Fubag Motorbor: FPB 71 Og FPB 52, Bruksanvisning For Gassbor

Innholdsfortegnelse:

Video: Fubag Motorbor: FPB 71 Og FPB 52, Bruksanvisning For Gassbor

Video: Fubag Motorbor: FPB 71 Og FPB 52, Bruksanvisning For Gassbor
Video: Т4761 ДВС (Двигатель) Opel Kadett 1.3K 13NB 2024, Kan
Fubag Motorbor: FPB 71 Og FPB 52, Bruksanvisning For Gassbor
Fubag Motorbor: FPB 71 Og FPB 52, Bruksanvisning For Gassbor
Anonim

Moderne anleggsutstyr lar deg raskt og effektivt utføre en stor mengde arbeid av enhver kompleksitet. Blant slikt utstyr er det motorbor designet for å lage hull for stolper og gjerder. Artikkelen vil fokusere på modeller av gassøvelser fra Fubag, en av de beste produsentene av slikt utstyr.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

Motorøvelser av merket Fubag skiller seg fra lignende produkter fra andre produsenter med en rekke åpenbare fordeler

  • Pålitelighet . Den robuste konstruksjonen, utstyrt med god elektronikk, lar deg få jobben gjort godt. Dette sikrer maksimal driftssikkerhet for enheten.
  • Enkelhet . Modellene har bare de viktigste funksjonene som gjør driften enklere.
  • Godt utstyr . Ved kjøp av en Fubag motorbor får brukeren flere tilbehør og reservedeler med seg. Dette er ganske nok til normal drift av enheten i ganske lang tid.
  • Høy ytelse . Produsenten har sørget for at forbrukeren kan utføre arbeid med varierende grad av kompleksitet, samtidig som den opprettholder kontrollen over selve prosessen.
  • Allsidighet . Muligheten til raskt å skifte vedlegg med standardkontakter tillater bruk av skruer med forskjellige diametre.

Bruken av disse arbeidselementene kan bare begrenses i forbindelse med utformingen av en bestemt modell.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oppstillingen

Det er verdt å vurdere bare to modeller av gassøvelser for å forstå evnene til Fubag -teknologien.

FPB 52

FPB 52 er en modell uten snegl, men samtidig har den alle nødvendige egenskaper for komfortabelt arbeid. Hovedenergien genereres av en totaktsmotor med en effekt på 1,8 kW . For å forsyne den med drivstoff, er det en liter tank, der det er nødvendig å fortynne en blanding av AI-92 bensin og eventuell motorolje i et forhold på 25: 1. Akseldiameteren er standard 20 mm, motorvolumet er 52 kubikkmeter. cm. For denne modellen er 3 skruer tilgjengelig med diametre 100, 150 og 200 mm. Disse størrelsene er standard og støttes av de fleste motorøvelser fra forskjellige produsenter. Når det gjelder funksjonene, er det en rask start som lar deg akselerere utstyret til det nødvendige antall omdreininger på kortest mulig tid.

Styrken til strukturen sikres av en sveiset ramme av høy kvalitet . Ved kjøp må brukeren motta et sett med verktøy for service på enheten, en trakt for blanding av drivstoffblandingen og en beholder for drivstoff. Vekten til enheten er 9,6 kg, noe som gjør at én person kan takle den fullt ut.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

FPB 71

FPB 71 er et dyrere gassbor som tilbyr allsidighet og effektivitet ved boring av vanskelige overflater som tett jord eller leire. Sammenlignet med den forrige modellen ble motoreffekten økt til 2,4 kW . Og også endringene påvirket drivstofftanken, som begynte å ha et volum på 1,6 liter. En innovasjon er støtten til en større snegeldiameter på 250 mm. Dermed er FPB 71 egnet for semi-profesjonelt arbeid på en rekke overflater.

Motorvolumet til denne boremaskinen er 71 kubikkmeter. cm . Den robuste og pålitelige rammedesignen vil holde arbeideren så trygg som mulig, og hurtigstartfunksjonen kan fremskynde oppstartsprosessen. Det skal bemerkes at utstyret ligner FPB 52 -modellen, det vil si at det i tillegg til selve enheten består av de samme tre komponentene - verktøy, en trakt og en beholder. Det er mulig å jobbe for to operatører, siden kraften til denne motorboren tillater dette i forbindelse med designen.

Generelt er denne modellen en forbedret versjon av den forrige, fordi grunnlaget har forblitt det samme, bare de tekniske egenskapene har endret seg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Brukermanual

Det er veldig viktig å bruke utstyret riktig slik at det fungerer så lenge som mulig. derfor man bør ikke glemme å inspisere motorboret eksternt før hver arbeidsprosess, gi det et minutt på tomgang for å sikre at det er i full drift . I tillegg er det nødvendig å overvåke drivstoffnivået og fylle tanken med riktig forhold mellom bensin og olje. Tanking bør gjøres i et trygt miljø - ingen åpne flammer rundt. Etter kjøp må du gjøre deg kjent med den relevante dokumentasjonen, som vil inneholde informasjon om bruk av funksjoner og metoder for arbeid med verktøyet.

Gassboret skal oppbevares på et rent sted, og spesielle klær bør brukes under drift for å redusere faren . Når det er mulig, anbefales det å arbeide utendørs slik at mindre støv fra den behandlede overflaten inhaleres av brukeren. Når det gjelder den første starten, bør den være kortvarig - enheten må venne seg til belastningene.

Anbefalt: