Bærbare Flomlys: LED Frittstående Flomlys W807 50W Og Andre Modeller, Flomlys 220 V Og 20 W, Manuelle Flomlys Med Annen Effekt

Innholdsfortegnelse:

Video: Bærbare Flomlys: LED Frittstående Flomlys W807 50W Og Andre Modeller, Flomlys 220 V Og 20 W, Manuelle Flomlys Med Annen Effekt

Video: Bærbare Flomlys: LED Frittstående Flomlys W807 50W Og Andre Modeller, Flomlys 220 V Og 20 W, Manuelle Flomlys Med Annen Effekt
Video: Evolution LED Floodlights from V-tac - Product review 2024, Kan
Bærbare Flomlys: LED Frittstående Flomlys W807 50W Og Andre Modeller, Flomlys 220 V Og 20 W, Manuelle Flomlys Med Annen Effekt
Bærbare Flomlys: LED Frittstående Flomlys W807 50W Og Andre Modeller, Flomlys 220 V Og 20 W, Manuelle Flomlys Med Annen Effekt
Anonim

Det ble mulig å lage ekstra belysning for dekorasjon, samt belyse gårdsplassen til et privat hus eller sommerhus, takket være moderne flomlys, som også er mye brukt på byggeplasser, under fotturer i naturen. Blant de mange typer lyskastere som tilbys av produsenter, anses bærbare LED -enheter som de mest populære, siden de er pålitelige og enkle å bruke.

Bilde
Bilde

Fordeler og ulemper

Populariteten til LED -flomlys forklares av det faktum at en kraftig lysstrøm skapes med minimalt energiforbruk. En bærbar flomlys er praktisk i drift, som, som alle andre lamper, har en rekke fordeler og ulemper.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant fordelene med enheten er flere faktorer verdt å merke seg

  • Kompakthet, lett vekt og enkel transport.
  • Mange overnattingsmuligheter. Det bærbare LED -lyset kan plasseres på stativ, stativ eller oppheng.
  • De fleste modellene har et fukt- / støvtett hus.
  • Høy motstandskraft mot mekaniske skader.
  • Stort lysområde.
  • Evnen til å fungere i et bredt temperaturområde fra -30 til +45 grader.
  • Miljøvennlighet. Dette er viktig sammenlignet med andre typer enheter som halogen, fluorescerende og karbondioksid.
  • Jevn levering av lysstråler.
  • Evnen til å jobbe lenge uten nedleggelse.
  • Lett å vedlikeholde. Enheten krever ikke noe spesielt vedlikehold.
  • Mangel på ultrafiolett og infrarød stråling.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Blant ulempene er det mulig å understreke den betydelige kostnaden, som med riktig valg av modell kompenseres av den lange levetiden.

I tillegg er det for noen modeller ganske vanskelig å bytte lysdioden i tilfelle feil, eller til og med helt umulig.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Modelloversikt

En frittstående LED-flomlys er uunnværlig når du trenger å organisere belysning på en byggeplass eller utendørs i ferien. Når du velger design, bør du ta hensyn til hovedkriteriene - effekt, grad av fukt / støvbeskyttelse, lysstrømindikator. Det er også verdt å lese en oversikt over populære modeller som er etterspurt blant kjøpere.

I dag, på hyllene i spesialforretninger, kan du kjøpe en diodelampe med forskjellig effekt - 10, 20, 30, 50, 100 og til og med 500 watt . For de fleste av dem leveres strøm fra et vekselstrømnett (spenning 12, 24, 36 volt). Avhengig av lysspekteret avgir LED -armaturen kaldt, varmt eller nøytralt lys (skygge).

Noen produsenter tilbyr modeller utstyrt med tilleggsfunksjoner, for eksempel lysstyrke og områdekontroll, bevegelsessensor og lydsignaler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Vurder en liste over velprøvde bærbare gatelamper

Feron 32088 LL-912 . Det er en kompakt stativmodell med et slitesterkt metallhus, lett vekt og utmerket ressursforbruk. Tekniske designparametere - effekt 30 W, grad av beskyttelse mot inntrengning av støv og fuktighet IP65 og lysstrøm på 2000 lm.

Bilde
Bilde
  • LED W807 . Dette er en utendørs flomlys med et håndtak, utstyrt med en stilig design, et slitesterkt metallhus, en pålitelig aluminiumsradiator, en svingbar mekanisme (kan roteres 180 grader) og en spesiell kontakt for lading fra strømnettet (inngangsspenning 220 V). Den er preget av en lampe med en effekt på 50W, to driftsmåter, en høy klasse beskyttelse mot fuktighet og støvinntrengning IP65. Funksjonen leveres av 4 batterier.

Bilde
Bilde

Duwi 29138 1 . Det er en oppladbar bærbar flomlys med aluminiumshus. Modellen er preget av en tilstrekkelig effekt på 20 W, en god grad av støv- / fuktighetsbeskyttelse IP65, lang batterilevetid - opptil 4 timer, samt et praktisk bærehåndtak.

Bilde
Bilde

En håndholdt søkelys som ligner en lykt er ganske populær blant fiskere, jegere og friluftsentusiaster . En slik høykvalitets enhet har et støtbestandig etui med antiskliunderlag, en høy klasse beskyttelse mot fuktighet / støv og ekstreme temperaturer, samt god effekt og lysstrøm (Quattro Monster TM-37, Cosmos 910WLED, Bright stråle S-300A).

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Anvendelsesområde

En bærbar LED -flomlys er i stor etterspørsel nettopp fordi den har et ganske bredt spekter av applikasjoner. Enheten er passende:

  • på bygge- og produksjonssteder;
  • å belyse gårdsplassen til et privat hus eller sommerhus;
  • under fiske, piknik eller skogsturer;
  • for midlertidig belysning av fjerntliggende områder av gaten, gårdsplassen, veien - det er veldig praktisk å ta en kompakt diodelampe med deg en tur i parken om kvelden;
  • under forskjellige arrangementer i åpne områder, paviljonger, i lysthus.

For at den kjøpte enheten skal fungere lenge og effektivt, bør den brukes til det tiltenkte formålet - for store konstruksjons- og industriområder, bruk kraftige konstruksjoner og for midlertidig veibelysning om kvelden, en enhet med gjennomsnittlig effekt og lysstyrkeparametere er tilstrekkelig.

Anbefalt: