Ohropax ørepropper: Voks Classic 20 Stk. Og Myke, Andre ørepropper For å Sove. Hvordan Bruker Jeg Dem?

Innholdsfortegnelse:

Video: Ohropax ørepropper: Voks Classic 20 Stk. Og Myke, Andre ørepropper For å Sove. Hvordan Bruker Jeg Dem?

Video: Ohropax ørepropper: Voks Classic 20 Stk. Og Myke, Andre ørepropper For å Sove. Hvordan Bruker Jeg Dem?
Video: Best Earplugs For Sleeping - Will One Work For You? 2024, Kan
Ohropax ørepropper: Voks Classic 20 Stk. Og Myke, Andre ørepropper For å Sove. Hvordan Bruker Jeg Dem?
Ohropax ørepropper: Voks Classic 20 Stk. Og Myke, Andre ørepropper For å Sove. Hvordan Bruker Jeg Dem?
Anonim

Under forholdene i det moderne liv blir de fleste utsatt for forskjellige lyder og lyder, både om dagen og om natten. Og hvis fremmede lyder på gaten er en vanlig forekomst, mens vi er på jobb eller i vår egen leilighet, kan lyder påvirke effektiviteten og søvnkvaliteten negativt, forstyrre god hvile.

For å bli kvitt effekten av fremmedlyder, er mange vant til å bruke ørepropper under arbeid eller hvile . I tillegg kan de hvis yrke er knyttet til arbeidet med maskiner og instrumenter som avgir en høy lyd, så vel som idrettsutøvere som er involvert i vannsport, ikke klare seg uten bruk av slike enheter.

Bilde
Bilde

Særegenheter

Det første selskapet som har patent på og frigjort ørepropper under sitt eget merke, er selskapet Ohropax , men det skjedde i 1907 . Selskapet fortsetter sitt vellykkede arbeid med produksjon av midler for å beskytte mot effekten av ekstern støy og for tiden.

De første produktene som ble utgitt under det verdensberømte merket, var laget av en blanding av voks, bomullsull og vaselin . Selskapet bruker fremdeles denne proprietære blandingen i dag. Disse øreproppene er tilgjengelige i en produktlinje som heter Ohropax Classic.

Bilde
Bilde

På 60 -tallet av det tjuende århundre, den første silikon modeller , siden de forrige ikke holdt formen godt i den varme sesongen og ikke var egnet for bruk i vann. Så ørepropper laget av vanntett og isolerende silikon av høy kvalitet brukes nå aktivt av musikere og svømmere.

Etter ytterligere 10 år ble de første utgitt ørepropper i skum som absorberte mer støy og la mindre press på auricleen.

I dag er produkter laget av polypropylen veldig populære, selv om sammensetningen av det kunstige materialet for fremstilling har endret seg noe.

Bilde
Bilde

Utvalg av sortiment

Ohropax er nå den ledende produsenten av personlige lydabsorberende produkter .… Produsentens produkter er representert av flere linjer med både spesialiserte og husholdnings ørepropper.

Alle ørepropper er laget av forskjellige materialer, har forskjellige størrelser og forskjellige nivåer av lydabsorpsjon.

For å velge det riktige alternativet for slikt personlig verneutstyr, må du gjøre deg kjent med produktutvalget på produsentens offisielle nettsted. Følgende typer ørepropper tilbys for kjøp.

Ohropax Classic . Voksprodukter er gode for å sove. De har et gjennomsnittlig støynivå - opptil 27 dB, laget av voks. En pakke kan inneholde 12 eller 20 stykker.

Bilde
Bilde

Ohropax Soft, Ohropax Mini Soft, Ohropax Color . Universelle ørepropper laget av polypropylenskum. De har en gjennomsnittlig støyreduksjon - opptil 35 dB. En pakke inneholder 8 flerfargede ørepropper (farge) eller 8 ørepropper i nøytrale farger (myke).

Mini -serien er egnet for de med en liten øregang.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ohropax Silicon, Ohropax Silicon Clear … Universelle modeller laget av fargeløs silikon av medisinsk kvalitet. Absorber lyder opptil 23 dB. De produseres i mengden 6 stykker per 1 pakke.

Denne serien inkluderer Aqua ørepropper som er egnet for vannsport.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ohropax Multi . Allsidig verneutstyr for støyende arbeid. Laget av silikonark. Absorberer støy opptil 35 dB. De er fargerike og utstyrt med en ledning. Det er bare 1 par ørepropper i esken.

Bilde
Bilde

Hvordan å bruke?

Før du begynner å bruke, må du lese instruksjonene som er inkludert i hver pakke med ørepropper. Under påføring bør produsentens anbefalinger følges.

  1. Fjern emballasjen.
  2. Sett ørepropper inn i auricleen. Det anbefales ikke å senke øreproppene for dypt for å unngå å skade trommehinnen.
  3. Etter bruk må du fjerne øreproppene forsiktig, rengjøre og oppbevare.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Siden øreproppene kommer i kontakt med ørevoksen, er det det risikoen for bakterier på overflaten.

For å forhindre utvikling av sykdommer trenger produkter konstant behandling med en spesiell desinfeksjonsløsning, alkohol eller hydrogenperoksid. I tillegg må støv, direkte sollys og andre forurensninger ikke falle på overflaten.

Produktene må lagres tett lukket beholder eller spesialkasse.

Anbefalt: