Barneseng I Metall (20 Bilder): Smidde Modeller Av Metallkrybber For Barn

Innholdsfortegnelse:

Video: Barneseng I Metall (20 Bilder): Smidde Modeller Av Metallkrybber For Barn

Video: Barneseng I Metall (20 Bilder): Smidde Modeller Av Metallkrybber For Barn
Video: Streets of Philadelphia, Kensington Ave Story, Her er hva som skjedde i dag, tirsdag 7. september 2021. 2024, April
Barneseng I Metall (20 Bilder): Smidde Modeller Av Metallkrybber For Barn
Barneseng I Metall (20 Bilder): Smidde Modeller Av Metallkrybber For Barn
Anonim

Smijernssenger får stadig mer popularitet i disse dager. Klassisk eller Provence -stil - de vil tilføre soverommet ditt en spesiell sjarm. På grunn av deres styrke, sikkerhet, allsidighet og forskjellige former, er de ideelle for et barnerom.

Det er mange modeller på markedet for barn i alle aldre - fra barnesenger for nyfødte til stilige tenåringssenger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter av metall barnesenger

Ved opprettelsen av smijernssenger brukes moderne teknologi, takket være dette er modellene holdbare og ser samtidig stilige ut. Metall er et miljøvennlig materiale, lett å bruke. Hygiene er en av faktorene foreldre foretrekker når de velger møbler til barnehagen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Med en køye

Enkeltsenger i metall vil appellere til både gutter og jenter. For gutter er beherskete modeller, uten mønstre, mer egnet. Senger for jenter kan enten være klassiske former eller vogner med metallgardinstøtter. Metoden med kald smiing gjør sengen myk og luftig. Åpningsmønstre og baldakin gir modellene en spesiell ømhet.

Ovenfra er metallrammen behandlet med pulvermaling, noe som gjør det mulig å male produktet i forskjellige nyanser . En rekke farger lar deg velge et alternativ for alle aldre, kjønn og interiør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

To nivåer

Denne typen senger er veldig etterspurt, spesielt når du trenger å plassere to senger i en liten barnehage. Produsenter tilbyr modeller av forskjellige priser og design. Disse kan enten være konservative alternativer, bestående av bare to køyer med stige, eller mer komplekse design med alle slags hyller for oppbevaring av sengetøy eller leker. Barn er spesielt fornøyd med muligheten til å gå i trapper. Denne sengen er et ekstra sted for spill.

Køyesenger ser veldig imponerende ut, mens de er kompakte, noe som gjør at du kan frigjøre plass i barnehagen betydelig . Senger i 2 etasjer har en sterk, forsterket metallramme; alle modellene har beskyttende støtfangere. Foreldre trenger ikke bekymre seg for barna sine. Den andre delen vil fullt ut støtte to barns vekt.

Noen produsenter produserer køyesenger i metall. Om nødvendig kan strukturen demonteres i to enkeltsenger, noe som er veldig praktisk.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Krybber i metall for barn

Produksjonsbedrifter produserer metallsenger selv for babyer. De er ikke mindre trygge enn de mer kjente trealternativene. Konstruksjoner kan være av følgende typer:

Vugge barneseng . Disse barnesengene er designet spesielt for de minste og er en vugge der det er praktisk å rocke et barn. Vuggene er utelukkende laget av metallelementer, og tilstedeværelsen av spesielle sider og påliteligheten til metallrammen sikrer barnets fulle sikkerhet. Produsenter utstyrer vuggene med hjul som gjør det enkelt å flytte det rundt i leiligheten. Foreldre foretrekker ofte slike modeller på grunn av lave kostnader, kompakthet og lette vekt. Noen produsenter installerer i vuggene en mekanisme for automatisk å vippe et barn og en mobil med leker over hode på vuggen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En barneseng med en pendel . Disse modellene er også etterspurt. Pendelen forenkler prosessen med å rocke et barn.

Det er 3 varianter av pendeldesign:

  1. tverrgående - utstyrt med en spesiell enhet som rocker sengen fra side til side;
  2. langsgående - sving frem og tilbake på spesielle løpere.
  3. universell - barnets reisesyke skjer manuelt.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Blant fordelene er:

  • styrke, pålitelighet - metallsenger er ikke utsatt for deformasjon, temperatur- og fuktighetsendringer er ikke farlige for dem;
  • Slitestyrke;
  • miljøvennlighet av materialet, høye hygieniske egenskaper.

Ulempene med metallsenger bør bare bemerkes følsomheten for rust med dårlig kvalitet på deler og de høye kostnadene for håndlagde produkter. Selvfølgelig reduserer serieproduksjonen kostnadene for modeller betydelig flere ganger.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgtips

Når du velger metallsenger Vær spesielt oppmerksom på følgende punkter:

  • fravær av skarpe hjørner - på denne måten reduserer du sannsynligheten for skade på barnet;
  • tilstedeværelsen av sider er en forutsetning for 2-lags strukturer, samt kvaliteten på fikseringselementene;
  • ingen riper og bulker;
  • strukturens stabilitet.

En kvalitetsseng i metall vil glede foreldre og barn i mange år.

Anbefalt: