Acer -projektorer: X118, X118H Og Andre Videoprojektorer, Lamper For Multimedia Og DLP Kinoprojektorer

Innholdsfortegnelse:

Video: Acer -projektorer: X118, X118H Og Andre Videoprojektorer, Lamper For Multimedia Og DLP Kinoprojektorer

Video: Acer -projektorer: X118, X118H Og Andre Videoprojektorer, Lamper For Multimedia Og DLP Kinoprojektorer
Video: DLP проектор Acer X122 обзор, тестирование 2024, Kan
Acer -projektorer: X118, X118H Og Andre Videoprojektorer, Lamper For Multimedia Og DLP Kinoprojektorer
Acer -projektorer: X118, X118H Og Andre Videoprojektorer, Lamper For Multimedia Og DLP Kinoprojektorer
Anonim

Mange teknologier brukes til å kringkaste bilder. Projektorer kan til og med være i lommestørrelse og lette å bære. Profesjonelle modeller fra Acer kan brukes til både hjemmekino og offentlig kino . Når du velger, bør du umiddelbart tenke på erstatningslamper for en bestemt enhet.

Særegenheter

Acer tilbyr høykvalitets projektorer med en relativt rimelig prislapp. Enhetene er delt inn i 4 klasser , hver er forent av et sett med egenskaper. Så kompakte projektorer er små, men de gir et bilde av høy kvalitet på kort avstand. Universelle modeller kan brukes både hjemme og på jobben. Vanligvis brukes de til presentasjoner.

Bilde
Bilde

Hjemmeprojektorer beregnet for amatørkino. De har en attraktiv pris og et optimalt sett med egenskaper. Profesjonelle modeller lar deg oppnå bildet av høyeste kvalitet under alle forhold.

Prisen på modellene er litt høyere, men teknologien er også mer avansert.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære modeller

Hele serien til produsenten er delt inn i hjemme, profesjonelle, allsidige og bærbare projektorer . Hver gruppe har modeller som er veldig populære blant kjøpere. Hjemmeprojektorer kan brukes med store skjermer, ca 760 cm. De beste modellene i denne klassen presenteres nedenfor.

V9800 … Projeksjonsforholdet er 1, 36: 2, 03. Dette gjør at modellen kan brukes i et rom med et lite område. Sendingsavstanden varierer innen 4, 28-5, 42 meter. Installert 1 lampe av UHP -type med en effekt på 240 watt. I standardmodus er levetiden 3000 timer. Modellen fikk takfeste.

Bilde
Bilde

H7550BD . Maksimal oppløsning er designet for en stor skjerm på 1920x1200 piksler. Projeksjonsforholdet er 1, 15: 1, 5: 1. Det er 1 OSRAM -lampe med en effekt på 210 watt. Levetiden under standardbelastning er 4000 timer. Takfeste brukes til installasjon.

Bilde
Bilde

H6810 . Modellen er montert i taket og har en egen oppløsning på 3840x2160 piksler. Kasteforholdet er 1,47: 1,76. 1 240W UHP -lampe brukes. Reservene vil vare i 4000 timers arbeid. Det er mulig å nyte monolyd takket være en 10W høyttaler.

Bilde
Bilde

Allsidige multimediaprojektorer egnet for vanlig bruk hjemme eller på jobb. Modeller lar deg nyte et levende bilde med maksimale detaljer. Støtter DLP® 3D Ready2. Vurder universelle modeller til den beste prisen.

X1323WH . Enheten har en oppløsning på 1280x800. Projeksjonsforholdet er 1, 55: 1, 7. Modellen bruker 1 lampe, som kan fungere i standardmodus i omtrent 5000 timer. Projiseringsmetoden er frontal. Det er en 3W høyttaler. Det skal bemerkes at modellen er ganske lett, ikke mer enn 2,5 kg. I tillegg tilbyr produsenten et støvfilter og 3D -briller.

Bilde
Bilde

P150 . En optimal filmprojektor med et godt bilde. Projeksjonsforholdet er 1, 13: 1, 47. En middels kraftig lampe er installert inne, som kan fungere 5000 timer i standard drift. Monolyd leveres av 1 sender med en effekt på 3 W.

Bilde
Bilde

X118 og X118H . Modellene skiller seg ikke vesentlig ut, så de kan kombineres. Populariteten deres er også omtrent den samme. Projeksjonsforholdet er ganske stort - 1, 94: 2, 16, enheten er egnet for rom med alle områder. En 203 W lampe kan fungere i standardmodus i ca 4000 timer.

Bilde
Bilde

Acer bærbar LED -serie lar deg dele ideene dine med andre hvor som helst. Bærbare LED -modeller er ikke mer enn 24,5 mm tykke. Det er praktisk å ta dem med deg. Blant de populære modellene er følgende.

K650i . Projektoren leveres med et sett med 3D -briller. Enheten har ganske gode indikatorer som lar deg nyte bilder av høy kvalitet. Det er bare viktig å skape optimale forhold for applikasjonen. Projeksjonsforholdet er lik 1: 1. Det brukes en LED -lampe, som er i stand til å fungere opptil 20 000 timer i standardmodus. Det er 2 høyttalere på 5W hver, som gir stereolyd av høy kvalitet.

Bilde
Bilde

C200 … Modellen veier bare 350 gram og er praktisk talt vektløs. Projeksjonsforholdet til en bærbar projektor er 1: 1. Den opprinnelige ekspansjonen er liten, bare 854x480 piksler, men maksimum når 1600x1200 piksler.

Bilde
Bilde

K138STi . Settet inneholder 3D -briller. Den opprinnelige oppløsningen er 1280x800 piksler. Kastforholdet er generelt lite, bare 0, 8. Det er 2 høyttalere på 3 watt hver, noe som gir stereolyd. Interessant nok fikk modellen et 400 mAh Li-Ion-batteri. Dette er nok til 2,5 timers batterilevetid.

Bilde
Bilde

En klar og lys projeksjon gjør det mulig å oppfatte materialet mye bedre. Profesjonelle projektorer fra Acer gir høy oppløsning og et realistisk bilde. Ny teknologi lar deg ikke bekymre deg for de små tingene. Blant de beste profesjonelle modellene er følgende verdt å markere.

P8800 . Projektoren leverer 5000 lumen lysstyrke. Dette lar deg opprettholde klarhet over en lang avstand til skjermen. Interessant nok kan modellen også brukes utendørs. Ny teknologi forbedrer kontrast og fargespekter. Det er mulig å se videoer i 4K -format. Kasteforholdet er 1,35: 2,63. Modellen er utstyrt med 1 465 watt UHP -lampe. Hun kan jobbe i standardmodus i 2000 timer.

Bilde
Bilde

Acer Lens FL701ST . Ganske interessant videoprojektor med en oppløsning på 1920x1200 piksler. En 370 watt lampe er installert inne. Den kan fungere med optimale belastninger i 1500 timer. Det er en mulighet til å nyte stereolyd. For dette er høyttalere med en effekt på 3 watt installert. DLP -teknologi brukes til kringkasting.

Bilde
Bilde

Projektorlamper

Bildekvaliteten på en bred skjerm er direkte avhengig av lysarmaturen. Det er ganske mange alternativer for projektorlamper fra Acer, men det er verdt å vurdere de mest populære modellene.

X1261p . Pålitelige og moderne lamper er rimelige. Sendingsparametrene er forbedret, du kan overføre et bilde over en lang avstand. Lang levetid, selv om den brukes i flere timer uten avbrudd. Erstattet med modulen.

Bilde
Bilde

X1240 … En lampe av høy kvalitet som kan installeres på forskjellige modeller av projektorer. Til en lav pris, frivillig høy effekt. En god arbeidsressurs uten avbrudd. Når du bytter lampe, er det ikke nødvendig å fjerne hele modulen. Et bilde av høy kvalitet overføres over en lang avstand.

Bilde
Bilde

X110 . En god indikator på kraft og allsidighet, sammen med en rimelig pris, gjør denne lampemodellen ganske populær. Det er bemerkelsesverdig at enheten bruker en liten mengde strøm. Du kan erstatte den uten en modul.

Bilde
Bilde

X152h . Denne lampen har en imponerende prislapp. Delen kan brukes over en lengre periode, mens den bruker energi økonomisk. Når du bytter ut, trenger du ikke å fjerne hele modulen. Bildekvaliteten er forbedret og den overføres over en lang avstand. Det er den lange levetiden som gjør denne modellen populær, uavhengig av kostnaden.

Bilde
Bilde

S5201 . Den forbedrede modellen oppfyller alle brukerens forventninger. Til en lav pris gir enheten god kraft. Kringkastingsbildet er forbedret. Den lange levetiden reduseres ikke selv ved kontinuerlig bruk i flere timer. Det er verdt å merke seg at lamper bruker ganske mye strøm. Det anbefales å bytte den ut sammen med modulen, men det er mulig å ikke fjerne den.

Bilde
Bilde

X1130p . Den moderne modellen er dyr. Kraften til enheten er ganske høy, overføringsavstanden for overføringen er imponerende. I dette tilfellet bruker lampen en moderat mengde strøm.

Bilde
Bilde

X112h . Denne lampen regnes som en av de beste. Ganske høy pris og god kvalitet. I dette tilfellet bruker enheten en liten mengde strøm. Lang levetid. Lampen brukes sammen med profesjonelle projektorer. Om nødvendig kan den brukes i et rom med et lite område.

Bilde
Bilde

X1111 . Moderne utstyr med høy ytelse. Det er sant at lampens pris er imponerende. Kvaliteten på det overførte bildet er rett og slett utmerket. Samtidig bruker modellen strøm relativt økonomisk. Den lange levetiden er også hyggelig.

Bilde
Bilde

Det bør bemerkes at noen lamper er designet for spesifikke modeller av Acer -projektorer . Når du velger, bør du bli veiledet på anbefalinger fra produsenten. Dette er den eneste måten å oppnå maksimal bildekvalitet på bildet. Samme bytt lampen med modulen hvis det kreves av instruksjonen.

Ellers vil delen vare mye mindre timer enn oppgitt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Utvalgskriterier

Projektoren lar deg kringkaste et bilde på skjermen og nyte et bilde eller video av høy kvalitet. De viktigste utvalgskriteriene presenteres nedenfor.

  1. Vilkår for bruk … For kontorer brukes projektorer med høy lysstyrke, som gir et klart bilde under ekstra kunstig belysning. Hjemmemodeller betjenes med slukket lys, så de gir maksimal kontrast og fargegjengivelse av høy kvalitet. Profesjonelle projektorer er designet for konferanserom og andre store rom. Slike modeller kan brukes utendørs.
  2. Lysstyrke . I egenskapene er dette navnet på lysstrømmen, som måles i lumen. Dessuten er denne indikatoren tilgjengelig i den lyseste driftsmodusen på en hvit skjerm. Du må være forsiktig med denne egenskapen. I praksis brukes full lysstyrke sjelden på grunn av fargegradering. I mørket er imidlertid 1500 lumen tilstrekkelig for en 130 "skjerm, og for en 80" skjerm 600 lumen.
  3. Bildekvalitet … Maksimal klarhet og kontrast er viktig når du ser filmer i en kino, om enn hjemme. For presentasjoner kan du velge gjennomsnittskarakteristikkene.
  4. Installasjon og parametere for rommet . Det er viktig å ta hensyn til projeksjonsforholdet. Hvis indikatoren er stor, kalles projektoren telefoto. Tallene representerer forholdet mellom avstanden fra enheten til flyet og bredden på skjermen. Det er viktig å forstå at med et 2: 1 -forhold kan du få et bilde på 2 meter i en avstand fra projektoren på 4 meter. For små mellomrom er det bedre å velge modeller med kort kast.
  5. Ressurser til lamper . Driftstiden avhenger direkte av modusen der projektoren skal brukes. Å bytte lamper er vanligvis ikke noe problem, men det bør vurderes på forhånd. Det skal bemerkes at i lagringsmodus reduseres ikke bare lysstyrken, men også støyen. Noen ganger er projektoren mye mer behagelig å bruke. Det er også laserprojektorer som varer mye lenger enn lampe.

Anbefalt: