Legrand Skjøteledninger Og Overspenningsvern: "Comfort" Og Andre Modeller, Råd Om Valg

Innholdsfortegnelse:

Video: Legrand Skjøteledninger Og Overspenningsvern: "Comfort" Og Andre Modeller, Råd Om Valg

Video: Legrand Skjøteledninger Og Overspenningsvern:
Video: Sleep Number i8 360 Bed vs Personal Comfort A8 Number Bed 2024, Kan
Legrand Skjøteledninger Og Overspenningsvern: "Comfort" Og Andre Modeller, Råd Om Valg
Legrand Skjøteledninger Og Overspenningsvern: "Comfort" Og Andre Modeller, Råd Om Valg
Anonim

Forlengelseskabler for stikkontakter er en ekstremt nyttig ting i hverdagen. Dette gjelder spesielt for gamle fellesleiligheter, hvor ett rom har maks 1-2 stikkontakter. Selvfølgelig antas det at dette bare er en midlertidig løsning, fordi det er umulig å holde utstyret tilkoblet på denne måten hele tiden. Forlengelseskabler er imidlertid forskjellige. I dag vil vi for eksempel se på modeller fra Legrand -selskapet.

Fordeler og ulemper

Det første trinnet er å håndtere vilkårene. En overspenningsvern er den samme skjøteledningen, men mer pålitelig . De er innebygd effektbrytere , som beskytter det tilkoblede utstyret mot overspenning.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Du finner på salg både en overspenningsvern og en Legrand skjøteledning. Dette er imidlertid ikke deres hovedfokus. Legrand driver hovedsakelig med produksjon og salg av ulike ledningsprodukter. Alle produktene deres blir høyt ansett av elektrikere for sin høye kvalitet - heldigvis er skjøteledninger ikke noe unntak.

Alle modellene som presenteres i selskapets katalog kan skryte av svært høy ytelse . Vi snakker om holdbarheten til enhetene og nivået på maksimal tillatt belastning. I tillegg er modellutvalget deres veldig mangfoldig - enhver kjøper kan her finne en passende løsning for deres situasjon.

Bilde
Bilde

Den viktigste og sannsynligvis den eneste ulempen med produktene er prisen. Det er ganske høyt for markedet vårt: den gjennomsnittlige prislappen er omtrent 1000 rubler.

Det er selvfølgelig et par budsjettmodeller, men samtidig er det alternativer for 2500 rubler.

Men noen ganger er det bedre å betale for mye for kvalitet . Spesielt når det gjelder elektrisitet, for hvis noe skjer, må du betale mye mer for utbrent utstyr.

Bilde
Bilde

Sortimentoversikt

Siden vi snakker om valg av modeller, la oss dvele litt nærmere på dette. Generelt har Legrand allerede gitt ut ganske mange modeller, men det vil ta for lang tid å demontere dem alle. Derfor vil vi bare vurdere de mest populære alternativene som er etterspurt blant den russiske forbrukeren.

" Standard ". Den enkleste av de populære modellene. Flat forlengelse for 3-6 ekstra stikkontakter; kabellengde fra 1, 5 til 5 meter; maksimal effekt for de tilkoblede enhetene er 3500 W. Den flate formen gjør at den kan plasseres selv under møbler, og hullene i bakpanelet gjør det mulig å henge den på veggen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

" Komfort " … Modellen er utstyrt med en av / på -knapp og spesielle ben som gjør at du ikke bare kan feste skjøteledningen på en hvilken som helst overflate, men også å rotere den i forskjellige vinkler. Den er også designet for 3-6 stikkontakter, og kabellengden er fra 1,5 til 5 meter. Maksimal effekt er litt høyere - 3680 watt.

Bilde
Bilde

" Komfort og sikkerhet " … Denne varianten er veldig lik den forrige modellen - den er også utstyrt med knapp og føtter. Samtidig ble det gjort en rekke endringer. Produsenten har økt avstanden mellom stikkontaktene for større bekvemmelighet, økt maksimal levetid og lagt til en USB -port for lading av gadgets uten strømforsyning. Maksimal kabelstørrelse er 3 meter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

" Sikkerhet og beskyttelse av utstyr " … Det er for tiden den mest avanserte modellen fra Legrand. Alle fordelene med den forrige modellen og en rekke forbedringer: en ekstra USB -port, et spesielt stativ for vertikal installasjon og et strømindikatorlys. I tillegg er det allerede en overspenningsbeskytter; og det beskytter ikke bare enheter mot spenningsstøt, men viser til og med statusen til interne sikringer. Dessverre er maksimal kabellengde bare 2 meter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Disse modellene finnes i Legrand -katalogen.

I butikken blir de oftest presentert under digitale navn som angir modellen og parametrene til enhetene, men på den offisielle nettsiden til produsenten er de indikert på den måten.

Bilde
Bilde

Valgregler

La oss nå diskutere de grunnleggende reglene for valg av skjøteledninger og hvordan hva du skal se etter når du kjøper.

  1. Det første trinnet er å bestemme vil du ha en overspenningsvern eller en vanlig skjøteledning . Overspenningsvern vil beskytte dine elektriske apparater mer pålitelig, men de koster en størrelsesorden mer. Det er best å ta dem for en "frosseri" teknikk, eller hvis du vet at hjemmet ditt er under press.
  2. Så ser vi på maksimal tillatt effekt . Hvis det ikke er nok, kan skjøteledningen brenne ut sammen med alt tilkoblet utstyr.
  3. Det neste du må se etter er avstand mellom stikkontakter . Noen typer utstyr og enheter kan ikke kobles til hvis avstanden mellom stikkontaktene er for liten.
  4. Neste i betydning er ledningslengde . Vurder hvordan du skal bruke skjøteledningen. Velg den slik at ledningen er lang nok til dine behov.
  5. Ikke glem om antall reir selv . Jo flere, jo bedre, men en økning i antall reir betyr en økt størrelse.
  6. Fortsatt verdt å sjekke tilgjengeligheten av flere stikkontakter, for eksempel USB .
  7. Vel, det siste du må vurdere enhetens utseende: farge, form, design og mer .
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Dette er alle hovedparametrene til forskjellige modeller som du kan være oppmerksom på når du kjøper. Og vi snakker her ikke bare om Legrand -produkter, men også om andre produsenter.

Anbefalt: