Grillet Smørbrødsmaskin: Sandwichmaskin For å Lage Lukkede Smørbrød Og Smørbrød, Vaffelmaskin Fra Russell Hobbs Og Andre Populære Produsenter

Innholdsfortegnelse:

Video: Grillet Smørbrødsmaskin: Sandwichmaskin For å Lage Lukkede Smørbrød Og Smørbrød, Vaffelmaskin Fra Russell Hobbs Og Andre Populære Produsenter

Video: Grillet Smørbrødsmaskin: Sandwichmaskin For å Lage Lukkede Smørbrød Og Smørbrød, Vaffelmaskin Fra Russell Hobbs Og Andre Populære Produsenter
Video: Grilled Salmon & Vegetables | Family Grill Recipe by Russell Hobbs 2024, Kan
Grillet Smørbrødsmaskin: Sandwichmaskin For å Lage Lukkede Smørbrød Og Smørbrød, Vaffelmaskin Fra Russell Hobbs Og Andre Populære Produsenter
Grillet Smørbrødsmaskin: Sandwichmaskin For å Lage Lukkede Smørbrød Og Smørbrød, Vaffelmaskin Fra Russell Hobbs Og Andre Populære Produsenter
Anonim

Mange mennesker liker hurtigmat og smørbrød, noe som dessverre kan påvirke helsen din negativt. Imidlertid er det ikke nødvendig å kategorisk nekte raske snacks. Smørbrødmaskinen kan gjøre tørrfôret til et sunnere varmt måltid. Noen modeller inkluderer også vaffeljern og grillfunksjoner, og utvider mulighetene for bruk av apparatene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hovedtrekk

I dag på markedet er det et stort antall profesjonelle elektriske griller med forskjellige funksjoner. For å gjøre det riktige valget og kjøpe en sandwichmaskin som passer for deg, bør du ta hensyn til en rekke grunnleggende parametere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Innvendig plateform

Først må du bestemme hva slags brød du vil bruke. Noen modeller er kun beregnet for steking av vanlig brød. Noen er bare for brødristerbrød. Hvis sandwichmaskinen har firkantede eller trekantede hakk, innebærer det bruk av toastbiter. Hvis enheten har avrundede spor, er den egnet for bruk av vanlig brød.

Det finnes også universelle modeller med en flat type plater . Imidlertid er deres største ulempe at fyllet kan smelte og spre seg over sandwichmaskinen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Størrelse og tilgjengelighet på non-stick belegg

Det finnes flere typer modeller med forskjellige kapasiteter på markedet. Hvis du bor alene, kan du spare penger og få en brødrister med ett eller to rom for smørbrød. Men hvis familien din inkluderer flere mennesker, kan en så liten smørbrødsmaker bare føre til tap. Du mister tid og penger, fordi du må starte tilberedningsprosessen mer enn én gang, noe som vil påvirke forbruket av strøm.

Etter størrelse er det 3 typer sandwichmaskiner:

  • små (1-2 smørbrød);
  • medium (4 smørbrød);
  • store (8 smørbrød).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mangelen på et non-stick belegg kan ødelegge brukeropplevelsen. Brødet vil brenne og feste seg til platene, og de resterende partiklene vil forårsake unødvendig ulempe på grunn av behovet for å rengjøre overflaten. Det beste alternativet i dette tilfellet ville være å kjøpe en sandwichmaskin med flyttbare tallerkener. På denne måten kan du rengjøre delene så raskt og effektivt som mulig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Apparatlåsfunksjon og varmeisolasjon

Det anbefales at platene er utstyrt med en lås. Dette er nødvendig for din egen sikkerhet: platene er veldig varme, og det er fare for brannskader. Hvis det er små barn i huset, er blokkering et must.

Også en sandwichmaskin av høy kvalitet bør ha god varmeisolasjon, slik at kroppen og delene ikke blir varme under drift og ikke forårsaker ulemper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Prosessindikator, timer og temperaturregulator

Disse funksjonene kan forenkle tilberedningsprosessen, selv om modeller med dem er dyrere enn de uten dem.

Prosessindikatoren holder deg informert om tilberedningstrinnet (oppvarming / drift / klar). Indikatoren lar deg ikke følge tilberedningen av mat, men å gjøre andre ting, for eksempel å gjøre deg klar til arbeid. Det er modeller med lyd- og lysindikatorer på markedet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Ved hjelp av tidtakeren kan du stille inn tiden for å slå av maskinen, noe som sparer mat fra å brenne. I dette tilfellet trenger du heller ikke å følge prosessen.

Noen modeller har en temperaturkontroller i arsenalet av funksjoner ., takket være hvilken du selv kan bestemme hvor hardt smørbrødet ditt blir stekt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Enhetens stabilitet

Smørbrødmaskinen skal "trygt" stå på overflaten og ikke gli på den, ellers kan det påvirke både tilstanden til enheten og helsen din negativt. Nok en gang er det verdt å merke seg at temperaturen under platene stiger kraftig, og hvis de faller, kan de brenne noen som vil være i nærheten.

Derfor har mange sandwichprodusenter gummierte ben, som du bør ta hensyn til når du kjøper.

Bilde
Bilde

Valgfritt tilbehør

Tilbehør refererer til erstatningsplatene som følger med instrumentet. Dette lar deg bruke enheten til å tilberede ikke bare smørbrød, men også vafler. Og med spesialgriller kan du til og med lage kjøtt og fisk. Til tross for de høye kostnadene, sparer en slik enhet plass i huset, fordi "3 i 1" sandwichmaskinen kan erstatte både et vaffeljern og en grill.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Apparatets kraft

Kraft påvirker hvor raskt platene varmes opp. Jo høyere effekt, desto raskere varmes den opp, noe som betyr at jo raskere maten blir tilberedt. Selv om dette ikke påvirker kvaliteten på det ferdige smørbrødet, vil det være like velsmakende både på minimum 640 W og maksimalt 900 W.

Etter kraft kan modellene deles inn i 3 kategorier:

  • lav effekt (600-700 W);
  • middels kraft (750-800 W);
  • kraftig (900 W og over).
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Kroppsmateriale

Til salgs finner du modeller med to karosserialternativer: metall og plast. Førstnevnte har større styrke, men samtidig er de dyrere og har en større masse. Plastikk er billigere, men hvis den slippes, kan en slik enhet mislykkes. Det skal bemerkes at pressplatene alltid er metall.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nyttige tips

Det er verdt å vurdere noen anbefalinger som vil tillate deg gjøre bruken av sandwichmaskinen så behagelig som mulig.

  • Forbered enheten før du bruker den for første gang. Slå på og varm sandwichmaskinen (dette vil drepe alle mikroorganismer på platens overflate).
  • Ikke bruk for tykke brødskiver.
  • Forbered og varm platene på forhånd før du lager smørbrødet.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Smør smør på brødet for en sprø skorpe.
  • Ikke bruk mat som visner ved høye temperaturer, for eksempel agurker eller salat. Det anbefales heller ikke å bruke for saftige grønnsaker, for eksempel tomater.
  • Kjøtt og næringsretter i sandwichmaskinen kan bare varmes opp igjen hvis det ikke er ment å brukes som grill.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Omsorgsregler

Koble først fra enheten og la den kjøle seg ned. Tørk av innsiden med en fuktig klut, og tørk deretter av. De avtagbare panelene tåler oppvaskmaskin.

Det anbefales ikke å bruke metallsvamper og slipende produkter ved rengjøring, noe som kan skrape sandwichmaskinen og ødelegge utseendet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Produsenter

På markedet kan du finne et stort antall lignende produkter fra forskjellige produsenter i forskjellige priskategorier. Før du kjøper, bør du gjøre deg kjent med fordelene og ulempene med noen av dem.

Clatronic

Prisen på modeller av dette merket er fra 950 rubler og mer. Enhetene er mekanisk kontrollerte og enkle å rengjøre. Den største ulempen er at strømkabelen er for kort.

Bilde
Bilde

Redmond

Smørbrødsmaskinen Redmond finnes for 980 rubler. En av de viktigste fordelene med merkets modeller er håndtaket med et dobbelt varmebestandig belegg. Dessverre kan det hende at lukkemekanismen ikke alltid fungerer (for eksempel hvis du gjør smørbrødet for klumpete).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Tefal

Tefal -modellene er enkle å rengjøre. De tilbereder smørbrød raskt nok, noe som bestemmer prisen (fra 1500 rubler). Den største ulempen er mangelen på en strømknapp. Enheten slås bare av ved å koble den fra strømforsyningen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Russell Hobbs

Russell Hobbs -enheter har stort sett fått positive anmeldelser. For produksjon av lukkede modeller brukes bare materialer av høy kvalitet. En slik elektrisk elektrisk grill vil tjene deg i mer enn ett år.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Konklusjon

I dag er det vanskelig å forestille seg livet uten en slik assistent som en sandwichmaskin. Nå vet du hva du skal se etter når du kjøper en slik enhet, og hvordan du kan spare på funksjoner som du kanskje ikke bruker.

Anbefalt: