Canon Fullformatskameraer (25 Bilder): Speilfrie Fullmatrise Og Andre Kameraer. Hvordan Velge? Gjennomgang Av De Beste Modellene

Innholdsfortegnelse:

Video: Canon Fullformatskameraer (25 Bilder): Speilfrie Fullmatrise Og Andre Kameraer. Hvordan Velge? Gjennomgang Av De Beste Modellene

Video: Canon Fullformatskameraer (25 Bilder): Speilfrie Fullmatrise Og Andre Kameraer. Hvordan Velge? Gjennomgang Av De Beste Modellene
Video: Enkelt forklart om lukkertid og bilder i sekundet! Beklager den dårlige lyden! 2024, April
Canon Fullformatskameraer (25 Bilder): Speilfrie Fullmatrise Og Andre Kameraer. Hvordan Velge? Gjennomgang Av De Beste Modellene
Canon Fullformatskameraer (25 Bilder): Speilfrie Fullmatrise Og Andre Kameraer. Hvordan Velge? Gjennomgang Av De Beste Modellene
Anonim

Utvalget av kameramodeller forvirrer forbrukere på jakt etter kvalitet og rimelig utstyr. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å navigere mange fotografentusiaster.

Terminologi

For å forstå hva artikkelen handler om, må du fordype deg i noen av begrepene som brukes av fagfolk.

Lysfølsomhet (ISO) - en parameter for et digitalt apparat, som bestemmer avhengigheten av de numeriske verdiene til et digitalt bilde på eksponeringen.

Bilde
Bilde

Avlingsfaktor - en konvensjonell digital verdi som bestemmer forholdet mellom diagonalen til en normal ramme og diagonalen til det brukte "vinduet".

Full Frame Full Frame Sensor - dette er en 36x24 mm matrise, sideforhold 3: 2.

Bilde
Bilde

APS - bokstavelig talt oversatt som "forbedret fotosystem". Dette begrepet har blitt brukt siden filmtiden. Imidlertid er digitale kameraer for tiden basert på de to standardene APS-C og APS-H. Nå skiller digitale tolkninger seg fra den originale rammestørrelsen. Av denne grunn brukes et annet navn ("beskåret matrise", som betyr "beskåret"). APS-C er det mest populære digitalkameraformatet.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Fullformatskameraer overtar for tiden markedet for denne teknologien, da det er sterk konkurranse i form av speilfrie kameraer som er lave og kompakte.

Bilde
Bilde

Sammen med speilalternativer flytter til det profesjonelle teknologimarkedet … De får en forbedret fylling, kostnadene faller gradvis. Tilstedeværelsen av et Full Frame-kamera i dem gjør dette utstyret rimelig for de fleste amatørfotografer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kvaliteten på de resulterende bildene avhenger av matrisen. Små matriser finnes hovedsakelig i mobiltelefoner. Følgende størrelser finnes i såpeskåler. Speilfrie alternativer er utstyrt med APS-C, Micro 4/3, og konvensjonelle speilreflekskameraer har APS-C 25, 1x16, 7 sensorer . Det beste alternativet er matrisen i fullformatskameraer - her har den dimensjoner på 36x24 mm.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oppstillingen

Nedenfor er de beste fullformatmodellene fra Canon

Canon EOS 6D . Canon EOS 6D åpner serien med de beste kameraene. Denne modellen er et kompakt speilreflekskamera utstyrt med en sensor på 20,2 megapiksler. Ideell for folk som liker å reise og ta portretter. Lar deg beholde kontrollen over skarpheten. Dette utstyret er kompatibelt med de fleste vidvinklede EF-objektiver. Tilstedeværelsen av en Wi-Fi-enhet lar deg dele bilder med venner og kontrollere kameraet. I tillegg er det verdt å merke seg det faktum at enheten har en innebygd GPS-modul som registrerer den reisende bevegelse.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Canon EOS 6D Mark II . Dette DSLR -kameraet er presentert i en kompakt kropp og har en ganske enkel operasjon. I denne modellen mottok sensoren en fylling på 26,2 megapiksler, som lar deg ta flotte bilder selv i svakt lys. Bilder tatt med dette utstyret trenger ikke etterbehandling. Dette oppnås takket være en kraftig prosessor og lysfølsom sensor. Det er også verdt å merke seg tilstedeværelsen av en innebygd GPS-sensor og en Wi-Fi-adapter i slikt utstyr. I tillegg er enheten utstyrt med Bluetooth og NFC.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

EOS R og EOS RP . Dette er speilfrie kameraer i fullformat. Enhetene er utstyrt med en COMOS -sensor på henholdsvis 30 og 26 megapiksler. Siktingen gjøres ved hjelp av en søker, som har en ganske høy oppløsning. Enheten har ikke speil og pentaprisme, noe som reduserer vekten betydelig. Skytingshastigheten økes på grunn av fravær av mekaniske elementer. Fokushastighet - 0,05 s. Dette tallet regnes som det høyeste.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvordan velge?

For å velge et produkt som oppfyller de nødvendige kravene, er det nødvendig å studere enhetens parametere.

Bilde
Bilde

Nedenfor er indikatorene til enheten, som er ansvarlige for forskjellige parametere når du skyter

Bildeperspektiv . Det antas at perspektivet til Full Frame -kameraet er annerledes. Det er det imidlertid ikke. Perspektivet korrigeres av skytepunktet. Ved å endre brennvidden kan du endre rammens geometri. Og ved å endre fokus til en avlingsfaktor, kan du få en identisk rammegeometri. Av denne grunn bør du ikke betale for mye for en ikke -eksisterende effekt.

Bilde
Bilde

Optikk . Det skal bemerkes at full-frame teknologi stiller høye krav til kvaliteten på en slik parameter som optikk. Av denne grunn, før du kjøper, må du nøye studere linsene som passer for utstyret, ellers kan bildekvaliteten ikke glede brukeren på grunn av at den blir uskarp og mørkere. I dette tilfellet kan det anbefales å bruke vidvinkel- eller raske prime-objektiver.

Bilde
Bilde

Sensorstørrelse . Ikke betal for mye for en stor indikator på denne parameteren. Saken er at sensorens størrelse ikke er ansvarlig for pikselhastigheten. Hvis butikken forsikrer deg om at enheten har en signifikant økt sensorparameter, som er et klart pluss av modellen, og dette er det samme som pikslene, bør du vite at dette ikke er slik. Ved å øke sensorens størrelse øker produsentene avstanden mellom sentrene til de lysfølsomme cellene.

Bilde
Bilde

APS-C eller fullformatskameraer . APS-C er mye mindre og lettere enn søsken i fullformat. Av denne grunn, for upåfallende skyting, er det bedre å velge det første alternativet.

Bilde
Bilde

Beskjære bildet . Hvis du trenger å få et beskåret bilde, anbefaler vi å bruke APS-C. Dette er fordi bakgrunnsbildet fremstår skarpere sammenlignet med alternativer for fullformat.

Bilde
Bilde

Søker . Dette elementet lar deg ta bilder selv i sterkt lys.

Bilde
Bilde

Det er verdt å merke seg at utstyret med et fullmatrisekamera er egnet for kategorien mennesker som vil bruke det sammen med raske objektiver når du tar bilder med høy ISO. I tillegg fullformatsensoren har en lav opptakshastighet.

Det er også verdt å merke seg det alternativer for fullformat er gode for å fokusere en rekke motiver f.eks. når du spiller portretter, da det er viktig å ha god kontroll over skarpheten. Dette er hva full-frame utstyr gjør det mulig å gjøre.

En ekstra fordel med fullformatskameraer er pixeltettheten, som innebærer å få bilder av høy kvalitet.

Det påvirker også arbeidet i svakt lys - i dette tilfellet vil kvaliteten på bildet være på sitt beste.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

I tillegg bemerker vi at utstyr med en avlingsfaktor større enn en er bedre egnet for arbeid med termiske linser.

Anbefalt: