Moldex ørepropper: Tennplugger, Pocket Pak, Ingen Snor Og Med Den, Antistøymodeller For Arbeid. Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Moldex ørepropper: Tennplugger, Pocket Pak, Ingen Snor Og Med Den, Antistøymodeller For Arbeid. Anmeldelser

Video: Moldex ørepropper: Tennplugger, Pocket Pak, Ingen Snor Og Med Den, Antistøymodeller For Arbeid. Anmeldelser
Video: Как использовать восковые беруши. Идеальный выбор для сна и плавания. Шумоподавление. Ушная защита 2024, Kan
Moldex ørepropper: Tennplugger, Pocket Pak, Ingen Snor Og Med Den, Antistøymodeller For Arbeid. Anmeldelser
Moldex ørepropper: Tennplugger, Pocket Pak, Ingen Snor Og Med Den, Antistøymodeller For Arbeid. Anmeldelser
Anonim

Ørepropper er enheter designet for å beskytte øregangene mot ekstern støy i løpet av dagen og natten. I artikkelen vil vi gå gjennom Moldex ørepropper og introdusere leseren for deres varianter. Vi vil fortelle deg hvilke fordeler og ulemper de har, vi vil gi anbefalinger om valget. Her er en generalisert konklusjon, som vi vil trekke basert på anmeldelser fra de fleste kjøpere av dette produktet.

Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Støyfrie ørepropper, som oftere kalles ørepropper, er bare nyttige hvis du finner et pålitelig produkt av høy kvalitet.

Moldex er et hørselsvernfirma som stoler på av fagfolk fra hele verden . Ved produksjon av ørefester bruker de materialer som er trygge for menneskers helse. Både engangsprodukter og gjenbrukbare produkter er tilgjengelige. Produktet har en vakker design og er behagelig å bruke.

Utvalget av applikasjoner for ørepropper er enormt. Moldex ørepropper brukes hjemme til å sove, på jobb, på flyet og når du er på reise.

Fordeler med å bruke Moldex -modeller:

  • gi muligheten til å sove bekymringsløst om natten;
  • lar deg studere stille i et støyende rom;
  • beskytter mot hørselstap forårsaket av høy lyd;
  • ikke skade brukeren hvis bruksanvisningen følges.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Feil:

  • feil bruk av ørepropper kan skade øreåpningen;
  • feil størrelse fører enten til ubehag i auricleen, eller til at produktet faller ut av det;
  • kan ikke brukes til beskyttelse mot vann;
  • uønsket å bruke ved kraftig smuss eller formendringer.
Bilde
Bilde

Kontraindikasjoner for bruk av ørepropper:

  • individuell intoleranse;
  • øregangbetennelse og mellomørebetennelse.

Hvis du føler deg ukomfortabel, fjern øreproppene umiddelbart. Manglende overholdelse av anbefalingene kan påvirke produktets beskyttende egenskaper.

Varianter

Først og fremst vil vi vurdere engangsmodeller laget av et behagelig og mykt materiale - polyuretanskum, noe som gjør dem lettere å bruke.

Tennplugger Ørepropper har en attraktiv farge, konisk form og beskytter mot støy i 35 dB -området. Finnes i sortiment uten og med blonder. Blonder gjør det mulig å ha produkter rundt halsen under pauser i arbeidet. Tennplugger Soft -modeller er pakket i myk individuell emballasje. Pakken inneholder ett par.

Ørepropper i en praktisk polystyrenlomme Tennplugger Pocketpak inkluderer 2 par ørepropper. Det er samme modell med totalt 10 varer per pakke. eller 5 par - det er det mest lønnsomme å kjøpe dem på grunn av den lavere prisen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Pura Fit ørepropper er designet for å beskytte hørselsorganer mot høye støynivåer med en absorpsjonskapasitet på 36 dB. Ett par i en myk pakke.

Det er en lommepakke som inneholder 4 par.

Det skjer med og uten blonder. De har en klassisk form og en behagelig lys grønn farge.

Bilde
Bilde

Ørepropper konturer små - veldig behagelige beskyttelsesmidler mot lydbølger på 35 dB, deres anatomiske form tilpasser seg øreåpningen. Det er pakker som inneholder 2, 4 eller 5 par. Finnes i 2 størrelser, inkludert en liten størrelse.

Bilde
Bilde

Alle beskrevne modeller kan brukes til å sove. De beskytter også hørselen under høy musikk, gjør det lettere å fly i et fly og drukner arbeidsstøy.

Pakning av silikonkometer Er gjenbrukbare produkter designet for å beskytte mot langvarig eksponering for støy på 25 dB. Laget av termoplastisk elastomermateriale, behagelig for kroppen. Produktene kan vaskes. Lagret i en praktisk Pocketpak. Det finnes modeller med og uten blonder.

Comets Pack er myke og fleksible ørepropper . Beskytter hørsel mot høy musikk, arbeidslyder og hjelper under flyturen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valg anbefalinger

Det er ganske mange tilbud av innsatser, og for at de skal tjene effektivt må du velge dem riktig. Vær oppmerksom på flere viktige punkter når du velger.

  • Sammensetningen av materialet . Jo mer elastisk den er, desto mer behagelig er den å ha på grunn av evnen til å ta form av øregangen, som et resultat av at det er en høy kvalitet absorpsjon av fremmede lyder. Hvis øregangen ikke er fullstendig fylt med agenten, blir eksterne lyder hørbare.
  • Mykhet . Ørepropper skal ikke tillates å knuse og forårsake ubehag. Belegget skal være glatt - selv en liten defekt kan forårsake skade på huden. Gjenbrukbare produkter bør endres når mykheten reduseres, ellers er hudirritasjon sannsynlig.
  • Størrelsen . Store produkter kan være ubehagelige å ha på, små kan være vanskelige å fjerne fra øret.
  • Sikkerhet . Produkter bør ikke forårsake betennelse og infeksjon.
  • Bære komfort . Velg ørepropper som enkelt kan settes inn og fjernes. Kantene på de slitte gjenstandene skal stikke litt ut, men ikke stikke utover auricleen.
  • Lyddemping . Ørepropper kan delvis redusere støynivået eller blokkere det helt. Velg modellen med det nødvendige lydabsorberingsnivået.
  • Å finne det perfekte produktet fungerer ikke alltid første gangen . Men tatt hensyn til anbefalingene gitt, kan du velge det mest vellykkede alternativet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anmeldelser

Det mest uttrykksfulle med noe produkt er ikke en reklamekampanje eller en historie om en produsent, men reelle anmeldelser av forbrukere som allerede har prøvd å bruke det i praksis. De fleste av brukerne av Moldex-antistøy-ørepropper er enige i sine synspunkter.

For det første fremhever forbrukerne materialets høye kvalitet og hygiene, komfortabel plassering av produkter inne i øregangen og et godt støynivå.

Det er behagelig å sove i ørepropper, på jobb, det er praktisk å ta dem med deg.

Brukere fremhever også vakre farger, et bredt utvalg av sortiment og andre egenskaper

Av manglene bemerker noen kjøpere ufullstendig støydemping, ikke alle lyder er blokkert. Og også, over tid, går de lydisolerende egenskapene til produkter noen ganger tapt.

Bilde
Bilde

Moldex ørepropper har fremdeles et betydelig antall positive egenskaper og kan velges for bruk.

Gjennomgang av Moldex tennplugger 35db ørepropper i video.

Anbefalt: