Hyller Med Dører: Med Lamelldører Og Hyller, Lave Hyller Med Skyvedører For Hjemmet Og Andre Modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: Hyller Med Dører: Med Lamelldører Og Hyller, Lave Hyller Med Skyvedører For Hjemmet Og Andre Modeller

Video: Hyller Med Dører: Med Lamelldører Og Hyller, Lave Hyller Med Skyvedører For Hjemmet Og Andre Modeller
Video: Montering skyvedørsgarderobe 2024, April
Hyller Med Dører: Med Lamelldører Og Hyller, Lave Hyller Med Skyvedører For Hjemmet Og Andre Modeller
Hyller Med Dører: Med Lamelldører Og Hyller, Lave Hyller Med Skyvedører For Hjemmet Og Andre Modeller
Anonim

Rack - komfortable og funksjonelle møbler. Takket være denne designen kan du gi rommet et komplett utseende, gjøre utformingen av rommet mer interessant, holde alt i orden på strengt angitte steder. Derfor vil det være veldig nyttig å vite alt om hyller med dører.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Hyller med dører er ganske populære møbler; de kan kjøpes i hvilken som helst møbelbutikk eller gjøres på bestilling, og i noen tilfeller laget av deg selv. Men her er det allerede viktig å ha minst noen ferdigheter i å jobbe med tre og de nødvendige verktøyene.

Slike stativer kan lages av forskjellige materialer:

  • tre;
  • metall;
  • plast;
  • glass;
  • kombinerte materialer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Denne typen møbler kan plasseres både i forskjellige rom i hus og leiligheter, og på kontorer og bedrifter.

De kan brukes til å lagre helt forskjellige ting . Bøker, samlinger og ganske enkelt nødvendige småting vil se like bra ut i dem. I bedrifter kan de være uunnværlige for lagring av dokumenter, i utdanningsinstitusjoner - for forskjellige håndbøker og i medisinske institusjoner - for medisiner. Kort sagt, brukstilfellene er veldig forskjellige. Størrelser kan også variere, det samme kan fargeskjemaet, som lar deg velge riktig alternativ for ethvert interiør. Prisen på slike produkter kan også være forskjellig - alt avhenger av materiale, størrelse og tilleggsdetaljer.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Hyller designet for lagring av forskjellige ting kan variere i utseende. Her er noen faktorer som kan kategoriseres som følger.

  • Dimensjoner … Slike møbler kan ha forskjellige høyder. Stativet kan enten være veldig høyt, opp til taket, eller lav eller middels størrelse. Hyllene selv kan også variere - i noen kan dybden være 20 cm, i andre kan den være opptil 30 cm.
  • Design . Det kan være en rekke alternativer her. Delvis kan stativet være med åpne hyller, og delvis med skyvedører. Og det er også et alternativ med åpne hyller nederst og med lukkede skap øverst. Du kan ofte finne en modell med lavere skuffer og lukkede hyller med dører på den ene siden og åpne på den andre.
  • Materialer … Selve dørene kan være laget av tre eller glass. Et stativ med gjennomsiktige dører lar deg plassere vakre ting på hyllene du ikke trenger å skjule i det hele tatt. Tre ser også bra ut, men bak dem kan det være de mest nødvendige tingene, som, selv om de er plassert i perfekt rekkefølge, ikke skaper mye skjønnhet når de er åpne.
  • Fargespekter … Oftest kan stativer finnes i tradisjonelle farger: hvit, grå, svart, beige, brun. Men hvis vi snakker om et barnerom, kan det være noen farger: blå, oransje, rosa og andre.

  • Ekstra detaljer . Racket kan ha noen ekstra nyanser. Vær for eksempel i form av en transformator, når du kan trekke ut flere hyller om nødvendig, endre høyden. Stativet kan inneholde belysning, dekorative elementer - smiing, utskjæring, mønstre på glass og mye mer.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nyanser av valg

Når du velger et stativ, må du vite nøyaktig til hvilket formål det vil være beregnet. Hvis dette er et fungerende alternativ, vil et strengt og viktigst, praktisk alternativ gjøre, hvor du kan passe alle dokumentene og ordne dem i rekkefølge.

Forutsatt at møblene er beregnet for hjemmet og vil dekorere stuen, må du ta hensyn til rommets generelle stil, ut fra dette . Stativet som vil se perfekt ut på loftet er slett ikke egnet for Provence -stilen. Hvis du for eksempel for høyteknologi kan kjøpe et glass- og metallstativ, er det verdt å finne bare en treversjon for landet, og ideelt sett også kunstig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Et annet viktig poeng vil være orientering til det overordnede fargeskjemaet . Hvis alle møblene i rommet er grå, bør stativet være i harmoni med resten av interiøret. Kanskje du bør kjøpe en grå eller hvit versjon, men brun og beige vil allerede være malplassert.

Hvis stativet er kjøpt til en barnehage, må du kjøpe en modell som er lysere, lav og romslig. Slik at barnet er komfortabelt og komfortabelt med et slikt møbel.

Bilde
Bilde

Når du velger også du må ta hensyn til rommets dimensjoner … Racket skal passe inn i den generelle plassen, uten å ta bort ekstra meter, hvis rommet er lite. Forutsatt at det er nok plass, kan du også velge store modeller som har plass til bøker og andre nødvendige ting.

En annen viktig nyanse - du må ta hensyn til fuktigheten i rommet … Hvis stativet for eksempel skal plasseres på et bad, på en balkong eller en veranda, vil en tremodell ikke fungere veldig bra, eller du må sørge for at treet er beskyttet med spesielle impregneringer mot overdreven fuktighet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Eksempler i interiøret

La oss vurdere hva stativer med dører kan være

Hvitelskere vil elske dette alternativet. Et hvitt stativ med gjennomsiktige dører og belysning i et rom med eksepsjonelt lyse farger er ideelt for vakre retter.

Bilde
Bilde

En svart hyllenhet med glassdører mot en hvit vegg ser perfekt ut med sorte møbler og en hvit gulvlampe. Bra sted å lagre bøker

Bilde
Bilde

Et veldig praktisk og funksjonelt alternativ. Det er åpne hyller og forskjellige dører - gjennomsiktige og lukkede. Dette lar deg plassere forskjellige ting på stativet

Bilde
Bilde

Det grå, romslige stativet har hyller i forskjellige dybder, dørene har forskjellige design - svingende og glidende. Men samtidig er det en veldig interessant modell, som er et harmonisk møbel.

Anbefalt: