IconBIT Mediespiller: Hvorfor Bremser Den Og Slås Ikke På? Oversikt Over Linjaler, Stick HD Plus Og Andre TV -modeller

Innholdsfortegnelse:

Video: IconBIT Mediespiller: Hvorfor Bremser Den Og Slås Ikke På? Oversikt Over Linjaler, Stick HD Plus Og Andre TV -modeller

Video: IconBIT Mediespiller: Hvorfor Bremser Den Og Slås Ikke På? Oversikt Over Linjaler, Stick HD Plus Og Andre TV -modeller
Video: Разборка электро-самоката iconBIT 2024, Kan
IconBIT Mediespiller: Hvorfor Bremser Den Og Slås Ikke På? Oversikt Over Linjaler, Stick HD Plus Og Andre TV -modeller
IconBIT Mediespiller: Hvorfor Bremser Den Og Slås Ikke På? Oversikt Over Linjaler, Stick HD Plus Og Andre TV -modeller
Anonim

IconBIT ble grunnlagt i 2005 i Hong Kong. I dag er det allment kjent, ikke bare som produsent av mediespillere, selskapet produserer nettbrett, projektorer, høyttalere, smarttelefoner, scootere og andre moderne produkter under merkenavnet. I Russland er det et partnernettverk av selskapet som promoterer IconBIT -merket.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Beskrivelse

Selskapets mediespillere har forskjellige tekniske nivåer, men de gjengir alle videoer, musikk og fotografier med en ganske høy kvalitet. Mediespillere er en størrelsesorden høyere enn BluRay -spillere, CD -spillere, DVD -spillere. Deres fordeler er som følger:

  • raskt, billig og enkelt kan du etterfylle samlingen av musikk og filmer;
  • søk i mediebiblioteket er veldig praktisk, å finne og starte ønsket fil er et spørsmål om ett minutt;
  • det er lettere å lagre informasjon om mediespillerfiler enn på disker;
  • det er lettere og hyggeligere å kjøre filer på spilleren enn på en datamaskin; Det er mer praktisk å se filmer fra TV enn fra en dataskjerm.

IconBIT mediespillere har god gjengivelse av innhold, og håndterer filer på interne og eksterne medier.

Bilde
Bilde

Modelloversikt

IconBIT -spillerserien inneholder en rekke modeller, de kan kobles til en datamaskin, TV, til hvilken som helst skjerm

IconBIT Stick HD Plus . Mediespilleren utvider TV -funksjonen kraftig. Den er utstyrt med en harddisk, Android -operativsystem, 4 GB minne. Ved å koble til HDMI -porten, overfører den multimediainformasjon fra microSD -kortet til TV -en. Wi-Fi brukes til å utveksle data med en datamaskin eller andre bærbare enheter.

Bilde
Bilde

IconBIT Movie IPTV QUAD . Modell uten harddisk, Android 4.4 -operativsystem, støtter 4K UHD, Skype, DLNA. Den har fleksible innstillinger, infrarødt kontrollpanel, kan fungere 24 timer i døgnet uten tap av stabilitet. Blant manglene er det en tilbakestilling av klokken etter at minnet er slått av, det er ikke nok strøm til noen spill. Nettleseren er vanskelig å overbelaste med et stort antall sider.

Bilde
Bilde

IconBIT Toucan OMEGN . Modellen er kompakt, uten harddisk, enkel å bruke, synkroniseres raskt med en datamaskin, kobles til nettverket ved hjelp av Wi-Fi og holder signalet stabilt.

Bilde
Bilde

IconBIT XDS73D mk2 . Enheten har et stilig utseende, leser nesten alle formater, inkludert 3D. Ingen harddisk, støtter kablet internett.

Bilde
Bilde

IconBIT XDS74K . Gadgeten uten harddisk, kjører på Android 4.4 -system, støtter 4K UHD. Men dessverre har den de fleste negative anmeldelsene på forumet.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

IconBIT Movie3D Deluxe . Modellen har en utmerket design, leser nesten alle formater, når den henger, blir den tvunget slått av (med en knapp). Ulempene inkluderer en stram nettleser, tilstedeværelsen av bare to USB -portaler og en støy.

Bilde
Bilde

Valgfrie funksjoner

IconBIT mediespillere kan være av forskjellige typer

  • Stasjonær . Denne godteribaren er litt større enn resten av modellene, den kobles til en TV og utfører forskjellige multimediefunksjoner.
  • Bærbar . En kompakt enhet, men funksjonene er mer begrenset enn en stasjonær versjon. For eksempel godtar den ikke optiske plater, den er designet for begrensede forhold.
  • Smart-stick . Gadgeten ser ut som en USB -flash -stasjon, den kobles til TV -en via en USB -portal. Spilleren utvider mulighetene til TV -en og gjør den til en Smart TV, men er fortsatt dårligere i antall funksjoner til den stasjonære modellen.
  • Moduler med kamera og mikrofon installert direkte på TV -en.
  • IconBIT Company produserer mediespillere designet for nettbrett, og produserer også mediespillere med tilkoblinger for flere harddisker samtidig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Alle vet selv hvilken type mediespiller han trenger. Når problemet er løst med typen gadget, bør du bestemme alternativet for harddisken (innebygd eller ekstern).

  • Mediespilleren med en ekstern harddisk er mer kompakt og praktisk talt stille.
  • En enhet med en innebygd harddisk er i stand til å lagre en mye større mengde data, men den lager støy under drift.

Når du velger, er det bedre å foretrekke modeller med rask diskrotasjon (5400 o / min), de er mindre støyende. Jo bredere minnet til mediespilleren er, desto større format kan filmen spille inn.

Velg en gadget som støtter Wi-Fi 5, andre typer kan betraktes som utdaterte.

Bilde
Bilde

Mulige funksjonsfeil

Modellen har IconBIT Movie IPTV QUAD automater reagerer ikke når TV -en er slått på (slås ikke på). I den femte versjonen, når du prøver å slå den på, bremser den, tilbyr nedleggelse eller starter på nytt, den går ikke i hvilemodus.

Modellen har IconBIT XDS73D mk2 Det er problemer med RM -formatet (bremser). Skype og ramme-for-ramme-funksjon forsvinner. På sin egen fastvare fungerer den bare som spiller, hvis den blinker fra evavision eller inekst, vil den fungere fint.

Modell IconBIT XDS74K - en kontinuerlig feil, bildet er grumset, problemer med lyd, ikke alle formater åpnes.

Etter anmeldelser å dømme, blir IconBIT -mediespillere hyllet fremfor utskjelt. Men nok negativitet finnes på forumet. Budsjettkostnaden gjør gadgetene rimelige for mange brukere. Og om du vil kjøpe eller ikke, bestemmer du.

Anbefalt: