Betongblandere PROFMASH: Gjennomgang Av Betongblandere B-180 Og B-130, B-140 Og B-160, B-120 Og B-200, Anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

Video: Betongblandere PROFMASH: Gjennomgang Av Betongblandere B-180 Og B-130, B-140 Og B-160, B-120 Og B-200, Anmeldelser

Video: Betongblandere PROFMASH: Gjennomgang Av Betongblandere B-180 Og B-130, B-140 Og B-160, B-120 Og B-200, Anmeldelser
Video: Nike Air Max 180 Ultramarine - 2018 Retro 2024, Kan
Betongblandere PROFMASH: Gjennomgang Av Betongblandere B-180 Og B-130, B-140 Og B-160, B-120 Og B-200, Anmeldelser
Betongblandere PROFMASH: Gjennomgang Av Betongblandere B-180 Og B-130, B-140 Og B-160, B-120 Og B-200, Anmeldelser
Anonim

Under byggingen er det viktigste stadiet opprettelsen av fundamentet. Denne prosessen er veldig ansvarlig og vanskelig, og krever mye fysisk innsats. Betongblandere gjør denne oppgaven mye enklere. Blant produsentene som driver med produksjon av dette utstyret, kan man trekke frem det innenlandske selskapet PROFMASH.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Særegenheter

PROFMASH-produsenten er engasjert i produksjon av konstruksjons- og garasje-serviceutstyr. Selskapet tilbyr et stort utvalg av betongblandere, som er forskjellige i tankvolum, motorkraft, dimensjoner og mange andre indikatorer . Utstyret har god byggekvalitet, belegg av høy kvalitet som beskytter mot korrosjon, og dets kompakte dimensjoner gjør det manøvrerbart. Alle modellene gjør jobben sin perfekt og har en rimelig pris. I noen versjoner er det en girdrift, noe som øker brukssikkerheten betydelig. Slike alternativer har økt effektivitet, under drift avgir de minimal støy.

For fremstilling av tanken brukes metall med en tykkelse på opptil 2 mm . Den innebygde tannremdrivningen eliminerer glidning når spenningen løsnes og er svært slitesterk. Ved sammenbrudd, takket være den firedelte utformingen av polyamidfelgen, kan segmentet alltid byttes ut. Under drift sikres elektrisk sikkerhet ved dobbel isolasjon av ledningene.

Produsenten er trygg på kvaliteten på varene sine, derfor gir den 24-måneders garanti.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Oppstillingen

PROFMASH B-180

Den mest produktive modellen er PROFMASH B-180. Anvendelsesområdet er små byggearbeider. Tankens kapasitet er 175 liter, og volumet på den ferdige løsningen er 115 liter. Under drift bruker den ikke mer enn 85 W strøm. Har tannrem. Den fungerer fra en 220 V. nettspenning. Den har en 7-posisjons ratt vippemetode med fiksering, på grunn av hvilken massen losses til fots, uten å laste hendene. Kroppen er laget av polyamid og veier 57 kg. Modellen har følgende dimensjoner:

  • lengde - 121 cm;
  • bredde - 70 cm;
  • høyde - 136 cm;
  • hjulomkrets - 20 cm.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PROFMASH B-130 R

PROFMASH B-130 R regnes som et profesjonelt anleggsutstyr. Huset er pulverlakkert for å motstå korrosjon og ekstreme temperaturer. Enheten bruker en asynkron motor med en totrinns girkasse. Takket være ham kan temperaturen overskrides med 75 grader fra det ytre miljøet, noe som tillater kontinuerlig arbeid. Strukturen er ikke sveiset, alt ble boltet sammen. Modellen er liten i størrelse:

  • lengde - 128 cm;
  • bredde - 70 cm;
  • høyde - 90 cm.

Slike dimensjoner gjør det mulig å bære den selv gjennom døråpningene i rommet. Hjulene har en diameter på 350 mm, og modellens vekt er 48 kg. Den ferdige løsningen tømmes ved manuell tipping. Tankens volum er 130 liter, mens volumet av oppnådd batch er 65 liter. Modellen opererer på et 220 V nettverk, og strømforbruket er ikke mer enn 850 W.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PROFMASH B-140

Elektrisk betongblander PROFMASH B-140 er laget av polyamid og veier 41 kg. Utstyrt med en tank med en kapasitet på 120 liter, er volumet av sluttproduktet 60 liter. Den har en poly-V-stasjon og en polyamidkrone. Designparametrene er:

  • lengde - 110 cm;
  • bredde - 69,5 cm;
  • høyde - 121,2 cm.

Modellen er veldig enkel å transportere takket være hjulene med en diameter på 160 mm. Hele strukturen er pulverlakkert og designet for utendørs bruk under forskjellige forhold. Tanken er laget av høyfast stål opp til 2 mm tykt. Den avgir minimal støy under drift.

Hele strukturen er boltet sammen, noe som forhindrer at bladene bryter av på grunn av hyppige vibrasjoner. Dobbelisolerte ledninger sikrer sikkerhet under drift.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PROFMASH B-160

PROFMASH B-160-modellen utfører opptil 20 000 sykluser hvis bruksreglene følges. Utstyret er utstyrt med en tank med en kapasitet på 140 liter, og mengden ferdig batch er 70 liter. Strømforbruk - ikke mer enn 700 watt. Designet har en metode for tipping av ratt med fiksering i 7 posisjoner. Betongblanderen har følgende dimensjoner:

  • lengde - 110 cm;
  • bredde - 69,5 cm;
  • høyde - 129,6 cm.

Modellen er laget av polyamid og veier 43 kg.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PROFMASH b-120

PROFMASH b-120 har en krone av støpejern og en manuell veltemekanisme. Dens dimensjoner er:

  • lengde -110,5 cm;
  • bredde - 109,5 cm;
  • høyde - 109,3 cm.

Veier 38,5 kg. Blandetiden er 120 sekunder. Bladene er boltet til kroppen. Strømforbruket er ikke mer enn 550 watt. Tankens volum er 98 liter, og volumet på den ferdige løsningen er minst 40 liter.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PROFMASH B 200

Betongblander PROFMASH B 200 har følgende dimensjoner:

  • lengde - 121 cm;
  • bredde - 70 cm;
  • høyde - 136 cm.

Utstyret er utstyrt med en tank med en kapasitet på 175 liter, volumet på den ferdige løsningen er 115 liter. Under drift bruker den ikke mer enn 850 watt strøm. Betongblanderen har tannremdrivning. Kronen kan lages i 2 versjoner: av polyamid eller støpejern. Med en polyamidkrone blandes betongen med minimal støy. Enheten har en sveiset brakett. Diameteren på hjulene er 16 cm. Drivakselen er koblet til det store giret med en nøkkel. Dette eliminerer risikoen for at giret svinger selv under tunge belastninger. Tømmingen av tanken med løsningen doseres, det gjøres til fots.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

PROFMASH B-220

PROFMASH B-220 er utstyrt med en tank med en kapasitet på 190 liter, volumet på den ferdige løsningen er 130 liter. Under drift overstiger ikke strømforbruket 850 watt. Dimensjonene til modellen er:

  • lengde - 121 cm;
  • bredde - 70 cm;
  • høyde -138, 2 cm.

Denne designen kan lages i 2 versjoner: av polyamid eller støpejern. Polyamidmodellen veier 54,5 kg, og støpejernsmodellen veier 58,5 kg. Diameteren på hjulene er 16 cm. På grunn av den brede delen med tannrem, er det ingen glidemoment på forskjellige stadier av beltedriften. Fraværet av ryk under på og av utstyret gir beltet lang levetid. Dette utstyret kan brukes under vanskelige forhold i lang tid, siden det har en ressurs på opptil 20 000 sykluser med riktig overholdelse av bruksreglene.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Brukermanual

Under igangkjøring av en betongblander er det nødvendig å følge noen regler nøye

  • Konstruksjonen må være korrekt installert og festet på en plan overflate for å utelukke vibrasjoner og velte. Det er også bedre å umiddelbart gi et sted for lossing av løsningen.
  • For å forhindre at tørr sand og sement fester seg til veggene i mikseren, er det nødvendig å fukte tankens indre overflate med flytende sementmelk. Først helles 50% av volumet av sand, deretter grus og sement. Vann tilsettes sist.
  • Omrøring fortsetter til løsningen blir homogen. Lossingen utføres kun med en cross-over-metode, i ingen tilfeller skal en spade eller annet metalltilbehør brukes.
  • På slutten av arbeidet må du ta vann inn i beholderen og slå på betongblanderen, skylle innsiden godt, koble deretter fra enheten og tørk den.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Gjennomgangsoversikt

Eierne bemerker i sine anmeldelser av PROFMASH betongblandere at denne teknikken er ganske kraftig og produktiv, og takket være et spesielt belegg observeres ikke korrosjon. Betongblandere er enkle å bruke, og hjulene lar deg enkelt flytte dem fra sted til sted. Under drift avgis et minimalt støynivå, som gjør at de kan brukes i lang tid.

På grunn av pålitelig isolasjon er elektrisk støt utelukket. Alle modeller gjør jobben sin perfekt, blander betong homogent, og viktigst av alt, de varierer i rimelige kostnader. Fra negative anmeldelser kan det bemerkes at strømledningen er ganske kort, noe som forårsaker noen ulemper under drift.

Noen ganger samsvarer ikke pakken med pakken som er angitt i butikkene. Men dette problemet løses raskt på forespørsel fra kjøperen. Modeller med små hjul er lite manøvrerbare.

Anbefalt: