F-klemmer: Oversikt Over Spakklemmer, Universelle Klemmer, 600 Mm Skrueklemmer Og Mer

Innholdsfortegnelse:

Video: F-klemmer: Oversikt Over Spakklemmer, Universelle Klemmer, 600 Mm Skrueklemmer Og Mer

Video: F-klemmer: Oversikt Over Spakklemmer, Universelle Klemmer, 600 Mm Skrueklemmer Og Mer
Video: PT-POWER high current terminals - terminal handling 2024, Kan
F-klemmer: Oversikt Over Spakklemmer, Universelle Klemmer, 600 Mm Skrueklemmer Og Mer
F-klemmer: Oversikt Over Spakklemmer, Universelle Klemmer, 600 Mm Skrueklemmer Og Mer
Anonim

Når du utfører låsesmed eller sveisearbeid, står mesteren ofte overfor behovet for ekstra støtte eller fiksering av deler. Til dette bruker de vanligvis klemmer … Dette er slike små hjelpere, hvis mester hver mester veldig fort blir vant til og ikke lenger kan jobbe uten dem. I dagens artikkel vil vi se på F-formede klemmer, deres funksjoner og varianter.

Særegenheter

En klemme av denne typen er vurdert det beste for langvarig bruk i snekkerverkstedet . Dette verktøyet skylder sin lange levetid en tykk stålskinne. Det er hun som sikrer verktøyets holdbarhet. På grunn av hakkene på den bevegelige stangen, er muligheten for forskyvning utelukket under klemming.

Bilde
Bilde

Avhengig av modell er det plastputer på kjevene for å forhindre bulker i treverket under stramming.

De viktigste fordelene med dette verktøyet er:

  • stor trådhøyde, som sikrer langt arbeid uten å skli;
  • utformingen av skyvedelen er veldig praktisk for rask størrelse;
  • en slik klemme er universell og kan brukes under alle forhold og arbeid.
Bilde
Bilde

Uansett hvor godt verktøyet er, har det alltid sine ulemper, nemlig:

  • for å klemme, må du bruke begge hender:
  • Hvis klemmen er for stram, kan guiden bøyes.

Dette produktet brukes hovedsakelig til arbeid med tre, noe som betyr at den siste av manglene i dette tilfellet ikke er forferdelig, siden det ikke vil være mulig å komprimere tre med slik kraft uten å deformere det.

Bilde
Bilde

Varianter

Ved å bruke klemmer i arbeidet ditt, er det verdt å huske at de er mye svakere enn en skrustikke, derfor kan de ikke betraktes som en pålitelig lås .… I tillegg er klemmekapasitetene begrenset av dimensjonene til klemmerammen. Derfor, for pålitelig fiksering av arbeidsstykket, er det nødvendig å bruke flere klemmer samtidig. Hvis du trenger å lime snekkerplaten, vil dette kreve mer enn et dusin enheter.

Snekkere har et ordtak "det er aldri for mange klemmer", og jo mer pålitelige og sterkere de limte overflatene er, desto bedre blir resultatet.

Bilde
Bilde

Klemmen kan være laget av tre eller metall . Metall modeller mye mer holdbar og varer lenger enn sine trekonkurrenter, og de er heller ikke redde for fuktighet. Metallarmaturer kan ikke bare fikse arbeidsstykket, men også trykke med nødvendig kraft. Dette punktet er veldig viktig når du arbeider med kledningsdeler, der bulker er uakseptable.

Bilde
Bilde

Det er mange forskjellige klemmer:

  • F-formet;
  • G-formet;
  • for hjørnesamlinger;
  • for endepassform;
  • fjærmekanismer;
  • skru;
  • rør;
  • spak;
  • Automatisk;
  • teip.
Bilde
Bilde

Hver type trykkverktøy utfører en bestemt type arbeid . Det er ingen veldig gode slags klemmer som passer til alle anledninger. Som med alle andre enheter må du vite hvordan du bruker klemmer og vite formålet.

Bilde
Bilde

Produsenter

Tenk på flere produsenter av F-klemmer som finnes på disken i en hvilken som helst verktøybutikk

Matrise … Dette selskapet har produsert håndverktøy siden 2003. Listen over merkevarer er ganske stor - den inkluderer låsesmed, snekring, skjæring, konstruksjon og etterbehandling og måleverktøy, blant hvilke det er F -formede klemmer. Selskapet holder prisen innenfor budsjettkategorien og jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på produktene. I løpet av de siste årene har merket begynt å produsere elektroverktøy. Verktøyene til dette selskapet er pålitelige og enkle å bruke. F-klemmene har et godt belegg som ikke lar gnidningsdeler ruste i lang tid, og den smidde delen er holdbar og varer veldig lenge

Bilde
Bilde

Sparta … Dette firmaet har som mål å tilby det nødvendige verktøyet til den gjennomsnittlige kjøperen. Produktene er ikke kompliserte og kan hjelpe på et hjemmeværksted eller ved reparasjon av en bil. Klemmene fra denne produsenten har et trehåndtak, smidde svamper og et belegg som beskytter verktøyet mot korrosjon.

Bilde
Bilde

Ekkelt . Dette er et merke som posisjonerer seg som en produsent av profesjonelle verktøy, og deres forbrukere er spesialister som tilbyr tjenester på et høyt nivå. Klemmer av dette merket har en sperremekanisme og et metallhus. Disse produktene kan klemme arbeidsstykker med en tykkelse på over 600 mm. Det originale instrumentet vil vare i mange år.

Anbefalt: