Mapei: Et Bredt Spekter Av Blandinger Og Fugemasser For Forskjellige Typer Arbeid, Fuga Fresca Og Thixotropic, Keraseal Og Planicrete, Stabilcem Og Mapefill

Innholdsfortegnelse:

Video: Mapei: Et Bredt Spekter Av Blandinger Og Fugemasser For Forskjellige Typer Arbeid, Fuga Fresca Og Thixotropic, Keraseal Og Planicrete, Stabilcem Og Mapefill

Video: Mapei: Et Bredt Spekter Av Blandinger Og Fugemasser For Forskjellige Typer Arbeid, Fuga Fresca Og Thixotropic, Keraseal Og Planicrete, Stabilcem Og Mapefill
Video: Hvordan fuge fliser - Flisekompaniet 2024, Kan
Mapei: Et Bredt Spekter Av Blandinger Og Fugemasser For Forskjellige Typer Arbeid, Fuga Fresca Og Thixotropic, Keraseal Og Planicrete, Stabilcem Og Mapefill
Mapei: Et Bredt Spekter Av Blandinger Og Fugemasser For Forskjellige Typer Arbeid, Fuga Fresca Og Thixotropic, Keraseal Og Planicrete, Stabilcem Og Mapefill
Anonim

Mapei har eksistert i over åtti år. Familiebedriften startet sin virksomhet med produksjon av maling og lakk. Etter andre verdenskrig økte etterspørselen etter lim og bygningsblandinger, som selskapet begynte å produsere, basert på egen kunnskap, betydelig. På kort tid har Mapei økt fart, introdusert mange unike utviklinger i produksjonen, noe som ga den ubestridelige konkurransefortrinn.

Bilde
Bilde

Særegenheter

I Russland begynte Mapei -konsernet sin virksomhet på slutten av nittitallet av forrige århundre. Selskapets virksomheter opererer i mer enn tre dusin land og har 68 fabrikker rundt om i verden. Totalt inkluderer selskapets sortiment mer enn halvannet tusen varer; 40 av de mest populære produktene produseres i Russland. Det særegne ved Mapei -produkter er at de er av høy kvalitet. Byggeblandinger er laget ved hjelp av utviklingen av selskapets spesialister, de er effektive og miljøvennlige og selges i mellomprissegmentet.

Selskapets policy er rettet mot kontinuerlig forbedring av produktkvaliteten, mens prisene forblir de samme og er tilgjengelige for en vanlig kjøper med lavt inntektsnivå.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Varianter

Det er mange kvalitetsformater tilgjengelig for å møte et stort utvalg konstruksjonsutfordringer.

  • " Fuga Fresca " Er en maling som effektivt gjenoppretter fargen på skjøtene mellom flisene. Den er laget på grunnlag av en vandig emulsjon og har evnen til å lage et jevnt belegg.
  • " Mapei Stabilcem " Er en spesiell sement som har egenskapene til en svært effektiv myknemiddel. Pakket i 20 kg poser. Det fjerner porøsiteten til betong, styrker betongkonstruksjonene. Med Stabilcem er det ikke nødvendig å bruke vibrasjon for å komprimere betongblandingen.
  • " Mapei Keraseal " brukes til å beskytte fliser mot falming, smuss, fuktighet. Den brukes til behandling av murstein, naturstein, porselen steintøy.
  • Mapei Planicrete - latexadditiv for sementblandinger. Gir god vedheft etter påføring, øker bøyestyrken, reduserer fuktighetskoeffisienten betydelig.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • " Stabilitet " en-komponent mørtel med minimal krymping. Designet for sikker fiksering av vertikale strukturer. Blandingen inneholder ikke klorider. For å unngå unødvendig deformasjon eller krymping kan du bruke et spesielt tilsetningsstoff "Mapecure SRA". Det er et effektivt absorberende middel som "tar opp" overflødig vann. Det anbefales på det sterkeste å røre blandingen for hånd. Det påføres på flere måter: ved hjelp av en murske og en slikkepott, ved hjelp av en spesiell enhet ved sprøyting. Den tillatte tykkelsen i en syklus er ikke mer enn 3,5 cm. Tidsintervallet mellom påføring av forskjellige lag er 4-5 timer. Hvis det er forsterkning i arbeidet, må det behandles med en primer. Ofte i dette tilfellet brukes en spesiell komposisjon "Mapefer 1K". Gjennomsnittlig lagtykkelse er 2 mm.
  • " Prosfas " den brukes som en primer og har forskjellige tetthetsgrader, forsterker sementbelegget og fungerer som en beskyttelse mot støv og smuss.
  • " Mapei Fugolastic " Er et meget effektivt polymeradditiv til slike formuleringer0 som KeracolorFF og KeracolorGG. Det øker styrke og vedheftskoeffisient, reduserer fuktabsorpsjon. Det kan "fungere" som et felles fyllstoff mellom flisene, og effektivt endre farge.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Mapei Mapefill - en bulkblanding på sementbasis, som har evnen til å "herde" spesielt raskt. Hjelper med å sikre vertikale knuter sikkert. Den største størrelsen på fyllstofflaget er 3 mm, fyllet er tillatt opptil 6 cm tykt.
  • " Topcem pronto " Er en effektiv sementbasert grunning. Gjennomsnittlig størkningstid er 4 dager. Med sin hjelp kan du lage avrettingsmasser av høy kvalitet, dekke gulv med linoleum, legge fliser og stein, og montere porselenstein.
  • Keranet Liquido - et universelt flytende løsningsmiddel som kan brukes på alle overflater. Det er et meget effektivt rengjøringsmiddel og fjerner kalk, fugemasse, tørket sement, lim. Løsningsmidlet er spesielt effektivt for rengjøring av keramiske fliser og betong.
  • Eporip Mapei - spesielt lim som er designet for behandling av betongprodukter. Den er basert på epoksyharpiks. Den kan effektivt håndtere et stort utvalg av sømmer og sprekker i betong. Den herder uten krymping, inneholder ikke giftstoffer og løsningsmidler, har økt vedheft til stål og armerte betongkonstruksjoner.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • " Granirapid " Er et tokomponent flislim. Brukes til vegg- og gulvbekledning.
  • " Mapei Grout hi-flow " - en spesiell betongsammensetning som herder på et minimum av tid. Den er laget på basis av polymerfiber og er ideell for behandling av armerte betongkonstruksjoner. Tykkelsen på den tillatte fyllingen er opptil 4 cm. Det er passende å bruke den til reparasjon og restaurering av gamle vegger, gulv, etc.
  • " Primer G " Er en syntetisk harpiks oppløst i vann, som er en effektiv primer. Øker vedheftskoeffisienten, beskytter pålitelig porøse overflater mot fuktighet.
  • " Nivoplan Plus " brukes som gips i alle typer lokaler. Applikasjonstykkelse - ikke mer enn 2 cm. Forbereder overflaten effektivt for installasjon av fliser, vanntetting, gips, etterbehandlingskitt.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • Ultratop loft - belegg, som er beregnet for gulvets oppstilling. Sammensetningen er effektiv og enkel å bruke. Oftest brukes det i rom der det er stor mekanisk belastning på gulvene. Materialet kan ha forskjellige toner, og det er tillatt å bruke det også i bearbeiding av vegger.
  • " Mapei Adesilex P9 " - sementlim. Tykkelsen på den tillatte fyllingen er opptil 4 cm. Den har vist seg godt ved montering av fliser, vanntetting, linoleum. Omtrentlig forbruk - 2 kg per 1 m2.
  • " Mapei Keranet Polvere " - et rengjøringsmiddel som effektivt kan behandle vegger innendørs, så vel som fasader. Håndterer enkelt stoffer som sement, kalk, maling, oljeprodukter, fugemasser.
  • " Primer MF " den brukes som en primer og øker vedheftskoeffisienten radikalt. Den er basert på epoksyharpiks og spesielle tilsetningsstoffer. Sammensetningen er effektiv når du arbeider med porøse armerte betongoverflater.
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Mapegrout Thixotropic Er en tørr blanding, pakket i poser på 25 kg. Blanding med vann danner sammensetningen et betongstoff, som er en monolit som ikke egner seg til delaminering. Den kan brukes med hell uten bruk av forskaling på både vegger og tak.

Thixotropic besitter:

  • desinfiserende egenskaper med høy styrke;
  • høy vedheftskoeffisient;
  • motstand mot ekstreme temperaturer;
  • vanntett.
Bilde
Bilde

Ofte brukes denne sammensetningen på gjenstander som er utsatt for aggressiv miljøpåvirkning. Sammensetningen brukes med hell til reparasjon av gulv i lokaler. Det er tillatt å bruke det til reparasjon av armerte betongtanker, inkludert de som samhandler med drikkevann.

applikasjon

Bruken av Mapei -formuleringer avhenger av oppgaven som skal utføres. For eksempel øker blandinger som er laget på basis av epoksyharpiks med tilsetning av silikatsand og spesielle tilsetningsstoffer motstanden til det behandlede materialet mot fuktighet. Mapei epoxy fugemasse regnes som en av de beste i verden.

Utendørs renovering med forskjellige Mapei -forbindelser er bare mulig uten nedbør.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Når du kjøper mørtel produsert av Mapei, anbefales det å se på kvalitetssertifikatene, som må finnes hos alle autoriserte forhandlere . Det anbefales også å lese instruksjonsarket, som alltid avslører formålet med denne eller den sammensetningen.

Det er også viktig å forberede området som skal behandles godt før arbeidet starter. Dette postulatet gjelder spesielt betongprodukter - sprekker i dem behandles med et spesialverktøy med diamantdyser eller en perforator. Alle smuler og mikropartikler fjernes ved bruk av vanntrykk, deretter tørkes området grundig. I tillegg til vann brukes trykkluft til å rengjøre betongen.

Bilde
Bilde

Overflaten behandles med et løsningsmiddel, deretter en primer. Løsningsmidler må konsentreres for å kunne fjerne:

  • maling;
  • fett;
  • sement- og gipsblandinger;
  • tetningsmasse.

Området på overflaten som arbeidet foregår med fuktes, deretter fjernes overflødig vann med en fille eller fille. Den anbefalte temperaturen ved hvilken operasjoner kan utføres er fra +6 til +36 grader Celsius. Ved lave omgivelsestemperaturer (fra + 10 ° C) øker gipsets styrke på veggene og det selvnivellerende gulvet saktere.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nyttige tips

Under lagring bør poser med blandinger ikke utsettes for lave temperaturer. Den anbefalte vanntemperaturen for fortynning er 25 til 42 grader. Ved normal romtemperatur forblir blandingens arbeidskvaliteter og deres tekniske egenskaper ikke mer enn en time, derfor bør denne faktoren tas i betraktning når du forbereder dem.

For å lage betongblandingen riktig, bør du følge følgende anbefalinger som brukerne gir i anmeldelser:

  • åpne det nødvendige antallet poser med forventning om at de skal brukes i en syklus;
  • hell blandingen gradvis i vann, mens du rører grundig med en elektrisk drill med en dyse;
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
  • blandingen må være homogen;
  • hvis sammensetningen er for tykk, er det tillatt å tilsette litt vann.

Anbefalt: