hylle for oppbevaring av sesongartikler. Skuffen er designet for komfortabelt opphold av dagligvarer i dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Henswick

Det er verdt å merke seg at Ikea er spesielt oppmerksom på hvitt i interiøret. Så en annen babymodell Henswick skap laget i denne spesielle fargepaletten. En lakonisk modell uten unødvendig innredning kompletteres med en vektstang og to nedre hyller som lar deg lagre brettede klær.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

For leker

Hvis foreldre ønsker å kombinere lagring av klær og leker, er Ikea klar til å tilby flere interessante og multifunksjonelle alternativer. Dermed består Stuva oppbevaringsvegg i hvit og naturlig trefarge, supplert med flerfargede klistremerker, av to åpne hyller og to skuffer som en kommode. Den lille høyden på 128 cm gjør at barnet kan brette leker og ting på egen hånd og føle seg som en skikkelig voksen.

Passer til lagring og Sniglar -serien med romslige horisontale hyller og en seksjon for klær.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Også hengende modeller av skap med hyller og i form av rammer for praktisk plassering av lyse beholdere er organisk egnet for leker. Bokser for lagring av alt kan signeres eller utstyres med bilder av de tingene som bør lagres i dette rommet. Representanter for lignende lagringsløsninger finnes i Trufast serie . Allsidige nyanser som bleket eik, naturtre og glanshvit utfyller enhver innredning.

Bilde
Bilde

Det skal bemerkes at den største fordelen med de monterte modellene er muligheten til å flytte skapet til en høyde avhengig av babyens vekst.

Anmeldelser

I dag går flere og flere brukere til Ikea -butikken på jakt etter møbler til et barnerom, og begrunner valget rimelige priser, høy kvalitet og mulighet for selvdesign internt og eksternt utseende på forskjellige møbler. Så, spesielt populære blant mødre og pappaer er barneskap i Stuva -serien. De kjøpes ikke bare i en ferdig versjon, men også separat.

Den ferdige fasaden er uavhengig utstyrt med dører, det nødvendige antallet stenger og hyller. I de aller fleste tilfeller kjøpes også stilige esker og oppbevaringsbeholdere. For eksempel på nederste hylle i Stuv -skapet kan fire små eller to store esker passe, avhengig av hva som skal lagres i dem.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ikea -møbelleiere er fornøyd med tilstedeværelsen av dørlukkere. Dørene til skapene åpnes virkelig stille og lukkes sakte og trygt. Skuffene er imidlertid ifølge brukerne noe skuffende og lukker med et høyt smell, noe som til slutt blir irriterende.

Busunge -serien fikk også positive anmeldelser. Foreldre legger merke til at belegg og flekker er rimelige og holdbare. Den optimale høyden på garderoben for barnet og de praktiske åpningene for å åpne dørene - derfor ble de forelsket i denne modellen. Mangfoldet av farger er også behagelig og passer både for en gutt og en jente.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hele fargepaletten har delikatesse og til og med en mørkeblå garderobe, ifølge flertallet, ser ikke dyster ut, men kosmisk mystisk.

Når vi snakker om manglene, er det verdt å merke seg at de er veldig subjektive. Så noen kjøpere merker enkelheten i utformingen av selskapets produkter. Andre, derimot, anser enkelhet for å være en spesiell lakonisme som skiller alle Ikea -serier. På en eller annen måte er det store flertallet av brukerne sikre på den høye kvaliteten på produktene og deres omtanke til minste detalj.

Anbefalt: