Europeisk Arbeidstøy: Importert Finsk Og Tysk, Skandinavisk Arbeidskvalitetsklær Fra Andre Europeiske Land

Innholdsfortegnelse:

Video: Europeisk Arbeidstøy: Importert Finsk Og Tysk, Skandinavisk Arbeidskvalitetsklær Fra Andre Europeiske Land

Video: Europeisk Arbeidstøy: Importert Finsk Og Tysk, Skandinavisk Arbeidskvalitetsklær Fra Andre Europeiske Land
Video: Finland: migranter og penger (del 1) 2024, Kan
Europeisk Arbeidstøy: Importert Finsk Og Tysk, Skandinavisk Arbeidskvalitetsklær Fra Andre Europeiske Land
Europeisk Arbeidstøy: Importert Finsk Og Tysk, Skandinavisk Arbeidskvalitetsklær Fra Andre Europeiske Land
Anonim

Tvister om hva som er bedre - innenlandske eller utenlandske produkter vil ikke gå ut på lenge. Men det er ingen vits i å hengi seg til slike abstrakte resonnementer. Det er mye mer nyttig å lage en oversikt over europeisk arbeidstøy, dets hovedalternativer, egenskaper og nyanser.

Særegenheter

Importerte (europeiske) kjeledress fortjener definitivt oppmerksomhet fra forbrukerne. Den produseres i en rekke land - men overalt oppfyller den de høyeste kravene. Europeisk arbeidstøy er behagelig å bruke, lett å bruke . Det er relativt lett og hygienisk ufarlig.

Når det gjelder holdbarhet, er arbeidstøy fra Europa det beste valget.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En av de viktigste innovasjonene i dette produktet er bruk av elastomultiester . Dette stoffet kjennetegnes ved imponerende elastisitet (som det i det minste fremgår av navnet). Selv etter å ha strukket seg 1,5 ganger, vil klærne gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Fukt fjernes raskt til utsiden, noe som forbedrer termoregulering. Og når det gjelder design, er produktene fra europeiske land veldig gode.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Populære produsenter

Leverte arbeidstøy av høy kvalitet i omtrent 40 år Franske selskapet Delta Plus … Produktene er rettet mot bygningsarbeidere, industriarbeidere og representanter for noen andre yrker. Sortimentet skinner ikke med en rekke modeller. De femti tilgjengelige alternativene dekker imidlertid nesten alle kundens behov. Det er også verdt å merke seg at Delta Plus produserer utmerkede caps, shorts og bukser, som ikke mange firmaer gjør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

En annen leverandør av profesjonelle klær fra Europa - Svenske firmaet Snickers Workwear … Hennes produkter er alltid vakre og komfortable. Stilmessig klarte de svenske utviklerne å løse et problem som mange anså som uoppnåelig. Du kan kjøpe klassiske skjorter levert under dette merket som vil påvirke produksjonen.

Det er også verdt å merke seg den klare og praktiske sorteringen i henhold til arbeidstøyets individuelle egenskaper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Det neste merket er Fristads, også fra Sverige . Denne produsenten har et avansert testprogram for sine produkter. Fristads har produsert arbeidstøy siden 1929. Selskapets katalog inneholder over 1000 forskjellige alternativer. Hver av dem kan ha en rekke farger. Prisen på Fristads -produkter er høy, men hver rubel investeres av en grunn.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Signaloveraller fra Finland vil glede selv sofistikerte tømmerhoggere. Vi snakker først og fremst om merkevarer fra Dimex . Serien inkluderer løsninger for spesielt alvorlige driftsforhold med brann og universell beskyttelse. Signalklær fra Dimex ser også stilige ut, noe som også gir troverdighet til det. Det er også alternativer designet for bruk hele sesongen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Overaller fra Tyskland kan også betraktes som et godt alternativ. produsert av Kubler … Merkets klassiske blå arbeidsdrakt er pålitelig. Kubler -produkter har gitt arbeidernes sikkerhet på forskjellige steder i over 60 år. Men mange setter sin lit til Helly Hansen Workwear -produkter mye mer. Denne overalls fra Norge har blitt produsert siden 1877 og har i løpet av den siste tiden allerede blitt en av verdens ledende i denne bransjen.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Helly Hansen Workwear produkter det verifiserte skandinaviske designet er følt. Alle detaljer, selv de minste, blir utarbeidet veldig nøye. Firmaet erklærer at offisielle leveranser for individuelle bestillinger til Russland er mulige om 4-5 dager. En av nyhetene er STORM Collection stormtroppere, som ikke er laget med ftalater. Denne løsningen lar deg samtidig spare miljøet og opprettholde tørrhet i kroppen, selv i de mest intense nedbørsmengdene.

Bilde
Bilde

Men det er også arbeidstøyprodusenter i verdensklasse i Polen. En av dem - Haster selskap leverer produkter til de mest komplekse industri- og byggeprosjektene. Alle Urgent -produktene er allsidige. Ulike designløsninger og originale stiler har blitt utarbeidet for hver modell. Ansatte i verktøy, nødetater i forskjellige profiler er også glade for å ha på seg Hårdrakt.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Valgkriterier

Selvfølgelig sier alle produsenter at produktene deres er av høy kvalitet og ganske praktiske, men slike utsagn må sjekkes nøye. Og det handler ikke bare om å bli kjent med anmeldelser på uavhengige nettsteder (som også er viktig). Helt fra begynnelsen er det verdt å bestemme om et bestemt arbeidstøy bare skal gi komfort, eller om det er designet for å garantere beskyttelse mot ugunstige faktorer. Vanlige arbeidsklær brukes av:

  • kokker;
  • sikkerhetsoffiserer;
  • servitører;
  • Salgskonsulentene;
  • administratorer;
  • promotører;
  • ansatte ved innsjekkingsskrankene;
  • konsulenter;
  • sendere;
  • junior medisinsk stab.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Forgrunnen i dette tilfellet er bekvemmelighet og overholdelse av hygieniske krav. Den minste bevegelsesbegrensning er uakseptabel. Beskyttelsesklær vil hjelpe deg med å beskytte deg mot brann og varme gjenstander, etsende stoffer, farlige mikroorganismer, giftstoffer av forskjellig opprinnelse.

Slike sett er nødvendig:

  • brannmann;
  • byggherrer;
  • sveising;
  • ansatte i metallbearbeiding og smelteindustri;
  • oljemenn;
  • elektrikere;
  • laboratoriepersonell.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Uansett grad av beskyttelse spiller klesstørrelser en veldig viktig rolle. Vanligvis brukes spesifikke tilsetningsstoffer når de bestemmes, som gjør det mulig å ta hensyn til endringen i reell størrelse under visse forhold. De syr uniformer og spesialdrakter i henhold til enhetlige størrelser, der alle nødvendige endringer allerede er tatt i betraktning så fullt som mulig . Du må også ta hensyn til fargene. Sammen med signalfunksjonen (varsling om at noen er i faresonen), hjelper farging av kjeledressene til å skille mellom personalet til en bestemt spesialisering.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Finsk arbeidsklær Dimex er spesielt egnet for de som setter pris på produktene fra koselige familiebedrifter . Det er to retninger samtidig: noen av modellene er designet for å overholde tradisjoner, og den andre delen - til original design og banebrytende teknologi.

Bilde
Bilde

Det er ikke nødvendig å kjøpe akkurat de skandinaviske settene. Moderne tyske arbeidstøy har også sitt eget originale "ansikt". Dette er nøyaktig hva Engelbert Strauss kapsellinje med arbeidsform, inspirert av den populære Metallica -gruppen, er.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Spesialister setter også stor pris på overallene til slike selskaper:

  • Finsk SWG;
  • Tsjekkiske Cerva;
  • Danske Engel;
  • Engelsk Portwest;
  • Østerriksk KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH;
  • Italienske Il Copione og Gruppo Romano SAS;
  • Spansk Velilla.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Stell og vedlikehold

Systematisk omsorg er en viktig forutsetning for full bruk av alle typer arbeidsklær, fra enkle til laget med bruk av avansert teknologi. Industriell vask er utbredt (rengjøring i spesielle vaskemaskiner med nøye utvalgte vaskemidler) . Hvis vanlig vask ikke hjelper, må du ty til renseri. I sjeldne tilfeller brukes vannrensing. Men vanlig vask i en husholdningsvaskemaskin er definitivt ikke i stand til å takle det meste av skitt på kjeledressene.

Bilde
Bilde

Før du vasker, må du uansett ta hensyn til begrensningene fra klesprodusenten . For å gjøre dette, studer nøye alle etikettene og etikettene som er på den. Hele tiden, mens kjeledressene ikke er i bruk, må de være i et spesielt skap.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Hvis arbeidsskjemaet er revet, skittent, brent, kan det ikke brukes. I nærheten av bevegelige mekanismer og deres separate deler, er det nødvendig å feste og stikke uniformen slik at den ikke kan fanges opp.

Når du mottar overalls for hånden, må det gis forklaringer på hvordan du bruker den riktig. Lagringstiden regnes alltid som driftstid . Det er forbudt å bruke uniformen på steder og forhold som den ikke er beregnet på. I organisasjonen må det absolutt være personer som overvåker sikkerheten og brukbarheten til kjeledresser. Fjerning av uniformen utenfor foretakets territorium uten behov for arbeid er bare tillatt med spesiell tillatelse fra ledelsen.

Anbefalt: